Hayatta herşeyi güzel gidenler..mutlu olanlar ve hayatı cok sewenler.buraya yazın ltf

poskolo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
463
2
0
İstanbul
ya hayatta herkesin hayatı mı üzgün mutsuz geçiyor?bende bunlardan biriyim ama mutlu birilerini görmek nasıl mutlu ve hayatta herşeylerinin iyi gittiginin sırrını bilmek istiyorum yazın bize hayatınız nasıl ve neden düzgün hersey elbette vardr böylelerii söyleyin bize hadi....şutarafagitti

hayatta tabi herşey süper dört dörtlük süper gitmez ama elimizde olanlara biraz şükür etmesini bilmeliyiz. zaman geçtikçe modern çağa girdikçe teknoloji geliştikçe vs.. insanlar daha bir doyumsuz oldu hiçbirşey bizi tatmin etmemeye başladı. mesela eskide insanlar daha bir mutluydu gibi geliyor bana öncelikle sağlığımı sonra ailemize bizi sevenlere bizi sevdiklerimize fln şükür etmeliyiz tabii ben sürekli pollyannacılık oynayalım demiyorum ama kafamızda kurup kurupta kendi kendimizi mutsuz etmemeliyiz

saglıgın yerındeyse ve aılenle kenetlıysen bılkı mutlusundur her daim
bizler aslında mutluyuz ama farkına varamıyoruz belliki

Mutlu olmak kişinin elindedir.Bunun temelini ta ilkokul yıllarından itibaren atarız farkında olmasak da ... Bu iş nasıl oluyor ,derseniz kısaca anlatayım :
ıyi eğitim alan,derslerinde başarılı olan, güzel bir mesleğin de sahibi olacaktır.Güzel bir meslek rahat hayat koşullarını getirecektir.Ailenizle olan ilişkileriniz,onlardan öğrendikleriniz toplumsal hayattaki yerinizi belirleyecektir.Sonra eğitiminize,kültürünüze,aile yapınıza uygun bir eş bulacaksınız.Bir zincirin halkaları gibi.Her yeni halka mutluluğunuza mutluluk ,gücünüze güç katacaktır.Bu noktada mutlu olmak kişinin elindedir.
Tek elde edemeyeceğimiz ,kesin konuşamayacağımız şey ise ''sağlık''tır.Yukarıda bahsettiğim ince noktalara bir de sağlığımızın ( sevdiklerimizin varlığı ve sağlığı) eklenmesiyle mutluluğumuz kat be kat artacaktır.
Ben çok mutluyum.ıyi bir eğitim aldım.ıyi bir üniversiteden ,bölümden mezunum.ışim güzel.Ailem saygın ,kültürlü...Her şeyden önce sevdiklerim hayatta.Sağlığımız yerinde.Ee,beni çok seven,bana değer veren,beni el üstünde tutan ,istediğim vasıflarda bir eşe sahibim.
Pürüzler olacaktır elbette,ama onları zekamızı kullanarak törpülemek de bizim maharetimizi,hayata karşı duruşumuzu gösterecektir.yerimseniben

bayıldm cnm yazdıklarına ama bir noktada takıldım iyi bir egitim alamayan ve üniv. okumayan insan sence mutsuzmudur herzaman?

cnm yazını okudukca sürekli cok sükür dedim bence aslında ailen sağ ise yanndaysa ve ileride ii bir evlilik yapılırsa mutlusun demektir..ama işte bizler herşeyi sorun etmeye bayılıyoruz

Elbette hayır,onları kendi adıma yazdım.Sizce demişsiniz ya ,o nedenle kendimi baz aldım.
Yoksa her insanın hayat görüşü,beklentileri,yaşam koşulları farklıdır.Ben bunlarla mutlu olduğumu yazdım.Üniversite mezunu olan mutlu olamaz,diye bir şey söz konusu olamaz.yerimseniben

haklısın bitanem yanls anladım kusura bakma ne güzel mutlulugun ebediyen bozulmasın İnşallah.Bilmiyorum dedm yaa aslında saglık ve aile basta gelir mutlu olmak için yasam kosullarımızda rahat ama sanırım ben mutlu olmayı bilmiyorum:çok üzgünüm:

Kusura bakar mıyım hiç ? boshayallersmile O saydığın nedenler zaten mutlu olmanın en güzel sebeplerindendir.opuyorumnanaktan Bununla ilgili kitaplar satılıyor,alıp okursan çok faydası olur.olumunekankayizsmile

cnm gercekten cok okudum.sadece bazı şeyleri takmaktan böyleyim biliyorum.Mutlu olanlarıı gördkce dahada mutlu oluyorum ama buda var mesela senin yazını okudum kafamda canlandrdm ve sevndm senn adına

tek bir eksigim var o da hayat arkadasi...onun disinda mutluyum cok sukur

lirik guzele katiliyorum hersey okul yillarinda baslar ve tabii egitim cok onemlidir. Ben istemedigim bir bolumde okumak zorunda kaldim, simdi hic sevmedigim bir is yapiyorum ve mutsuzum

ben egitimimi alamadm ama acıktan bitirmmeye calısıorm umudum yok bitecegnden egitimden baslıosa ben şmdiden bitiğim..

bardağın dolu tarafını görmekle alakalıdır mutlu olabilmek.. hayatımda olumsuz şeylerde çok oldu olmadı değil..
ama ben çok mutluyum. aşık olduğum adamla evliyim. 3 tane köpeğim var. köpeklerimi çok seviyorum ailemde hayvansever olduğu için çok mutluyum.
çevremde ki olumsuzlukların üstesinden gelebiliyorum. bunlar bana yetiyor:)

insan neyle mutlu olabildiğine neyle yetindiğine bağlıdır mutlu olmak.
dertsiz canlı yoktur. bitkiler ve hayvanlarda dahil.

mutluyum çünkü herşeyden önce hayatta değer verdiğim 3 insanın (annem kardeşim eşim)sağlığı,huzuru yerinde.
eşimi çok seviyorum.o da beni seviyor.aramızdaki bağ öyle güçlü ki yaşama daha sıkı sarılmamı sağlıyor.
evimde huzur , birlik ,düzen var.
bunların yanında tabiki olumsuzluklarda çok .ama bu saydıklarım benim mutlu olmama yetiyor

Hayatta hiçbir şey 4/4lük değildir...
Zaman zaman üzülürüz kırılırız moralimiz bozulur,sinir olur ,ağlarız..
Arada sorunlar tartışmalar olsa bile bu sorunlar hemen çözülüyorsa kırgınlıklar uzun sürmeyip ardından sevdiklerime sarılabiliyorsam mutluyumdur..
Ailem yanımdaysa mutluyumdur...
Sevdiğim kişi tarafından seviliyorsam mutluyumdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…