• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan bunaldım artık

madde bağimlısı babaya evlat nasıl düşkün oluyor? ilglenebiliyor mu? siz onları başbaşa bırakıp markete bile gidebiliyormusunuz içiniz rahat rahat.

ayrı yatmayı geçtim eşlik görevlerini de geçtim.ben babalık kısmına takıldım.

Adamda düzelme çabası olsa haklısın Canm ama yılki.senin desteğinle de olacak iş değil kendi istemesi lazım.al karşına ya tedavi olursun evin erkeği gibi davranırsın yada ben yokum de.ailende arkanda zaten olmadı kurtarın kendinizi ömrünü heba etme

Çocuğunuz için zaten huzurlu bir ortam Yok, şuan çocuğunuz orada büyürse sağlıklı olamayacağını düşünüyorum

İki senelik evliyim bir evladım var dünya tatlısı, eşim bir öyle bir böyle madde bağımlsı çalısmıyor benden ayrı yatıyor bir senedir, iki arkadaştan öte degiliz aynı evde herseye katlanıp onu kurtarmaya çalışan ben her türlü sıfata yakıstirıldım planlı evlenmisim ailesinin maddi durumu iyide arabayla beni goturup getiriyomus bunun bile lafını yaptı kaldıramıyorum artık hiç gönlümü almaz kavga ederiz ben oglumu alp bi idaya o bi odaya yalvardm agladm ayrı yatma diye yok hala aynı canımdan bezdim hersey evladm icin ne bir arkadaş ne bir eş ne bir yoldaş bana hiç birsey degil bu adam
madde bağımlısı adamdan koca da baba da olmaz.
neden ayrılmıyorsun?
ilerde evladına kötü örnek olacak çünkü.

Daha kücük birsey anlamiyor ama tabiki yetistirmek istemiyorum belki duzelir diye bekledim hep
madde bağımlısı düzelen duydun mu hiç?
konuşmakla ağlamakla yalvarmakla düzelmez.

Hanfendi bencil bir anne degilim bu adam kendini kaybedecek kadar saldiracak kadar vahim degil oyle birsey olmadi ailesi ile kurtulsun diye ugrasiyoruz ben vicdanen birakip gidersem daha kötü olur diye dusundum kendine birsey yapar iyice boka batar v.s diye onceden bu sekik degildu cok cok sevdiginiz bir insanin boyle kotu olmasini degismesini kolay kolay kabullenmiyorsunuz ve duzelmesi icin ugrasiyorsunuz ee tabiki omur boyu dayanamam adam madde bagmlsi ayri yatiyor v.s hangi sevgi dayanir buna evladim herseyden onemli babasina duskun bir anda koparilmiyor baglar
babayla evladı ayırma tabi.
çocuğun babasını çok sevdiği için madde kullanmaya da başlar.
ailecek b.ka batarsınız.
sakın ayrılma.
çünkü herkes bağımlı.

Evladını düşünen bir anne o adamın yanında da daha fazla durmazdı. Hazır aileniz arkanızdayken daha ne bekliyorsunuz?

Bunun sonu zaten ayrılık adam vahim durumda degil disardan bak anlamazsin belki duzelir dedim guzel zamanlarin hatrina evladim oldu yine sabir dedim tabiki evladim kavga gurultu sacma bir durumun icinde buyumeyecek bazen onsan gormek istemez kabullenemez buraya yazdim en son kimseye anlatilcak bir durum degil cunku

Back
X