• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan bunaldım artık

Umef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
100
12
98
İki senelik evliyim bir evladım var dünya tatlısı, eşim bir öyle bir böyle madde bağımlsı çalısmıyor benden ayrı yatıyor bir senedir, iki arkadaştan öte degiliz aynı evde herseye katlanıp onu kurtarmaya çalışan ben her türlü sıfata yakıstirıldım planlı evlenmisim ailesinin maddi durumu iyide arabayla beni goturup getiriyomus bunun bile lafını yaptı kaldıramıyorum artık hiç gönlümü almaz kavga ederiz ben oglumu alp bi idaya o bi odaya yalvardm agladm ayrı yatma diye yok hala aynı canımdan bezdim hersey evladm icin ne bir arkadaş ne bir eş ne bir yoldaş bana hiç birsey degil bu adam

İki senelik evliyim bir evladım var dünya tatlısı, eşim bir öyle bir böyle madde bağımlsı çalısmıyor benden ayrı yatıyor bir senedir, iki arkadaştan öte degiliz aynı evde herseye katlanıp onu kurtarmaya çalışan ben her türlü sıfata yakıstirıldım planlı evlenmisim ailesinin maddi durumu iyide arabayla beni goturup getiriyomus bunun bile lafını yaptı kaldıramıyorum artık hiç gönlümü almaz kavga ederiz ben oglumu alp bi idaya o bi odaya yalvardm agladm ayrı yatma diye yok hala aynı canımdan bezdim hersey evladm icin ne bir arkadaş ne bir eş ne bir yoldaş bana hiç birsey degil bu adam
aılenın bu durumdan haberı varmı ? boyle hayat gecmez malesef ne yapmayı dusunuyorsun ?

madde bağımlısı?
bir küçük çocuğun var, ve sen hala o evdesin?
kuzum allah aşkına napıyorsun sen? kendini düşünmüyorsun madem, bebeğin için korkmuyor musun? eşin gerçek anlamda madde bağımlısıysa uzaklaş tabi başka imkanın varsa..ama yoksa da uzaklaş yahu madde etkisindeyken ne yapacağı belli olmaz hafazanallah..

Annem bırak gel diyor her türlü arkamdalar babamin haberi yok olsa bi dk tutmaz beni bu evde, hayat gecmiyor dahada zorlaştı tedavi ol diye hergun konusuyorum hergun konusuyosun diye azarlıyor hep evdeyim esimle hic disari cikmayiz onceden ne guzel hayatm vardi neseli bir kızdım cevresi olan su an ise bu sekil :(

Annem bırak gel diyor her türlü arkamdalar babamin haberi yok olsa bi dk tutmaz beni bu evde, hayat gecmiyor dahada zorlaştı tedavi ol diye hergun konusuyorum hergun konusuyosun diye azarlıyor hep evdeyim esimle hic disari cikmayiz onceden ne guzel hayatm vardi neseli bir kızdım cevresi olan su an ise bu sekil :KK43:
ailen de arkandaymış, daha ne bekliyorsun? Allah muhafaza size bir zarar vermesini mi?

Madde bağımlısı ve hala kurtarma peşindesin,şaka mısın?
Senin bahanen ne,sevilmek mi,çocuğun mu,maddi gücün mü yok?
O bağımlılıktan vazgeçmeyecek,ne seni ne çocuğunu gözü görmeyecek zaten.
Beklediğin şey ne?Saldırması mı?Sana mı çocuğa mı,
Yakında bunların olacağını ön göremiyorsun üstüne bir de düzeltme çabası,
Allah önce akıl sonra fikir versin.

Her sey evladim icin

Bu lafi soyluyorsun ama evladini madde bagimlisi babasiyla ayni evde tutuyorsun
Onun nasil etkilendiğini nasil zihnini zehirledigini simdi görmüyorsun tabi yazik bazen evladim icin derken cocugu hic dusunmediklerini goruruz

Eş olarak hic bir vazifesini yapmiyor aglayarak yaziyorum evladim icin duruyorum galiba hala seviyorum belkide alıskanlık bu sekilde kaybetmek istemiyorum

Eşiniz madde bağımlı siz ayrı yatmasına mı takıldınız.?
Neden böyle bir adamla evlisiniz hala...

Daha kücük birsey anlamiyor ama tabiki yetistirmek istemiyorum belki duzelir diye bekledim hep

Madde bagmlısı olması tabiki en buyuk sorun ben sadece sıraladm ne kadar anormal bir durumun icindeyim diye olanları yazdım

Daha kücük birsey anlamiyor ama tabiki yetistirmek istemiyorum belki duzelir diye bekledim hep
Belki düzelebilen tek şey maddi durumdur.Huy değişmez,kaldı ki bağımlılıktan bahsediyorsun.
Burada almak istediğin akıl nasıl sana iyi davranması ,tekrar seni sevmesi için taktik mi.
Buradaki aklı başında kadınların hiç biri madde bağımlısı mı aman boşver,gir koynuna,ye dayağını kocandır,çocuğu da dövsün sus yeter ki koynuna girsin demeyecek.

Beni sevmesi degil tabiki evladimi bu sekil buyutmem cekip gitsem nasil bir hayat beni bekliyor bunlars niye katlaniyorum bilmiyorum bosanan ve bir cocuklu kadin icin hayat nasil olur ben bu bagimlilik islerini bilmem ilk defa karsilastim doktorlar kurtulur dedi hep destek olun onun icin

Eş olarak hic bir vazifesini yapmiyor aglayarak yaziyorum evladim icin duruyorum galiba hala seviyorum belkide alıskanlık bu sekilde kaybetmek istemiyorum

Adami coktan kaybetmissiniz cunku adam kendini kaybetmis animefendi. Ne yazik ki, hayatin aci gercegini kabullenmelisiniz kocaniz bir madde bagimlisi. Bunu bir an once kabullenin.

Ne kullaniyor.yakalat cebindeyken denetimli serbestlik alsin.derin bi madde degilse ve biraktirmaya degerse ugras cocugunun babasi.
Ama degmezse kendine ve cocuguna yazik etme

Beni sevmesi degil tabiki evladimi bu sekil buyutmem cekip gitsem nasil bir hayat beni bekliyor bunlars niye katlaniyorum bilmiyorum bosanan ve bir cocuklu kadin icin hayat nasil olur ben bu bagimlilik islerini bilmem ilk defa karsilastim doktorlar kurtulur dedi hep destek olun onun icin
Doktorlar tedavi oluyorsa kurtulur der,televizyondan izleyip de kendi kendine kurtulur demezler.
Boşanan anne tek siz değilsiniz,ama gözünüz o kadar görmek istemiyor ki illa bir musibeti en acı şekilde yaşadıktan sonra aklınız başınıza gelecek.

Evladin icin durmuyorsun

Sen sadece sevdigin icin duruyorsun ki evladini dusunsen o evden arkana bakmadan kacardin. Yazik senin ki bencillik cocugunu alet etme bi de

Hanfendi bencil bir anne degilim bu adam kendini kaybedecek kadar saldiracak kadar vahim degil oyle birsey olmadi ailesi ile kurtulsun diye ugrasiyoruz ben vicdanen birakip gidersem daha kötü olur diye dusundum kendine birsey yapar iyice boka batar v.s diye onceden bu sekik degildu cok cok sevdiginiz bir insanin boyle kotu olmasini degismesini kolay kolay kabullenmiyorsunuz ve duzelmesi icin ugrasiyorsunuz ee tabiki omur boyu dayanamam adam madde bagmlsi ayri yatiyor v.s hangi sevgi dayanir buna evladim herseyden onemli babasina duskun bir anda koparilmiyor baglar

Back
X