Bence olmamalı, normal karsilamamalisin. Esine ne kadar üzüldüğünü bunu seni ne kadar yiprattigini , gerekirse bir kac gun sonra anlatmalısın. Hatasını anlamasını sağlamalı ve bir dha yapmamasını soylemelisin.
Bunu kabullenmek ; eşinin tekrarlayacağı anlamına gelir. 4 duvar arasında her sey yaşanabilir ama ailelerin yanında böyle bir seyin yaşanmasına asla musade etmeni ben ailesinin yanında lafıma davranışlarıma dikkat ediyorsam saygı gösteriyorsam ona o da göstermeli.
Benim de daha coook küçük kızım var. Ama düşünüyorum ileride kocası ona bağırsa onu üzse cok üzülürüm. Aileme de böyle bir sey yaşatmak istemem. Sen de eğer cocuğun varsa burdan da anlatabilirsin kocana.
Gecen yaz ailem bize gelmişti bir aksam. Ondan 1 saat önce falan da bn esime ev ısı konusunda bir sey söylemiştim. Ama hic tartışmadık . Meger küsmüş beyimiz. Hic farkında bile değilim. Neyse annemler geldi. Bizimki oturdu bir köşeye sesi çıkmıyor. Ben arayı düzeltmeye calisiyorum cvp vermiyo. Annemlerin yüzüne bile bakmiyor. Annem babam soru soruyor tek kelime cevaplar. O donem hamileyim zor bir hamilelik geçiriyorum yerinden kalkıp yardım etmiyor bile. Annemler farketti onlar da cok üzüldü . Ben onların üzüldüğünü gördükçe iyice üzüldüm . Neyse bizimkiler gitti. Ben cok ağladım. Bu hic bi sey olmamış gubi geldi yataga çağırdı . Hic tasvip etmediğim bir sey ama gitmedim yataga. Ama ağlıyorum hala. Gece yattığım odanın kapısında oturdu. Ama hic yumuşamadim. Ama hala özür falan yok. 3 gun biyunca ne yemek hazırladım ona ne de tek kelime ettim. Eve geldim yemeğimi yedim ayrı odada oturdum gece yatağımda yanında yattım.3. Gunun sonunda kocam benden özür diledi. Sonra annemi babami aramış onlardan özür dilemiş. Sonra beni tekrar arayıp onları aradığını onu affetmemi istedi. Kocam bir daha da böyle bir sey yapamaz.
Ama eminim bu ayarı vermeseydim hic bi sey değişmeyecekti. Yol yakinken ver dersini. Ailen de sen de üzülme!