hayatta gerçekten istediğim birşey yok?

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Merhaba Meltem Hanım;
Hayatta can-ı gönülden yani gerçekten istediğim hiçbir şey yok.Sağlığım,huzurum,mutluluğum var ama hedefim yok.Uluslararası İlişkiler 3. sınıfım.Okul bitince bölümüm doğrultusunda olacak işlerin baan uygun olup olmadığı konusunda düşünüyorum işin kötüsü bu bölümle alakalı meslek olmasa başka bir meslek olsa da olur hiç önemli değil ama ben ne olacağıma karar vermii değilim yani kafamda ben şu mesleği yaparım ondan da mutluluk duyarım dediğim birşey yok kafamda.Bu belirsizlik beni bunaltıyor,enerjimi tüketiyor nerey gideceğimi bilmiyorum bilsem ona göre çalışıp kendimi ayarlayacağım.Kendime güvenim var bir işe karar verdikten sonra hepsini hakkıyla yerine getiririm elimden kurtulmaz.Sizce nasıl bulabilirim hedefimi,yolumu nasıl çizebilirim.Bana yol gösterin.

Belki bir yerde staj yapmaya başlarsan fikirlerin değişir. Mesleğini seversin.

Bu durumda size bir kariyer koçluğu almanızı öneririm. Hangi iş alanının kendiniz için daha uygun olduğuna bu sayede karar verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…