hayattan iç burkan detaylar...

CitlembiK

Bir kalbe girmek nasip, kalmak marifet...
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
3.705
1.993
723
farkedildigi anda kalbi inceden cız ettiren anlara denir.
mesela ;

iş kazası nedeniyle gözünüzün önünde yaralanan ve ölen çalışma arkadaşları.

tek bacağı olmayan bir dilencinin, sadaka aldıgı adam arkasını dönmüş giderken adamın saglam bacagına gıptayla bakması.

market alışverişinden dönerken kapıda oynayan apartman gorevlisinin çocuklarının torbanın köşesinden ambalajı görülen çikolataya imrenerek bakması, vermeyi teklif etttiğiniz halde gururundan dolayı kabul etmemesi...

evladı ASKERE yolcu ederken anne babanın neşeli görünüp, içlerinin kan ağlaması. gittikten sonra hüngür hüngür ağlamaları ve sizin bu gozyaşlarının evlatlarını belki de bir daha göremeyecek olmalarının korkusundan dolayı oldugunu bilmeniz...

sokaklarda mendil satarak geçimini sağlamaya çalışan yaşlı bir kadının, el ele tutuşmuş yaşlı bir çiftin arkasından hüzün dolu gözlerle bakması ve gözyaşlarına engel olamaması...

fark edilmesi yalnızca sizin hangi gözle ve ne kadar dikkatli baktığınıza bağlı olan detaylardır. zira bu dünya kimse için cennetten bir köşe değildir ve herkes kendi acısını yaşar, onun izini de bir şekilde taşır. insanlara baktığınızda bunu görmeye başlarsanız sokak, işyeri, televizyon, baktığınız heryer iç burkan detaylarla doludur, ya da sizin burkulacak bir içiniz varsa onu burkacak detay çoktur.....

Ben teşekkür ederim moon cum..senden başka önemseyn olmamış sanırım bu konuyu...

mrb canım
inan okurken gözlerimden yaşlar süzüldü.. keşke dünya herkes için bir cennet bahçesi olabilse

çok doğru son söz:sizin burkulacak bir içiniz varsa onu burkacak detay çoktur

çok doğru son söz:sizin burkulacak bir içiniz varsa onu burkacak detay çoktur
evet ama kaçımız bakıyoruz bu detaylara... bir dilenci görüyoruz sokak köşesinde...
aman bunlarda her köşebaşındalar... ve buna benzer bir çok yakalşım...
hangimiz ne sıklıkla insanların hislerini anlamaya çalışıyoruz?

canım çok güzeldi ya gerçekten doğru düşündümde şükretmemiz için ne kadar sebebimiz var

ahhh herşeye şükretmemiz gerekiyor ama atladığımız öyle çok şey varki..

çok güzeldi teşekkürler.....bunları herkes yaşar ama anlatamaz bir türlü sen dilimiz oldun tekrar teşekkürler.hoşçakalın.

huzur evine ziyarete gittiğimizde çocuklarıda gelirmi diye ümitle bekleyen yaşlılarımızsenağlama içimi burkan detaylardan sadece birtanesisenağlama

Evet hayat toz pembe degil işte.İçini cıtan sende derin izler bırakan acıyı yaşanan anlar hayat acısıyla tatlısıyla öyle işte:1no2::1no2:

Benim en cok annesi babasi tarafindan sokaga atilmis cocuklar icimi burkar.Sanki bu dünyaya gelmeyi kendileri istemis gibi.....

slm evet bir gün kendisininde aynı olabileceğini düşünmeden yada önemsemeden atalarına bunu yapanlar er yada geç aynı duruma düşeceklerdir yada farklı şekillerde bu yaptıkları çıkacaktır.çünkü kimsenin ettiği iyi yada kötü yanına kalmaz birşekilde çıkar......diye düşünüyorum.sengözlerimebaksanab

etrafımızda o kadar çok şey olup bitiyorki... kimini görmüyoruz bile.
gördüklerimizide bir süre sonra unutuyoruz.. peki ya o acıları hisleri yaşayanlar.......
hani ciğerim yanıyor derler ya ben bazen gerçekten ciğerimin yandığını hissediyorum...
bazen sebepsiz gözümden yaşlar akıyor.. Allahım sen yardımcı olursun
yarabbim biliyorum o insanlar bizlere ibret olsun diye bunları yaşıyorlar belkide...
ama içim kaldırmıyor gördüklerim karşısında birşey yapamamak dahada mahvediyor insanı..
Şükürler olsun evimiz aşımız Allahım olmayanlarada en az bizde ki adar nasip et..
Yarabbim askerlerimize kolaylık ver.. Ayakları taşa takılmadan gelmelerini nasip et..

parası olmadığı için kantinden alışveriş yapan öğrencileri hayranlıkla bir o kadar da kıskançıkla izleyen, bir kenarda öylece bekleyen öğrencilerimi

her yemekten önce şekerini ölçüp ona göre ekmek yiyip yemeyeceğine karar veren, arkadaşları tabaklarını doldururken o bir dilim ekmek dahi yiyemeyen şeker hastası öğrencimi

annesini ve babasını yitirmiş, her anne sözünde gözleri dolan öğrencilerimi görünce içim yanar, kahrolurum

sizin burkulacak bir içiniz varsa onu burkacak detay çoktur.....
bakmasını bilmek çok önemli...yürekte hissedilenler çok önemli...paylaşımın için teşekkürler arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…