Destek aliyorum antidepreswn kullaniyorum fakat ise yaramiyor , en ufak olumsuzlukta intihar etmek aklima geliyor , askinda yasamak istiyorum fakat boyle deil biktimSınav senesi hayattan zevk alınmaz zaten. sınav senesi arkadaşı, aşkı, eğlenceyi bir kenara atarsın derse odaklanırsın, ineklersin. İyi bir üniversite kazanırsın orada zevk almaya başlarsın hayattan. Sınav stresiyle ağlamak falan filan normal ama intihara kalkışmak normal birşey değil. Psikolojik destek almalısın.
En son Ne zaman mutlu oldugumu hatirlamiyorum cidden herseyde kendimi uzmeyi basqriyorum , biktim hayattan boyle yasamaktanBiraz sakin olun. Sürekli bir olumsuzluk varmış gibi yazmışsınız. Oysa sınava çalışma olanağınız var, aileniz baskıcı da olsa destek olmuş paralar harcamış. Siz de panik yapmadan, olumlu düşüncelerle ders çalışın. İntihar etmek falan ne? Gencecik insansınız. Önünüzde uzun güzel bir hayat var daha
1 sene idare edeceksiniz alt tarafı, dünyanın sonu değil ki.Destek aliyorum antidepreswn kullaniyorum fakat ise yaramiyor , en ufak olumsuzlukta intihar etmek aklima geliyor , askinda yasamak istiyorum fakat boyle deil biktim
Hangi ilde yaşıyorsunuz? Lise sonda falan mısınız?Destek aliyorum antidepreswn kullaniyorum fakat ise yaramiyor , en ufak olumsuzlukta intihar etmek aklima geliyor , askinda yasamak istiyorum fakat boyle deil biktim
Edirnede yasiyorum lise sonumHangi ilde yaşıyorsunuz? Lise sonda falan mısınız?
Ya sadece sınavdan kaynakli degil ben hep hayatim boyunca boyleydim , sınav ustune yuk daha bindirdi1 sene idare edeceksiniz alt tarafı, dünyanın sonu değil ki.
Onun sebebi ergenlik depresyonu, bir sınava girin iyi bir üniversite kazanın, o ortama girince değişeceksiniz. Tabi intiharın normal bir yanı yok. O konuda destek almaya devam edin.Ya sadece sınavdan kaynakli degil ben hep hayatim boyunca boyleydim , sınav ustune yuk daha bindirdi
Kullandığınız antidepresanların yan etkisi olmasın? İlacı yazan doktorunuzla görüşün.Destek aliyorum antidepreswn kullaniyorum fakat ise yaramiyor , en ufak olumsuzlukta intihar etmek aklima geliyor , askinda yasamak istiyorum fakat boyle deil biktim
Şu kafayla okuyan 7 milyon öğrenciden 6 milyonu diplomalı işsiz oluyorlar, kalan 1 milyonun 700 bini de asgari ücretle çalışıyor. Gençleri şöyle saçma sapan sözlerle kandırıp durmayın artık yeter.1 sene sadece ya sıkıcaksın dişini ondan sonra güzel bir bölüm ve sonrasında iş hayatı yani 50 yıl rahat edeceksin bence bu kadar karartma kendini hayata bir kere geliyoruz yaşamın tadını çıkar bence olmasada olmasın ya canın sağolsun ne olmuş yani yine bir işe girer ayaklarının üstünde durursun
Eee iyi ablacım o zaman hayatımızdan bıkalım şükür etmeyelim mutsuz olup hayatımız boyunca ağlayalım hatta senin düşüncen gibi gidip hayatımıza son verelim olur mu öyle şey yaa yapma gözünü seveyim. Sende bu kadar karamsar olma lütfen. Evet ülkemiz bu yönden eksik hatalı evet tamam belki sevdiğimiz veya hayalimizde ki meslekleri yapamıyoruz ama bir şekilde ayaklarımızın üstünde durup paramızı kazanıp şükür ediyoruz. Önemli olan şükür etmek iyi gelecek bence bir deneŞu kafayla okuyan 7 milyon öğrenciden 6 milyonu diplomalı işsiz oluyorlar, kalan 1 milyonun 700 bini de asgari ücretle çalışıyor. Gençleri şöyle saçma sapan sözlerle kandırıp durmayın artık yeter.
Şu ayakları üzerinde durma lafına da acayip sinir oluyorum da her neyse. Herkesin ağzında sakız gibi aynı laf. %60'ı açlık sınırının altında çalışan bir toplumda bırak ayakları üzerinde durmayı, açlıktan ölmemek için çalışırsın ancak. Size kafanızda kurduğunuz ütopyada mutluluklar.Eee iyi ablacım o zaman hayatımızdan bıkalım şükür etmeyelim mutsuz olup hayatımız boyunca ağlayalım hatta senin düşüncen gibi gidip hayatımıza son verelim olur mu öyle şey yaa yapma gözünü seveyim. Sende bu kadar karamsar olma lütfen. Evet ülkemiz bu yönden eksik hatalı evet tamam belki sevdiğimiz veya hayalimizde ki meslekleri yapamıyoruz ama bir şekilde ayaklarımızın üstünde durup paramızı kazanıp şükür ediyoruz. Önemli olan şükür etmek iyi gelecek bence bir dene
Sanada isyankar ve umutsuz hayatında başarılar güzel kardeşimŞu ayakları üzerinde durma lafına da acayip sinir oluyorum da her neyse. Herkesin ağzında sakız gibi aynı laf. %60'ı açlık sınırının altında çalışan bir toplumda bırak ayakları üzerinde durmayı, açlıktan ölmemek için çalışırsın ancak. Size kafanızda kurduğunuz ütopyada mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?