- Emoji Skoru
- 2.395
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
İnsanlarla iletişim kurmak bile istemiyorum. İnşallah geçicidir yaZ
Yanlız değilsinGünümüz hayat şartları , iş hayatı , erkeklerin pervasızlığı , insanların bencilliğinden artık bıktım. Hayattayım ama neden yaşıyorum bilmiyorum , herkes mutlu sanki bi ben mutsuzum ya da güçsüzüm gibi hissediyorum. Sizleri seviyorum kızlar bari siz hep mutlu oluniyi geceler
Instagram'a bakma yakan hayatlar ..Gördük sonlarını ..başkasının üstüne basmaktan zevk alan hasta insanlar bence kendilerini neşrediyor.Ben instagramda bazı kadınları görüyorum , sanki herşeyleri yolunda , çok düşünceli eşleri var , paraları var , sağlıklı çocukları var, yani bu nasıl oluyor, hepsi mi numara yoksa şanslılar mı
İnstagramda gördüklerinin %99'u yalan. Çevremde var sorunlu evlilikler vs. İnstagramlarına baksan imrenirsin ilişkilerine. Elbette kimse kötü olaylarını yansıtmıyor sosyal medyaya.Ben instagramda bazı kadınları görüyorum , sanki herşeyleri yolunda , çok düşünceli eşleri var , paraları var , sağlıklı çocukları var, yani bu nasıl oluyor, hepsi mi numara yoksa şanslılar mı
Ya bilmiyorym tuhaf geliyor bana bu kadar mutlulukİnstagramda gördüklerinin %99'u yalan. Çevremde var sorunlu evlilikler vs. İnstagramlarına baksan imrenirsin ilişkilerine. Elbette kimse kötü olaylarını yansıtmıyor sosyal medyaya.