• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayır diyememe

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
kızlar yapı olarak hayır diyemiyorum,üzülürse bozulursa tavır yaparsa vb.sırf bu yuzden hep eziliyorum.haklı bile olsam hakkımı arayamıyorum.bu durum nasıl aşılabilir acaba.biri yanlış bir şey yapsın kendi kendime sinir olup duruyorum,halbuki söylesem belki durum değişek.

Al benden de o kadar..bende de vardı bu durum.. ve çooooooook çektim... kurtulmak için özgüven lazım bence... neden özgüven dersen? bi hayır demenle kırılıp da yanından ayrılacaksa insan EMİN OL TEK BAŞINA DA YAPABİLİRSİN..! :34: kimse için kendinden ödün verme.. bi kere birine o yüzü verdin mi devamı çorap söküğü..... ayna karşısına geç, bi kaç kendince örneklendirme yap.. ben öyle yapardım iyi geceler...:34:

Al benden de o kadar..bende de vardı bu durum.. ve çooooooook çektim... kurtulmak için özgüven lazım bence... neden özgüven dersen? bi hayır demenle kırılıp da yanından ayrılacaksa insan EMİN OL TEK BAŞINA DA YAPABİLİRSİN..! :34: kimse için kendinden ödün verme.. bi kere birine o yüzü verdin mi devamı çorap söküğü..... ayna karşısına geç, bi kaç kendince örneklendirme yap.. ben öyle yapardım iyi geceler...:34:

güzel bir yöntem,deneyeceğim:49:

Karsindaki kirilir diye bu kadar cok fazla düsünmemeye calis, cünkü farkinda olmadan belkide ona iyilik yapmis olacaksin hayir derken. Bazen korktugumuz seyler dogru olan sey olabiliyor, o yüzden birazcik cesaret ve birazcikta özgüvenle bunlar kolaylikla asilabilir:34:
Bu arada eger karsindaki insan zaten senin bir kere hayir demenle kirilip darilacaksa sana, o insan zaten gercek anlamda senin hayatinda hic olmamis demektir, ve senin kirildigin zamanlarda bunun farkinda olamayacak kadar kör demektir. Bosver onlari gitsin:34:Sen kendini düsünüp kendine deger vermedigin sürece hic kimse deger vermez bunuda unutma:34:

Karsindaki kirilir diye bu kadar cok fazla düsünmemeye calis, cünkü farkinda olmadan belkide ona iyilik yapmis olacaksin hayir derken. Bazen korktugumuz seyler dogru olan sey olabiliyor, o yüzden birazcik cesaret ve birazcikta özgüvenle bunlar kolaylikla asilabilir:34:
Bu arada eger karsindaki insan zaten senin bir kere hayir demenle kirilip darilacaksa sana, o insan zaten gercek anlamda senin hayatinda hic olmamis demektir, ve senin kirildigin zamanlarda bunun farkinda olamayacak kadar kör demektir. Bosver onlari gitsin:34:Sen kendini düsünüp kendine deger vermedigin sürece hic kimse deger vermez bunuda unutma:34:

sağol canım,kişisel gelişim uzmanı gibi çok güzel açıklamıssın:)

yalnız ben bişey sormak istiyorum hayır diyemiyorum demişsiniz ya size ve sizin gibi hayır diyemeyenlere.ben de rahatlıkla hayır diyebilen bir insanım ama hayır diyemeyen insanlara bi türlü diyemiyorum.anlatabildimmi biraz karmaşık oldu ama.sizin gibi kişiler kendilerine hayır dendiğinde çok bozuluyorlar.hiç kaldıramıyorlar.siz de öylemisiniz.ben rahat insanlara karşı çok rahat oluyorum.ama hayır demekten çekinen insanlarla bi rahat edemiyorum.hemen bozulacaklar kırılacaklar diye.

hayır diyemeyen insan genellikle kendinden önce karşısındaki ni düşünen insan tipidir..bu güzel bir davranış gibi görünsede önceleri,sonrasında insan kendisini sevdikleri ,arkadaşları için çok yıpratmış oluyor..nitekim zamanla anlıyorsun ki çevrendeki insan sayısı o kadar az ki yada araya çıkar,kıskançlık..vs gibi şeyle o kadar çok girmiş ki...bir şekilde kendini koruma iç güdüsüyle hareket edip sende aklına geleni söyler konuma geliyorsun bir şekilde...sana bişiy sorulduğunda yada istendiğinde o an canın nasıl cevap vermek istiyorsa o şekilde cevap ver..kendini sıktığına değmiyor inan...

Back
X