• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan sogudum resmen

İş ne

Hangi ortamda ne şekilde bağırdı

Bağırması haksız da siz naif olduğunuz için yüksek sesi direkt size yönelik algılamanız mümkün mü

Zira yeni elemanla çalışmak çok zordur işiniz hafiflesin diye yeni çalışan gelir hafifleyeceğine ağırlaşır bu da gerginliği siniri stresi artırır

Mesela boş mu oturduğunu düşünüp de iş iste öğren vs diyor

E kadın haklı o zaman pasif olmanız konusunda ne diyeyim.
Elimi ayağımı titretecek kadar biri bana bağıracak, ben de susup oturacağım...
Sesinizi yükseltemez kimse kimseye böyle.
İş konusundaki beceriniz ne kadar yeterli bilmiyorum ama beğenmiyorsa son verir.
Siz de adam akıllı konusun. Bu kadar sessiz kalmayın.

İş ne

Hangi ortamda ne şekilde bağırdı

Bağırması haksız da siz naif olduğunuz için yüksek sesi direkt size yönelik algılamanız mümkün mü

Zira yeni elemanla çalışmak çok zordur işiniz hafiflesin diye yeni çalışan gelir hafifleyeceğine ağırlaşır bu da gerginliği siniri stresi artırır

Mesela boş mu oturduğunu düşünüp de iş iste öğren vs diyor

Operasyon destek sorumlusu diye geciyor. Bana su tabloyu hazirla dedi cikti verdi. Meger mailime atmis tabloyu. Ben de manuel olarak hazirliodum. Bitmedi mi deyip durdu. Sonra exceli yariladim mailaticam dedim..masama geldi ben zaten mail attim ordan yapistircaksin sadece dedi. Bagardi cagirdi. Herkesin icinde de soyle dedi. Butun gorevleri birden verin siz ustlenmeyin yapamiosa eger biz de ona gore karar verlim dedi.

E kadın haklı o zaman pasif olmanız konusunda ne diyeyim.
Elimi ayağımı titretecek kadar biri bana bağıracak, ben de susup oturacağım...
Sesinizi yükseltemez kimse kimseye böyle.
İş konusundaki beceriniz ne kadar yeterli bilmiyorum ama beğenmiyorsa son verir.
Siz de adam akıllı konusun. Bu kadar sessiz kalmayın.

Aile sirketi. Herkes birbirinin akrabasi. Bagirinca yanit veremedim..kavgaya donusur is buyur diye...cunku hepsi birbirini tutuyor...kocasi da ordaydi cekindim acikcasi...

Aile sirketi. Herkes birbirinin akrabasi. Bagirinca yanit veremedim..kavgaya donusur is buyur diye...cunku hepsi birbirini tutuyor...kocasi da ordaydi cekindim acikcasi...

Olsun kocasi oradaysa orada.
Orasi isyeri onların evi degil.
Sizde mahalle kavgasına girin demiyoruz tabiki. Sakince cevabinizi verin.
Kadin bagiriyorsa yanliz sen sakin olun falan desen de bu kadin iyice abartır bence.

Ilk günden her isi verin yapamazsa cikaririz gibi seyler de gayet motive bozucu.
Tutumu hiç hoş degil
Siz sakince hakkinizi savunun. Çıkarırsa o cikarsin. Denedim dersiniz en azindan

iş bulmak ıcın etkılı bır dua mı ?
her ısyerınde sorunlar olur ama hep aynı seyı yasıyorsanız acaba bende mı sorun var dıye bır dusunmemız gerekmıyor mu
ayrıca işde sebat etmezsenız olmaz ordan oraya habıre ıs degıstırırsenız kısa surelı calısırsanız ısverenler der sureklı ısten cıkmıs durmus demek kı sorumluluk alabılecek bırı degıl derler sızı ıse almazlar sırf bu yuzden bıle

once sız azımlı calısın da duayı hep edersınız o en kolayı

İşten ayrılacaksanız herkesin içinde tersleyin bari de madara olsun terbiyesiz işveren müsveddesi.

Kesinlikle pazartesi cok sert bi konusma yapicam...bu ne yaa...kadin resmen eziyor beni...isten ayrilmayi hic istemiorum ama dayanicak halim kalmadi...motivasyonumu kaybettim...bildiklerimi de yapamiycam bu gidisle

iş bulmak ıcın etkılı bır dua mı ?
her ısyerınde sorunlar olur ama hep aynı seyı yasıyorsanız acaba bende mı sorun var dıye bır dusunmemız gerekmıyor mu
ayrıca işde sebat etmezsenız olmaz ordan oraya habıre ıs degıstırırsenız kısa surelı calısırsanız ısverenler der sureklı ısten cıkmıs durmus demek kı sorumluluk alabılecek bırı degıl derler sızı ıse almazlar sırf bu yuzden bıle

once sız azımlı calısın da duayı hep edersınız o en kolayı

Bir seyleri degistiremiyorum o nedenle dua istiorum...zaten cikmak icin girmedim ki...asiri bir baski var...deneme sureci vermiyor resmen bana...ben de illa ki hatasizim mukemmelim demiorum zaten...maneviyat da benim icin onemli sizin icin onemli olmayabilir tabi...orasini bilemem :KK51: azimli calisip calismidigimi da nerden biliosunuz ki tanimadan etmeden hayret bisey

Bir seyleri degistiremiyorum o nedenle dua istiorum...zaten cikmak icin girmedim ki...asiri bir baski var...deneme sureci vermiyor resmen bana...ben de illa ki hatasizim mukemmelim demiorum zaten...maneviyat da benim icin onemli sizin icin onemli olmayabilir tabi...orasini bilemem :KK51:
sözlerınıze dıkkat edın
ben mantıksız bırsey soylemedım duayı hergun edersınız o en basıtı iş sızın secımlerınızde ve ılerlemenızde dedım
sız benım manevıyatıma bla bla yapıyorsunuz
patronunuz agzından köpükler saca saca sıze bagırırkende cevap verebılseydınız keske
ıyı gunler

Merhaba arkadaslar
Hayatta neden yuzum gulmuyor diye dusunuyorum...onceki isyerimde is yuku adaletsizdi call centerdaydim hep telefonu ilk bana bsktiriolardi. Isyerinde o departmanda 5 kisiydik oysa ki...haksizliga dayanamayip baska is bulup ayrildim. 1 haftadir yeni isyerindeyim. Patronum bayan ve ise beni kendisi aldi. Ama sanki beni ise o olmadi. O kadar sert ki...bugun bana kac kez kizdi ve bagirdi...bunaldim...duzgun is bulamiyorum...ayrica isten ayrilma karari aldim cunku bugun beni kac kez yerin dibine soktu herkesin icinde...pasifsin falan dedi...is bulmak icin etkili bir dua bilen var mi acaba...hayattan sogudum resmen
hayattan bu kadar çabuk soğunmaz. işe başlayalı 1 hafta olmuş nasıl anlamış pasif olduğunu insanların adapte süreleri vardır. işe alışta bile hep kullanılan o deneme süresi lafı boşa olmasa gerek. benim adapte olma sürem 3 ay mesela... kızması bağırması ne demek hem. iş vereninizde sıkıntı var. 1 haftalık elemanın azarlandığını ilk kez duyuyorum. cevabını verin işe yeni başladığınızı adapte olmaya çalıştığınızı sizi bu şekilde demoralize etmemesi gerektiğini bu süreçte destek ve yardıma ihtiyacınız olduğunuzu söyleyin.

sözlerınıze dıkkat edın
ben mantıksız bırsey soylemedım duayı hergun edersınız o en basıtı iş sızın secımlerınızde ve ılerlemenızde dedım
sız benım manevıyatıma bla bla yapıyorsunuz
patronunuz agzından köpükler saca saca sıze bagırırkende cevap verebılseydınız keske
ıyı gunler

Siz dikkat edin bakalim once...kendinize gelin bakalim. Orasi isyeri mahalle degil.karsimdaki seviyesizse onun seviyesine hemen inmem ...

Kesinlikle pazartesi cok sert bi konusma yapicam...bu ne yaa...kadin resmen eziyor beni...isten ayrilmayi hic istemiorum ama dayanicak halim kalmadi...motivasyonumu kaybettim...bildiklerimi de yapamiycam bu gidisle
Durup dururken tersleme , yine aynı şeyi yaparsa üslubunu bozmadan cevap ver ve haklıysan tabii ki.Allah yardımcın olsun.

Back
X