- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.662
- 133
- 39
- Konu Sahibi Umutumut82
Tüm yaşadıklarınıza rağmen, bunları başardıysanız, siz çok kuvvetli, akıllı ve tutumlu bir kadınsınız zaten. Ve kızınıza da çok güzel bir örnek olursunuz. Korkmanıza hiç gerek yok.Emin olun bende hicbir zaman aciz olmadim bende dik durdum. 37 yaşima tirnaklarimla kaziya kaziya geldim.
Burslu okuyarak ve okul çıkıslarinda marketlerde çalişarak ,evlere temizliğe giderek ,boncuk isleyerek 2 üniversite okudum.
Çalisıp anneme ev aldim ,dayadim dösedim ,emekliliğini ödedim.
Kendi emeğimle kimseden 5 kuruş almadan evlendim. Kendime işyeri actim. Kendimden baska 5 kadini daha is sahibi yaptim. Çocuğum oldu. Kendim çalişarak evimi arabami isyerimi aldim.
Ama 37 yaşimda ilk defa herşey ayni anda üstüme geldi ve bocaladim
yaşadığınız kötü şeyler sahipsizlikten ve parasızlıktan geliyor insanın başına. Benim çok sevdiğim bir arkadaşım, şu anda bulunduğu şehirde en başarılı iş kadınlarından birtanesi. Azmetti, başardı. Ama zamanında işini kurmadan önce, evsiz de kaldığı bir zamanda tacize de uğradı. Daha fazlası var mı bilmiyorum, o konuda çok hassas olduğu için üstü kapalı konusu geçiyor. Ama şu anda bir kız annesi ve çok güzel yetiştiriyor kızını, dimdik.
bence siz ilk mesajınızı düzenleyin. Sonradan yazdığınız kısmı Oraya ekleyin. Aldığınız olumsuz mesajların çoğu bu sebeple geldi size. Klasik erkek çocuğu takıntısı sandılar.