hayırlı bir günde öğrendimm :))

kadercn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
19
0
16
İstanbul
4 ocak 2013 ... hamile olduğumu öğrendim çok mutlu olduk . inşallah hayırlısıyla doğar tahminimce daha 3 haftalık :))

Allah saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah:) son adet tarıhız ne zamandı acaba benım 3 aralıktı..hiç belirtim yok ne adete dair ne gebelige dair hos ıkısıde aynı ya :)

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve analı babalı büyütsün İNŞALLAH AMİN:)

Son düzenleme:
saolun kızlar. en son adet günüm 13 aralıktı . 4 5 gündür inanılmaz bir ağrı var göğüslerimde ve çok şiş. test aldık anında sonuç verdi 2. çizgi oldukça belirgin. 7 aylık evliyim 2 ay hamile kalmıştım ama malesef dış gebelikti . inşallah tekrr böyle birşey yaşamam . pzartesi doktora gidicem

kadercn arkadaşım gebeliğin hayırlı uğurlu olsun.İnşallah sağlıkla sıhatle bebeiğini kucağına alırsınbende dış gebelik yaşadım.senin dış gebeliğin nasıl sonlandı. ameliyat mı oldun yoksa iğne ile mi sonlandı?? cevap yazarsan dış gebelik hikayeni çok sevinirim.

öncelikle teşekkür ederim :) amin inşallah. ameliyat olmadım Allah a şükür iğneyle sonlandı. ben doktormuş iğneymiş çok korkuyorum . ama yapcak birşey yok . belirtiler 5. 6. haftada kasığımda değişik bir ağrıyla başladı . ilişki sırasındada adet olmuş gibi kan geldi çok korktum .ertesi gün hemen doktora gittim . bebek gözükmüyor kesesi var dedi. ama aslında kan değerlerimden anlamalıydım. 300 bile değildi kan değerlerim. 2 gün yat hiçbişey ypma dedi doktor 2 gün sonunda tekrar gittim kan değerlerim hiç artmamıştı renkli ultrasona girdim sağ kasığımda ağrı devam ediyordu . sonra iğne oldum . bir iki gün içinde düştü .5 ay gibi zamandan sonra şimdi tekrar hamileyim bu seferki normal :) Allah herkese nasip etsin. (ama doğum dan vs çok korkuyorummmmm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…