• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayattan soğudum artık!!!

sahteinsanlar

ÖMRÜAZRAM
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
126
3
38
iyi geceler arkadaslar canım o kadar sıkkın ki:( eşim ailemin yannda sesini yükseltti bana annem babam abim yengem herkesn içinde! hc bsy demedim ailem cok bozuldu.annem ağlıyor zor tuttuk bsy dememek için diye nasıl bağırır oyle diye:S benm ailem eşimn ailesi gbi değildr ewlendiğimzn farknda oldukları için ona göre dawranmaya çalısırlar.hiç bi kotu sözleri weya bi dawranısları olmamstr ben onun özellkle annesinn sürekli laf sokmalarına sacmasapan paylasamamalarıyla didinrken bana yaptğna bakın.sanki ewimzdeyiz tartsyrz da oyle bağırıyo sanki bana bu ne demek yaaa ve bi özür ble dilemedi bnden ki bnce ailemden de dilemeli merak ediyorum yorumlarınızı tsk ederim.

bacım karı koca arasında çok olur böyle şeyler sen sanırım ilk kez böyle bişeyle karşı karşıya geldinki çok şaşkınsın ama oluyor yani... sana bunu sindir demiyorum ama çok fazla kendini yıpratma bu yüzden arada böyle dalgalanmalar olur... zamana bırak fazla eşinin üstüne gitme belki bi derdi vardır....

Bence olmamalı, normal karsilamamalisin. Esine ne kadar üzüldüğünü bunu seni ne kadar yiprattigini , gerekirse bir kac gun sonra anlatmalısın. Hatasını anlamasını sağlamalı ve bir dha yapmamasını soylemelisin.

Bunu kabullenmek ; eşinin tekrarlayacağı anlamına gelir. 4 duvar arasında her sey yaşanabilir ama ailelerin yanında böyle bir seyin yaşanmasına asla musade etmeni ben ailesinin yanında lafıma davranışlarıma dikkat ediyorsam saygı gösteriyorsam ona o da göstermeli.

Benim de daha coook küçük kızım var. Ama düşünüyorum ileride kocası ona bağırsa onu üzse cok üzülürüm. Aileme de böyle bir sey yaşatmak istemem. Sen de eğer cocuğun varsa burdan da anlatabilirsin kocana.

Gecen yaz ailem bize gelmişti bir aksam. Ondan 1 saat önce falan da bn esime ev ısı konusunda bir sey söylemiştim. Ama hic tartışmadık . Meger küsmüş beyimiz. Hic farkında bile değilim. Neyse annemler geldi. Bizimki oturdu bir köşeye sesi çıkmıyor. Ben arayı düzeltmeye calisiyorum cvp vermiyo. Annemlerin yüzüne bile bakmiyor. Annem babam soru soruyor tek kelime cevaplar. O donem hamileyim zor bir hamilelik geçiriyorum yerinden kalkıp yardım etmiyor bile. Annemler farketti onlar da cok üzüldü . Ben onların üzüldüğünü gördükçe iyice üzüldüm . Neyse bizimkiler gitti. Ben cok ağladım. Bu hic bi sey olmamış gubi geldi yataga çağırdı . Hic tasvip etmediğim bir sey ama gitmedim yataga. Ama ağlıyorum hala. Gece yattığım odanın kapısında oturdu. Ama hic yumuşamadim. Ama hala özür falan yok. 3 gun biyunca ne yemek hazırladım ona ne de tek kelime ettim. Eve geldim yemeğimi yedim ayrı odada oturdum gece yatağımda yanında yattım.3. Gunun sonunda kocam benden özür diledi. Sonra annemi babami aramış onlardan özür dilemiş. Sonra beni tekrar arayıp onları aradığını onu affetmemi istedi. Kocam bir daha da böyle bir sey yapamaz.

Ama eminim bu ayarı vermeseydim hic bi sey değişmeyecekti. Yol yakinken ver dersini. Ailen de sen de üzülme!

Kesinlikle ama kesinlikle tepkini belli etmelisin çünkü eğer yaptığı şey karşılıksız kalırsa böyle davranmaya devam edecektir.

kırıldığını üzüldüğünü bilsin tepkini belli et ama kavgaya dönüştürme çünkü inatlaşma restleşme de bazen ters tepebilir sadece ondan böyle birşey beklemediğini yaptığının saygısızlık olduğunu çok üzüldüğünü söyle.yani tepkin sert omasın ama tepkisizde kalma erkek milleti akılsız onları yönlendirmek gerek:19:

benim eşimde kendi ailesinin yanında bana hakaret etti
herkes birbirimizi nasıl sevdiğimizi bilir
onun ailesi ama o kadar şaşırdılar ki söylediği söze
ablası hemen uyardı daha şimdiden böyle şeyler söylemeyin yıpratmayın birbirinizi dedi
ben çok kırıldım yalvardı küsme diye ama laf ağızdan bi kere çıkmıştı
küstüm hiç konuşmadım 4 gün hasta oldu ilaçlarını falan verdim ama ağzımı bile açmadım yüzüne bakmadım
sonunda konuştuk çok özür diledi bi daha asla olmayacak dedi bi daha da olmadı zaten çok şükür. bencede bir ayar verin yoksa hep öyle gider
benim eniştemde yanımızda ablama bağırır işte o zaman şeytan diyoki şu adamın ağzını yüzünü kır neymiş anlasın herkesin yanında rencide etmek

eşiniz siz ne dediniz de bağırdı ki yani durup dururken bağırmamıştır herhalde. ayrıca olabilir eşler arasında tartışmalar olmaması en güzeli ama oluncada oluyor yani. aile yanında olduğu için daha çok kırmış sizi sanırım. eğer eşinize birşey söylediniz ve size bağırdıysa durum değişir tabi

tşk ederim yorumlarınız için öncelikle sıkıntılar olduğu için girip de bakamadım.o günden snra konusmadık eşimle gelip de özür dileme zahmetinde bulunmadı daha sonra anladı hatasını ve özrünü dileyip gönlümü aldı.tabi alsa da ben hc unutmcm ki ailem de unutmayacaktr! olaya gelince bi gün ewe dönerken sitede 2 bayan arabayı durdrdu arabaları çalısmıyormus neyse yardmsever kocam indi yardm için ona lafım yok zor durumda olana tabi ki yardm edilir aynı sey bnmde basıma gelebilirdi sonucta.ama sitenn güvenliği var yani ben kadınların tawrlarından ve konsma tarzlarından hoslanmadım hiç.ki eşim gece işe gidicek aynı zamanda da fıtığı var.kolu ağrıyor ve araba itiyor orda her neyse ben smdi rahatsz oldum ya kadınlardan bsy demedim hiç 1 hafta gecti snra abimlere gttk bu tarz konular acılıwerdi ben de şaka yollu söyledim aaaaa eşim bi parladı bana kadınları sawunuyor resmen benim de hiç sewmediğim seydr bana başkalrını sawunması ki bu kadınları tanımıyoruz bile düşünün artık.ses tonu zaten sanki varya cok bsy olms gbi yok ben insanlıktan nasibimi almamısım dediği lafa bakın boyle bi tawrlar falan olay bu yani.ewde olsak neyse ki yine yine bağrmasını ve o seklde bi kelime kullanmasını gerektrmez. konsmadım işte o günden beri gec oldu ama anladı hatasını ama keske ailemden de özür dileseydi unutmcklrı birsey bıraktı akıllarında...

Back
X