• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta her şeyin ters gittiği zamanlar ne yapıyorsunuz?

elaalemi

Boy: 1.57 22.3 66.9 =>... Hedef Kilo: 52
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
1.484
2.275
133
33
iş hayatım tepetaklak oldu hiç beklemediğim bir düşüş yaşadım. Üzerine ailemle de bazı ufak problemlerim var. Bekarım annemlerlr yaşıyorum ve birbirine sıkıca bağlı bir aileyiz. İşteki sorunlar nedeniyle bir türlü toparlanamıyorum, büyük bir haksızlık yaşadım ve durumu toparlayabileceğim bir pozisyonda değilim. Bu mutsuzluğumu ister istemez aileme yansıtabiliyorum. Çok şükür işin var diye ailem teselli ediyor ama bu iş benim dişimle tırnağımla emeğimle elde ettiğim bir iş. Burda yaşadığım haksızlığı atamıyorum bir türlü. Tam bugün duruma alışacağım yeni çıkış yolları arayacağım diyorum yine bir şey oluyor bu durum da aklıma geliyor yine düşüyorum. Kendinizi benim kadar yılmış ve çaresiz hissettiğiniz oldu mu? Bu durumdan nasıl çıkabilirim?

Hayattan bıktıgim da ya da yoruldugum da bi tepe var yaşadığım şehir de arabayi oraya çekip avazim çıktığı kadar bagiriyorum o kadar iyi geliyor ki..:super: ama eğer gerçekten kendini çok kötü hissediyorsan bi psikoloğa gidebiirsin bence.

Oncelikle yasadiginiz haksizliga uzuldum hakkinizi arayin derim. Konu basligina cevabim su an tam da her seyin ters gittigi bir donem yasiyorum ama gececek biliyorum o yuzden hic kendimi yiyip bitirmiyorum hala pozitifim. Sizde hayata biraz umutla bakin hersey geciyor.

iş hayatım tepetaklak oldu hiç beklemediğim bir düşüş yaşadım. Üzerine ailemle de bazı ufak problemlerim var. Bekarım annemlerlr yaşıyorum ve birbirine sıkıca bağlı bir aileyiz. İşteki sorunlar nedeniyle bir türlü toparlanamıyorum, büyük bir haksızlık yaşadım ve durumu toparlayabileceğim bir pozisyonda değilim. Bu mutsuzluğumu ister istemez aileme yansıtabiliyorum. Çok şükür işin var diye ailem teselli ediyor ama bu iş benim dişimle tırnağımla emeğimle elde ettiğim bir iş. Burda yaşadığım haksızlığı atamıyorum bir türlü. Tam bugün duruma alışacağım yeni çıkış yolları arayacağım diyorum yine bir şey oluyor bu durum da aklıma geliyor yine düşüyorum. Kendinizi benim kadar yılmış ve çaresiz hissettiğiniz oldu mu? Bu durumdan nasıl çıkabilirim?
Allah kolaylık versin
Sizi çok iyi anlıyorum
Bende işyerinde haksızlığa uğradığımı düşünüyorum
Konu başlığına cevap vermem gerekirse açık konuşucam
İçim yanıo
Öyle böyle değil
Cayır cayır yanıyo
Ve herrr ama herzaman kısa zamanda o kişilerin başına olumsuz olaylar gelio
Defalarca olduğu için yüreğime su serpiliyor
Şuan son bi iki mesele daha var hatta
Dua ediyorum çözülecek inş

Ölü taklidi yapıyorum :)

Aynı durumu yaşadım bi süredir çok çöküş yaşadım bununla alakalı konu da açmıştım sabrettim hala sabrediyorum çıkış istemek için gittiğimde terfi alacağım söylendi bu yüzden pozisyonun değişti falan denildi bakalım yıllık izin sonrası yeni pozisyona geçeceğim söylendi beklemedeyim kısaca sabır sabır şu hayat pahalılığında işim var diye şükredip tutunmaya çalışıyorum yalnız değilsin dedikoduyla biryere gelenler bilmem kimin akrabasıyım deyip bişeyden anlamayıp iyi yerlere gelenler her iş yerinde var

Allaha daha cok yakinlasiyorum, namaz kiliyorum dua ediyorum. Ona icimi döküyorum. Sonucta ol diyip olduruveren tek yardimcimiz Rabbimiz var. Herzamanda iyi gelmistir cok sükür

Back
X