haydi kızlar ayça kaya ile kilolardan kurtulalım

bugünkü listemi vereyim;
sabah: 1 dilim peynir,domates,salatalık,biber,2 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak süt,2 tatlı kaşığı zeytin yağa,zencefil,zerdeçal,kırmızıbiber,tane karabiber ve kekik koyup tüketiyorum.
ara öğün:1 armut
öğlen:1 döner,1 bardak ayran (dışarıda olduğum için en masumu buydu malesef)
ara öğün:1 fincan sütlü kahve
akşam:sadece salata ve bitki çayı

yeme cnm dayan QUOTE="yasemin8085, post: 42421766, member: 159886"]rollaa ben şu an resmen kendimle savaşıyorumm su içe içe içim gurul gurul ediyorr

• YEMİCEMMMMMMMM
bugunki sınavım dondurmaydı; bide demiyorlar mı senin kilon mu varr dediler mi dahada sinir oluyorummmm [/QUOTE
yeme cnm dayan[/QUOTE]

bugünkü listemi vereyim;
sabah: 1 dilim peynir,domates,salatalık,biber,2 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak süt,2 tatlı kaşığı zeytin yağa,zencefil,zerdeçal,kırmızıbiber,tane karabiber ve kekik koyup tüketiyorum.
ara öğün:1 armut
öğlen:1 döner,1 bardak ayran (dışarıda olduğum için en masumu buydu malesef)
ara öğün:1 fincan sütlü kahve
akşam:sadece salata ve bitki çayı
cnm güzel menü tebrik ederim

slm kızlar hemen listemi vereyim;
sabah:kırmızı biber ve baharatlı 1 yumurtayla yapılan omlet,1 bardak süt,1 dilim ekmek,5 zeytin,salatalık
ara öğün:1 ince dilim kavun
öğlen:kabak yemeği,2 kaşık patates kavurması,2 kaşık yoğurt
ara öğün:1 fincan sütlü kahve,3 ceviz
akşam:2 parça balık,salata,1 dilim ekmek

bu aralar pek düzenim yok haftasonuda yolculuk var iki günlüğüne yokum pazartesi görüşmek üzere

kızlar hiç kimse uğramamış bugün öğleden sonra dışarıdaydım ama yine de yediklerimin listesini vereyim;
sabah: çeyrek ekmek arası domates,salatalık,1 üçgen peynir,1 bardak süt
ara öğün: bitki çayı
öğlen:haşlanmış tavuk,4 kaşık bulgur,2 kaşık yoğurt
ara öğün:1 fincan kahve,5 fındık,3 badem
akşam:yemek yemedim :(
gece:1 soda

merhaba kızlar öncelikle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Allah mekanlarını cennet eylesin.Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin.
Bugün büyük gün diyete tekrar başlayalı tam 1 ay oldu. diyete başlama kilom 92 'ydi bugünkü kilom 87 tam 5 kilo :nazar::nazar::nazar: verdim.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:inanın çok mutluyum.ama daha bitmedi tabi ki devamı gelecek.bugünkü listemi'de hemen vereyim.
sabah:1 dilim ekmek,domates,salatalık,1 tatlı kaşığı krem peynir,5 zeytin,zencefil,zerdeçal,tarçın ve pulbiberli tabağım sadece 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ekledim.
araöğün: bitki çayı
öğlen:bol yeşillikli,ton balıklı makarna salatası
ikindi:3 badem,2 ceviz
akşam:dışarıda olacağım için şuan bilemiyorum.

Herkese bol kilo vermeli günler dilerim.

arkadaşlar sizlerde paylaşımlarda bulunursanız çok iyi olur. paylaşımlar oldukça insan kendisini daha çok motive edebiliyor. herkesin paylaşımlarını bekliyoruz.

merhaba kızlar öncelikle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Allah mekanlarını cennet eylesin.Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin.
Bugün büyük gün diyete tekrar başlayalı tam 1 ay oldu. diyete başlama kilom 92 'ydi bugünkü kilom 87 tam 5 kilo :nazar::nazar::nazar: verdim.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:inanın çok mutluyum.ama daha bitmedi tabi ki devamı gelecek.bugünkü listemi'de hemen vereyim.
sabah:1 dilim ekmek,domates,salatalık,1 tatlı kaşığı krem peynir,5 zeytin,zencefil,zerdeçal,tarçın ve pulbiberli tabağım sadece 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ekledim.
araöğün: bitki çayı
öğlen:bol yeşillikli,ton balıklı makarna salatası
ikindi:3 badem,2 ceviz
akşam:dışarıda olacağım için şuan bilemiyorum.

Herkese bol kilo vermeli günler
dilerim.

cnm tebrik ederim inşallah istediğin kiloya inersin cnm ben kendime başka bir günlük açtım artık bildirimlerini oradan yapıcam ama burayada arada uğrarım sen sakin pes etme

sabah 06.30
50 gr ekmek 20 gr kaşarla tost 2 tahıl1et
5 minik siyah zeytin 1yağ
4-5 parça kavun 1meyve
domates yeşil biber serbest
Ben daha önce duymamistim Ayça Kayayı bana işin püf noktasını açıklar misiniz?

cnm yediğin yiyecekleri sayarak yiyorsun
mesela 4yemek kaşığı mantı bir et 2tahıl üstündeki yoğurt yarım süt üzerine bir tk yağ eklerseniz oda bir yağ olarak sayıyorsun günlük limiti geçmemeye çalışıyorsun herkesin boyuna kilosuna göre değişiyor sayıları benim boyum 1.60 kilom 68 ben 53333 yapıyorum yani 5 tahıl 3 et 3 süt 3 meyve 3 yağ hakkım var gün içinde bunları dengeli bir şekilde tüketiyorum ama sayması baya zor oluyor

cnm yediğin yiyecekleri sayarak yiyorsun
mesela 4yemek kaşığı mantı bir et 2tahıl üstündeki yoğurt yarım süt üzerine bir tk yağ eklerseniz oda bir yağ olarak sayıyorsun günlük limiti geçmemeye çalışıyorsun herkesin boyuna kilosuna göre değişiyor sayıları benim boyum 1.60 kilom 68 ben 53333 yapıyorum yani 5 tahıl 3 et 3 süt 3 meyve 3 yağ hakkım var gün içinde bunları dengeli bir şekilde tüketiyorum ama sayması baya zor oluyor
Şimdi anladim
Tesekkur ederim.
Biraz karmaşık gibi

Slm kizlar oncelikle ayse ben devam tatilden sonra daha siki davranip hafts ada bir tartilma gunu yapacagim ins

Back
X