“HAYIR" diyebiliyormuyuz?

Uranus00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2017
50
29
88
Arkadaşlar merhaba, aslında ne yapmam gerektiğini bildiğim halde belkide bazılarınızın yasanmisliklarindan ve tecrübelerinden yola çıkarak doğru çözüm yolunu bulmak istedim. 15 yıldır doğru dürüst arayıp sormayan kaynim ve eltim bir anda 2 haftada bir arar sorar oldular. Hüsnüzan yaparak pamuk ipliğine bağlı olan ilişkileri düzeltme çabalari içinde olduklarını düşünmeye çalışsamda doğru gitmeyen birşeyler var sanki. Bazen tekrar aradiklarinda kibarca yüzlerine bunu sormak istiyorum yada o yakinliklarinin altındaki sebep çıktığındami konusmaliyim bilemiyorum. Doğru zamanda doğru yerde hareket etmek istiyorum. Eşim malesef abisinin yada ailesinin bize olan ilgisiz ve değersiz davranışlarını pek onemsemiyor. Velhasıl, onları görünce yelkenleri indiren bir fıtrata sahip. O nedenle istediğim mesafeyi kurmakta çok zorlanıyorum... İşte bu nedenle ki bazı durumlarda kendilerine HAYIR demeyi nasıl yapacağım bilmiyorum. Bozucu negatif olanın ben olması gibi... Bazende tek düşündüğüm, kibarca bu ani değişimin nedenini sorup gerçek niyetlerini samimiyetlerini öğrenmek... Ama tek cekingem Türkiye'ye gittiğimizde yüz yüze gelince ne olur, eşim bundan sonra nasıl devam eder bilmiyorum... Gördüğünüz gibi aslında bütün sorun kendimden önce herkesi düşünüp kırmamak için kendimi kırmak... İşte EVET avcılarına karşı HAYIR diyebiliyormuyuz.......

Neden aradıklarımı ben tahmin edeyim yurt dışında yaşıyorsunuz diye paranın Gani olduğunu düşünüp sizden borç isteyecekler onun yolunu yapıyorlar.. öncesinde eşinizle konuşma yapıp hiç kimseye ama hiç kimseye borç para vermek istemediğinizi söyleyebilirsiniz.

Teşekkürler, ama aylık gelirleri 20 bin TL.....şaşıracaksınız Türkiye'de oldukları halde bizden daha iyi durumdalar ve biz yabancı parayla uçak bileti alamaz gidemezken ülkemize onlar Türk parası ile gelmeyi düşünüyor... Tek aklıma gelen çocuk yollama yada, tatil.... Ama dediğiniz gibi eşim arkamda durmasa bile istemediğim bir durum olursa kötü olma durumuna rağmen hayır diyeceğim.... O kadar zor ki bu meseleler.... Heleki karşınızdakiler sizi süper manipüle ediyorlar ve sizi negatif gösteriyorlar hemde gülerek....

Bence biraz "bencil" olabilmeyi öğrenmemiz gerek bende çok ince düşünen bir insandım önceden, ama bu sadece bana zarar veriyormuş artık yaklaşilan tavır içerisinde bir davranış sergiliyorum daha iyi inanın
eltiniz aradığında eee cok da aramazdiniz valla şaşırtiyorsunuz ama ne kadar iyi oluyo arayalım arasalim hep böyle diyebilirsiniz biraz nabız ölçün sonra nabza göre şerbet verirsiniz

Merhaba
Bence biraz gözlem yapın ki niyetlerini anlamaya çalışın aksi takdirde direkt sizi negatif düşünmekle daha da kötüsü art niyetli olarak yaftalayabilme olasılıkları yüksek.Sadece aradıklarında mesafenizi koruyun konuştuklariniza çok dikkat edin Mesafe candır diyorum böylelikle Direkt HAYIR demenize gerek kalmadan kendilerinin anlayabilecekleri kanısındayım
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…