• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatta birer kuklayız...

angulduruva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
1
0
36
İzmir
böyle bir yere ilk defa girdim. benim derdim ne hastalık kadar büyük ne de mutlu olabileceğim kadar küçük.. çözüm yok aslıına bakılırsa belki de benimle aynı şeyleri yaşayan yüzlerce insan var. bir sürü emeklerle geçen yıl istediğim bölümü kazandım. ve 1 yıldır hoşlandığım hatta ilk kez hoşlandığım insanla bir ilişkiye başladım... ama farklı illerde başladık okullara.. geçen yılın tamamı ağlamakla ve hayata isyan etmekle geçti, ne çare bu yıl da buradayım, onsuz... ve çok yıllar var önümüzde evlenmek için. hayat neden bu kadar zor demek boş hadi bırak okulu hayata atıl demek kadar boş... şimdiden 10 yaş yaşlı hissediyorum. bi köye yerleşip onunla yaşamak yaşlanmak istiorum ama bu da bi hayal. insanları birbirine benzeten istedikleri şeylerden uzaklaştıran bu düzenin içinde bir kuklayım bende...

konu açmana müdehale edemem,ama serzenişlerin hiç "bir derdim var" köşesine uymuyor bana göre.burda neler neler oluyor,kocası tarafından aldatılan,reşit olmadan tecavüze uğrayan,önemli sağlık problemleri olan konu açan çok yazar var.biraz onların konusunu okursan derdini önemsemeyeceğini düşünüyorum.

tabi ki sorununu küçümsemiyorum ama ayrı şehirlerde olduğunuzu bilerek başladınız sanırım ilişkiye ve özlüyorsunuz.herkesin ufak tefek sıkıntıları var o yüzden bu başlıktan medet ummayın bence..

okulu bırak bi adamın peşinden git bakalım bi köye o zaman derdi görürsün

o çoook yıllar var ya, öyle bir geçer ki ne olduğunu bile anlamadan bir yığın derdin içinde buluverirsin kendini.
elinden akıp gitmeden henüz bi derdin de yokken keyfine bak sen.

ask oyle abartılacak kadar toz pembe bırsey degıl.
once adam gıbı okuyup meslegını elıne alırsın..
sonra calısacagın saglam bır ıs bulursun
ondan sonra aska yelken acarsın...
ınan hayat cok zor.. su sana saydıklarım cok klıse belkı evet ama bunlar elde edılmeden hıc bır halt olamazsın eger bır KADIN'san.

Yani varya dertsiz başa dert aramak böyle birşey işte...
Senin yerinde olmak isteyen o kadar insan var. Kazanmıssın gidip okuyosun. Kıymetini bil. Uzakta ol ne olmuş hergün yanında olsaydı değeri olmayacaktı emin ol.
He yok öyle olmaz diyosan git bakalım bi köye elindeki medeniyetin farkına varırsın belki.
Başını vuracağın duvarlarda şuan ailenin sana sunduğu imkanlar dahilindeki kaldığın yerden kaliteli olmayacak...

istersen bırak herşeyi git bak sevgininn peşinden sen sonra pişman olcaksın burdakı herkes ne kadr söylemıs görceksın emın ol
kendın ıcın yasa ve bişeyler yap kimse için okadar fedakarlıga gerek yok emın ol ! ;)
hayatta başarılar sana

böyle bir yere ilk defa girdim. benim derdim ne hastalık kadar büyük ne de mutlu olabileceğim kadar küçük.. çözüm yok aslıına bakılırsa belki de benimle aynı şeyleri yaşayan yüzlerce insan var. bir sürü emeklerle geçen yıl istediğim bölümü kazandım. ve 1 yıldır hoşlandığım hatta ilk kez hoşlandığım insanla bir ilişkiye başladım... ama farklı illerde başladık okullara.. geçen yılın tamamı ağlamakla ve hayata isyan etmekle geçti, ne çare bu yıl da buradayım, onsuz... ve çok yıllar var önümüzde evlenmek için. hayat neden bu kadar zor demek boş hadi bırak okulu hayata atıl demek kadar boş... şimdiden 10 yaş yaşlı hissediyorum. bi köye yerleşip onunla yaşamak yaşlanmak istiorum ama bu da bi hayal. insanları birbirine benzeten istedikleri şeylerden uzaklaştıran bu düzenin içinde bir kuklayım bende...

bende ayrı şehirlerde başladım ilişkiye.evet bazen onu özlersin yanında olmak istersin.ama geleceği zaman o kadar çok sevinirsin ki o özlem o an biter.sadece onu düşünürsün.bende belki durmadan göremedim ama yinede şuan mutluyum inşallah hepde öyle oluruz sen de senin benim gibi durumda olanlarda.Allah sabrını veriyor canım.bende bazen niye aynı şehirde değiliz niye böyleyiz diye bazen o kadar çok isyan ederdim ki başta ama sonra derdim ki,hayat kısa kendimi üzmeye değmez.elbet zamanı gelince hayırlıysa olur.böyle şeyler demeye başladım.elimden geldiğince görmeye çalışıyorum o da öyle.yani kendimi motive etmeye çalışıyorum,derslerime vermeye çalışıyorum kendimi.ama yinede herşeyin başı sabır arkadaşım inşallah gönlümüze göre verir yarabbbim.

ne güzel okul kazanmışsın istediğin bölüm hemde... aşk güzeldir ama hayatına eğitimine engel oluyorsa seni kendine esir ediyordur... telefonla nette veya arada yakından görüşürsün sevgilinle gerçek aşkta zaten böyle aradaki mesafeyle bitmez

böyle bişey için hayata isyan ediyorum demek ağır..
şükret hiçbir derdin yok..
mutlu olmanı engelleyecek bi sorunun yok, mutlu olmak insanın kendi elinde..
bardağın dolu tarafını gör..
olanda hayır vardır..

Son düzenleme:
Back
X