haydi kızlar sevdiginizin eşiniizin yapıpda hiç unutamadıgınız anlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk ben yazıyım aşkım acemilikteyken ilk günlerinde benim doum günümdü ve telfnu yoktu saat 1 gösteriodu artık 4 nisan olmuştu uykuya dalmak üzereyken bi msj geldi kim acaba dedim okuyim dedim aşkımmdandı uzunca bi msj belki sen uyuorsun ama ben uyuyamadım seni bekledim dogdugun geceyi diye. ayyy nası aglamaya başldaım aşkımmmmmmmmm diye msj attım.
gece 5e kadar msjlaşmıştık hiç unutamam o anı.!
ve bikeresinde izine geldigi zaman otururken beni kokladı içine çeker gibi offfff nekadar güzel kokuosun demişti:/ okdr özledigi belliydiki sevdigi.
o anıda hiçççç unutamam...
ayrılırken gözlerinin dolduğunuuu:(offf çook var aslında çook

lise 2'deydik.ilk yılımız...
ceketinin içinden gül çıkarıp vermişti,çok güzeldiii:asigim:hala saklıyorum
onunla olan hiçbir anımı unutamam
mektuplar,resimler herşeyi saklıyorum kocaman bir kutum var

[sıze="2"]lise 2'deydik.ilk yılımız...
Ceketinin içinden gül çıkarıp vermişti,çok güzeldiii:asigim:hala saklıyorum
onunla olan hiçbir anımı unutamam
mektuplar,resimler herşeyi saklıyorum kocaman bir kutum var
[/sıze]

benmide öle bi kutu var herşeyi asker künyesi resimi saati faln hediyesi mektbu mendili :)
herşeyi duruo canım benimyaa
özledim onu
faturayı yatırmadıgımız için hat kapndı bugn açılcak açılsada telle knşsaakk

karşılaştığımız an...bir dernekte çalışıyordum, o da gönüllü destek vermek için gelmişti, önümde durdu, öyle bir bakışı vardı ki......:asigim:
'ne yapıyorsun burada?' dedi...

sanki tanıyormuş gibi...
benim sesim çıkmadı...:asigim:

bir daha hiç ayrılmadık...:nazar:

ayrıldığımız zamanda bana msj atmıştı çok heyecanlanmıştım ama ne yazdı die... nasıl olduğumu merak etmiş =) kendiside yaralı ceylan gibi dolanıomuş ortalıklarda askım benm ya çok güzeldi o konuşmalarımız hiç unutmam onları

aklıma geldikçe yazarım

benim unutamadığım hayatımı değiştiren şeyopuyorumnanaktan
eşimi ilk gördüğümde çok beğenmiştim ama
sonra eve döndüğümde düşüncelere daldım
nedese evlilikten korkmaya başladım
hiç bu işe başlamadan vaz geçmeye karar vermiştim
onuda kırmadan vaz geçicektim:gitme:
daha ikinci görüşmemizdi ve ben ona "olmaz bu iş" demeye gidiyodum ki
aşkım çıkardı bana koca bi gül buketi verdi ...
opuyorumnanaktan
sustum kaldım ve o akşam ne olduysa oldu bana
bi çiçekle kandırdı beni yanikaydirigubbakcemile3
şimdi ise nerelere geldik küçük bi aile olduk
ara ara konuşur güleriz eski günlere ne heycanlıydı ne güzeldi :çok üzgünüm:ya

Ben de aşkımı anlatayım bari; üniversitedeyim bizim ki teklif edip duruyo arkadaşlarını gönderiyo kendisi konuşuyo olur olmadık yerde karşıma çıkıyo her sabah otobüs durağında , dersten çıkınca derslik önünde öğle arası yemek yerken, bu kadar tesadüf olurmu diyorum, tabi ben yüz vermiyomuş gibi yapıyorum, aslında onu görmek için ölüyorum karşılaşınca gözlerimi alamıyorum ama karşısına çıkınca olmaz diyorum neyse çok dayanamadan kabul ettim, ve benim için unutulmaza geleyim canım aşkım okul zamanı gidip bizim ders programını alıyomuş ve her sabah kendi dersi olmadığı halde beni durakta bekliyomuş, ve ders çıkışlarında derslik önünde bekliyomuş yani benim tesadüf dediğim şey gayet bilinçli yaşantılarmış :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

herkesin nedrk romantik anıları var yaaa ahh ahhh aşkımı özledim bi an

Ahhh hayatımın sadece en unutulmaz anı belkıde.. aynı ıs yerınde calısıyorduk.Bır ablamızın bır yerde ıs gorusmesıne gıdecektı beraber gıdecektık ablayla.Oda karanlık dıye bırakmaya gonlu razı olmamıstı.Oda geldı bızımle tabı kıyamadı bırakmaya.Bırlıktelıkte epey zaman gecmesıne karsın elımı bıle tutmamıstı.Cunku beraber olmamız ıcın bunu sart kosmustum.Benı sevıyorsan bunu kabul edeceksın katlanacaksın demıstım.Genclık ıste kendımce denemektı belkıde :) Yol uzaktı zaman gecırdık epey yolda hava karardı.Yagmur yagmaya basladı ustumuz basımız su ıcınde ustundekı ceketı cıkardı bana verdı zorla :) kendısı sırılsıklam.Abla gorusmek ıcın bınaya gırdı bız dısarıda beklıyoruz hala yagmur yagıyor bır kose bulduk korunduk hala ıslanıyordu bı yandan :) bır ısık parlıyordu sadece gozlerıde oyle ısık ısıktı.Izın ıstemıstı benden bır opucuk ıstedı sadece ızın vermedım rıca ettı bır kez daha ızın vermedım.Ve sustu sadece ızledı.Israrda etmedı.Ole kaldık bı sure abla geldı sonra cıktık gıttık bı yerde oturduk.Sadece bana bakıp benı ızlıyordu.Iste bole bı basladık ole devam ettı gıttı ... :)) daha cok hıkayemızde var boyle...

2 senelik arkadaşlık sürecinden sonra ilişkiye başlamıştık biz.. Arkadaş olduğumuz dönemde başka bir arkadaşımızın evine gitmiştik.. Rakı balık yapmışlardı.. Benimki içtikçe içti gözler kıpkırmızı oldu dili dolanmaya başladı.. Sonra başka bir arkadaşları geldi.. Sofraya oturdu.. Beni beğendi sanırım.. Sürekli bana bakıyordu.. Hanımefendi kim tanıştırmayacak mısınız bizi diye sordu? Benimki atıldı "evleneceğim kız hacım(hatta hajjım)" dedi.. kaydirigubbakcemile3 Sofrada herkes kalakaldı.. Benimki de hiç öyle bir şey olmamış gibi normal haline döndü kaydirigubbakcemile3 Hiç unutamam o günü.. 1 hafta içinde de ilişkimize başladık opuyorumnanaktan

ben evlilik teklifi aldığım günü asla unutmam sonu evlilik olsun die başlanan ilişkilerden değildi şaşırmıştım evlilikten hiç konuşmadığımız halde öle bi teklif aldığıma :)

bi de askım buraya gelirken sana sürprizim var sürprizim var diyip duruodu çok merak ediodum benim en sevdiği fotoyu kocamaaaan bastırmış şuanda duvarımda:)zemuszemus

Arkadaşımın nişanı vardı sevgilime telefon ettim ben yalnız gitmek istemioruuuuum dedim anında geldi ve geldiğinde öğrenmiştim o gün onun ikinci aşkı olan Gs nin maçı varmış ve salona gittik ben arkadaşımın mutluluğuna tanık olurken oda telefondan maçı takip ediodu sırf benim isteğim olsun diye beni sevdiği için ordaydı ve bian baktım ona TANrıya o kadar şükretmiştimki onu bana verdiği için o kadar mutlu olduğum anı hiç hatırlamıyorum bidahada olacağımı sanmıyorum..

Aayyy çok düşündüm ama karar veremedim bizim her anımız çok güzel Rabbim nazarlardan korusun
Hiç bir dakikasını unutmuyorum canım aşkım benimm

bizde aynı okuldayız.. aynı ewde kalıoruz.. bi gece bn ona küsmüstümm yemek yemedim yemicem die tutturdumm; sona mutfaga gitmis böle kocaman bi kagıda mönü hazırlamıs:) yazmıs dolapta ne war ne yok... yanıma geldi askım hangi mnüden istersin dedi sectm bitanesi heemn hazırlayıp getirip yedirmisdi genelde kendi yedirrr ama cok hosuma gider her seferinde=)):kedi:

daha 2 ay önce göğsüne yatmıstım bana sarkılar okumustu ve ben öylecene uykuya dalmıstım çok güsel bi geceydii....Ömrüm boyunca unutamıcam bir anı (şimdi o söyledigi sarkılar benm kabuslarım oluyor gece uykularımdan uyanıyorum ve aglıyorum....canımın acıdını hissediyorum....)

sevgilim askere giderken ki sarılmamız ve birbirimizi hiç bırakmak istemememiz o an unutulmaz dı..

• hala sevgılı olsaydık okadar cok guzel asla unutamam dedıgım anım vardı kı.. :delphin: ama evlendıgımızden bu yana ıyı olan ne varsa herseyı ama herseyı unuttum.. :sinifsinif: su an aklımda olupda unutamadıklarımsa asla hatırlamak ıstemedıklerım.. mafoldumben

Esim, o zamanlar erkek arkadasim, bir yaz tatile memlekte gittigimde yanima gelmisti ve sahilde bir pansiyonda kaliyordu... bizim eve uzak degildi ama cokta yakin degildi...
Bir gece yarisi evdeyim, annemler uyudular... disarida nasil bir yagmur yagiyor; öyle bir gök gürlüyor öyle simsek cakiyor ki tüm ev aydinlaniyor aninda... sanki disarida yer yerinden oynuyor...normalde simsekten vs. korkmayan ben, korkuyorum birsey olacak diye, ki evde olmama ragmen!
Vee telefonum caldi; baktim askim ariyor "askim asagidayim camdan bak" diye (tam bu cümle olmamis olabilir; gecmis zaman hatirlamiyorum tam CADIARZU)
Pencereden bir baktim, asagida kösede duruyor! Taa pansiyondan o havada gecenin bir yarisi beni uzaktan da olsa görmek icin gelmis... o an o kadar mutlu olmustum ki anlatamam; ama bir yandan da cok korkmustum ona birsey olacak diye, gitmesi icin israr ediyordum.. canim benimmmm...
Vee unutamadigim anilardan birtanesi de gene bir yaz memlekete gitmistim; Istanbulda görüsmüstük ve su an sebebini bile hatirlamadigim birseyden dolayi tartismistik ve ben Istanbuldan ayrilmistim... bana göre bitmisti... ama o ise bir kac gün sonra pesimden yaklasik 12 saatlik uzaklikta olan ve maalesef ucak seferlerinin yapilmadigi memleketime gelmisti... cok ama cokkk güzeldi...
Hey gidi günler heeyyy...

Back
X