Hayattan kopmuş durumdayım..

kendine vakit ayiramamaktan dolayi yorulmus olabilirsin.ama bunlari dusunme olumlu dusunmeye calis.en azindan cocuklarin var evde bir ses var..onlardan al enerjini.kaynanaya da kulakalarini tika!esinin de herseyi gorme.cunku kimse 4-4 luk degil.
eskiyi zaten hic dusunme yarardan cok zarar getirir.birde ben suna inanirim yasayacaklarimiz degismez sadece kisiler degisir.disardan guzel gorunuyor suan sana ama onunla da baska sorunlar yasayabilirdin.
esine gelen telefon icinse birisi huzurunuzu kacirmak icinde yapmis olabilir.malesef oyle kotu insanlar var.

canan2508 konu 2 bolume ayrildi:

1) her gun ayni sabaha uyanmak istemedigini yazmistin ..... kaynananla ilgili sorunlarin icinde mesafeli dur demistik

2) simdide esimin cep telefonunu birisi gece aradi diyorsun

sadece sen degilsin cocuk buyuten canan2508 ....3.....4.... cocuklu anneler nasil yapiyor ????, arada bir cocuklara nefes aldirmali bi eve kapatmamali .... herseye ragmen kaynanana kizsanda etsende ondan vazgecemiyorsun belli ki ........... bunalan bir insan cikar bir hava alir sen baslarini bekle gorumcenle kaynanayin .............. sen ne istedigini biliyormusun !!! simdide esini birimi aradi !!! bence yorumlar isine gelmedi konuyu baska yone cevirdin !!!

arkadaşlar bana yazmış ya mesela el işi yap parka ççık spor yap felan diye bu iki çocukla ben bakkala bile gidemem yemnin ediyorumki bana nefes almaya vakit bırakmıyolarki evde bişeyler yapayım yani çocuk büyütmek çok zor oda öyle deyince kızıyorum kendime bırak konulsun o sen bildiğini oku ne cevap veriyosun diyorum bazende canıma tak ediyo karışmasın herşeye koca kadın birazda nerde durması gerektiğini bilsin diyorum işte öyle karışık bi durumm

seni manevi yönden destekleyecek şeyleri yap. ibadete yönel. ama kendini iyi analiz et gerçekten karamsarlık varsa hayattan zevk alamıyorsan ümitsizlik varsa içinde bunlar depresyon belirtisi de olabilir doktora git muhakkak prof. dr. nevzat tarhan depresyon nasihatle geçmez der

konuyu hiç bi yere çekmeye gerek duymuyorum

konum aynı farklı bişeyler yapıp hayata tekrar bağlanmak istiyorum sizlerdende ne yapsam ruhum kendime gelir diye cevap arıyorum lütfen kırmaya çalışmayın

kendine vakit ayiramamaktan dolayi yorulmus olabilirsin.ama bunlari dusunme olumlu dusunmeye calis.en azindan cocuklarin var evde bir ses var..onlardan al enerjini.kaynanaya da kulakalarini tika!esinin de herseyi gorme.cunku kimse 4-4 luk degil.
eskiyi zaten hic dusunme yarardan cok zarar getirir.birde ben suna inanirim yasayacaklarimiz degismez sadece kisiler degisir.disardan guzel gorunuyor suan sana ama onunla da baska sorunlar yasayabilirdin.
esine gelen telefon icinse birisi huzurunuzu kacirmak icinde yapmis olabilir.malesef oyle kotu insanlar var.

haklıısn kimse 4-4 lük değil bide şunu yazmışsın ya yaşayacaklarımız değişmez sadece kişiler değişir gerçekten düşündürücü bi söz onunlada olsaydı çok çok mutlu olmayacağımıza eminim zaten o bambaşka bi hayattı neyse

allah bizleri kötü insanlardan korusun

seni manevi yönden destekleyecek şeyleri yap. ibadete yönel. ama kendini iyi analiz et gerçekten karamsarlık varsa hayattan zevk alamıyorsan ümitsizlik varsa içinde bunlar depresyon belirtisi de olabilir doktora git muhakkak prof. dr. nevzat tarhan depresyon nasihatle geçmez der

depresyon nasihatle geçmez hakketten doğru bir söz yok depresyonda değilim bencede aşırı anlamda bunalmış durumdayım sadece bu gün 15 gün sonra ilk defa dışarı gittim kendime saç düzleştirici aldım bişeyler yapmış olmak güzel tabi gelince eşimle kapıştık ama :)))) neyseeee

Back
X