Haydi Asker sevdallar, burada bizim dertleme yerimizi olsun:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7 gün oldu aramıyor askerimmafoldumben

7 gün oldu aramıyor askerimmafoldumben

canım Allah yardımcın olsun sakın üzülme denetimleri vardır başka bişileri vardır aramasını engellicek arar zaten az da kalmış sıkma canını mutlaka arar biraz sabret :teselli:

canım çok merak ediosan ara orayı kızarlarsada kızsınlar yaaa arasen nolcak bidahada de seni mmerakta koymasın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz..
cancummm nasılsın
mervem sen napıon kız:)
asooo toprakk
gülşaahh taze nişanlımız:)
hepiminiz napıosunzzhihoyyyt

merhaba arkdşlar. bizimde 35 günümüz kaldı. ağustosta gidiyo aşkımda.. çok özlücem onu. geçen akşam dolaşmaya çıktık. napcam ben sensiz oralarda çok özlücem seni dedi.:1no2: tabi cümle bitmeden ben ağlamaya başladım:gitme:. normalde bişe yok ama konu açıldımı tutamıyorum kndmi.annemlerin yanında bile tutamıyorum.senağlama

canımmm üzülme elbet bugnlerde geçer benim şafagım314 bugun...
dik dur aglama aşkına sarıl sıkıcaa

merhaba arkdşlar. bizimde 35 günümüz kaldı. ağustosta gidiyo aşkımda.. çok özlücem onu. geçen akşam dolaşmaya çıktık. napcam ben sensiz oralarda çok özlücem seni dedi.:1no2: tabi cümle bitmeden ben ağlamaya başladım:gitme:. normalde bişe yok ama konu açıldımı tutamıyorum kndmi.annemlerin yanında bile tutamıyorum.senağlama
canım bende gün sayıyorum 28 gün kaldı.12 sinde teslim olacak :gitme:
hala rüyadayım sanki,gitmeyecek kızlar gözümde büyümeye başladı
belki hergün konuşamayacağız bile :gitme:
çıldırma aşamasındayım
sürekli ağlamak istiyorum,
ilk yıldönümümüz de,ilk ramazanımız da ayrı olacağız,mafoldumben
kızlar günler geçiyormu askerlikte :sinifsinif:

benim küçüçük askerimi cokkkkkkkkkkkk özledim cokkkkkkkkkkk xok özledim onu yaaaaaaa daha safagımız 323 yaaaaaaa

kndmi çok gergin hissediyorum.hemen alınıyorum herşeye. ama kimseye yansıtmıyorum.allahtan mantığımla hareket edebiliyorum.onu üzmemek kırmamak için elimden geleni yapıyorum.ama tabi arada ufak tefek tartışıyoruz.bian önce bitsin,gitsin gelsin:gitme:

ınŞ nısanyagmuru ınŞ gıder gelır
gergınlk olur zaten gıtsın rahatlarsınız alıŞsın bı ınŞ ıyı geÇer herŞey

kızlar çok mutluyum ya. dün gece istemeye geldiler beni. ama öle hbr falan vermediler. anneme geçmiş olsun diye geldiler. isteyiverdiler.annem rahatsızya telaş yapmayalım die sölememişler. yani nişanlı olarak beklicem askerimi:kedi:

sağol canım. hala heyecanımı yenebilmiş değilim. nsl bir duyguymuş bu böle. hakkaten konuşması çok kolaymış. yaşamak daha farklı

kızlar çok mutluyum ya. dün gece istemeye geldiler beni. ama öle hbr falan vermediler. anneme geçmiş olsun diye geldiler. isteyiverdiler.annem rahatsızya telaş yapmayalım die sölememişler. yani nişanlı olarak beklicem askerimi:kedi:

canım hayırlı olsun,güzel bir süpriz oldu senin içinde ne güzel

Back
X