• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatta bilemiyeceğiniz iki sorum var, bilirim diyorsanız buyrun bakalım.

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
688
1= cumhur başkanının arada sırada gördüğü,,taksi söförünün herzaman gördüğü,, ALLAH'ın hiç görmediği şey nedir?

2=hayatta birşey varki herşeye lazım belkide duymuşsunuzdur bu soruyu:59: ama eminim ilkini bilemiyceksiniz büyük konuşmıyım genede hadi çalıştırın aklınızı kolay gelsin(ben çok düşünmüştüm gerçi bulamamıştım bulana helal olsun yani):46::46:

1. Soru icin aklima kirmizi isik geldi:-) :-) oyle geliverdi eger cevapla alakasi yoksa tuhaf olacak:-) 2. Soruyu az daha dusuneyim.

ilk soru aklıma gelmedi ama arkadasa katılıyorum meslektaş:46:

2. soru her şeye bir isim lazım:66:

ben de kızlara katılıyorum
1 meslektaş
2 isim
eeee konu konu sahibi ssen söyle bakalım cevap nedir:26:

1- Ben de meslektaş olarak düşünüyorum
2- Ad

ilk soru aklıma gelmedi ama arkadasa katılıyorum meslektaş:46:

2. soru her şeye bir isim lazım:66:

ben de kızlara katılıyorum
1 meslektaş
2 isim
eeee konu konu sahibi ssen söyle bakalım cevap nedir:26:

iyi de bunlar cenk&erdem soruları :1:
1i biliyorum meslektaş
2yi bilmiyorum ama isim mantıklı

kızlar yaaa şurdan size bi çakacam:57::57:yaw ne çabuk bilmişsiniz benimde eğlence maratonum başlamadan bitti desenize :59: dedkleriniz doğru ,banada geçen yeĞenim sormuŞtu okulda öğrenmiş valla ikisinide hiçduymadığım için bilemedim neyse tebrikler:65::65::65: ama şunu itiraf edin önceden duymasaydınızkesinlikle bilemezdiniz dimi yoksa benmi çok aptalımda BİLEMEDİM:60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
kızlar yaaa şurdan size bi çakacam:57::57:yaw ne çabuk bilmişsiniz benimde eğlence maratonum başlamadan bitti desenize :59: dedkleriniz doğru ,banada geçen yeĞenim sormuŞtu okulda öğrenmiş valla ikisinide hiçduymadığım için bilemedim neyse tebrikler:65::65::65: ama şunu itiraf edin önceden duymasaydınızkesinlikle bilemezdiniz dimi yoksa benmi çok aptalımda BİLEMEDİM:60::60::60::60::60:

Yok estağfurullah niye aptal olasın
Ben daha önce duymamıştım, ilki düşündürdü biraz sonra arkadaşın dediği mantıklı geldi ama ikinci hemen çağrışım yaptı bende.Çok bariz çünkü

Yok estağfurullah niye aptal olasın
Ben daha önce duymamıştım, ilki düşündürdü biraz sonra arkadaşın dediği mantıklı geldi ama ikinci hemen çağrışım yaptı bende.Çok bariz çünkü

yine sen 2.cisini bilmişsin canım ya ben onuda bilemedim yeğenim 8 yaşında bide bilemedim diye nasıl güldü gıcık şey neyse 2 soru daha öğrenmiş oldum geçen eşimede sormuştumda ikisinide bilememişti ve şok oldu,bana diyoki bu 2. soruyu sorduğumda su, hayat,para nederse onada lazım onada lazım diye diye fıtık etmiştim adamı buseferde ben çok gülmüştüm ama güzelmiş eğer tanıdıklarınız bilmiyosa sorabilirsiniz çok eğlenceli oluyo ya bilemedikleri zaman ,,ama ben burda hiç eğlenemedim:63::63::1:

Son düzenleme:
biraz önce annemlere sordum soruyu annemin verdiği cevap:sıkıntı. çok güldüm ya nerden aklına geldiyse.

biraz önce annemlere sordum soruyu annemin verdiği cevap:sıkıntı. çok güldüm ya nerden aklına geldiyse.

bu 2. soruyamı sıkıntı cevabını verdii :26:ne alaka şimdi bende onu merak ettim eğer oysa kıyamam ama bak bende sorayım bakalım eşimin abisi geldi demin bakalım bilebilcekmi:60:

bu 2. soruyamı sıkıntı cevabını verdii :26:ne alaka şimdi bende onu merak ettim eğer oysa kıyamam ama bak bende sorayım bakalım eşimin abisi geldi demin bakalım bilebilcekmi:60:

1.soruya .yani taksici her zaman cumhurbaşkanı ara sıra allah hiçsıkıntı görmez diye düşünmüş bir an komik geldi bana

1.soruya .yani taksici her zaman cumhurbaşkanı ara sıra allah hiçsıkıntı görmez diye düşünmüş bir an komik geldi bana

hımm doğruya ama gerçekten mantıklıymış oda doğru yani allahın hiç görmediği şey sıkıntı başkanında arada sırada görüyodur sıkıntı şöförde hep görüyo sıkıntıyı zaten aa bunun cevabı bu olsun bari daha mantıklıymış valla anneni tebrik et kız benim için:46::46::46::46:

Back
X