Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz tebrikler
Ayın 2 de kann testinde 8 çıkmıştı. Bugün bakınca 116. Sizce bunda bı gariplik yojmu. ?
2 katı artması beklenir ortalama. Böyle olunca sorun yok artışta :)Ayın 2 de kann testinde 8 çıkmıştı. Bugün bakınca 116. Sizce bunda bı gariplik yojmu. ?
Ben dahaa önce kimyasal gebelik geçirdim tekrar mi aynı şey oluyor acaba ? Bu konuda hakkında bilgisi olan varsa yazabilirler mi
Hamilesiniz tebrikler
Gerçektwn mi? BenHamilesiniz :) soru buysa
Gerçekten mi? İnşallah öyle Dr ya. Önce kimyasal görünce tekrar acaba mi dedm? Ama anlamadığım birşey daha var adetimin 4 günü tset tuttuğumda 8. Di. Yani geçen hafta adet gördüm nasıl olur ki? Adet öncesi yumurtlamaya denk getirip de tutturmuş olabilir miyim acaba ?2 katı artması beklenir ortalama. Böyle olunca sorun yok artışta :)
Değerin güzel artışı önemli şimdi adetin kaçıncı bugün kaçmgün geciktin?Gerçektwn mi? Ben
Gerçekten mi? İnşallah öyle Dr ya. Önce kimyasal görünce tekrar acaba mi dedm? Ama anlamadığım birşey daha var adetimin 4 günü tset tuttuğumda 8. Di. Yani geçen hafta adet gördüm nasıl olur ki? Adet öncesi yumurtlamaya denk getirip de tutturmuş olabilir miyim acaba ?
Şöyle ki. Ben 27 Şubat'ta adet oldum. 4 gün sürdü doktorum hormon testi için adetin. 4 günü gelmen lazım demişti o zaman bakıldığında 8'di ondan 4 gün sonra bakıldığında da 116 olarak görüldü sorun bu işte benim anlamadığım bir dengesizlik var sankiDeğerin güzel artışı önemli şimdi adetin kaçıncı bugün kaçmgün geciktin?
Yani adetin 4 günü gidildiğinde Beta HCG nasıl 8 çıkar ki? Ve 4 gün sonra da 116 olarak görülmesi acaba bir anormallik miŞöyle ki. Ben 27 Şubat'ta adet oldum. 4 gün sürdü doktorum hormon testi için adetin. 4 günü gelmen lazım demişti o zaman bakıldığında 8'di ondan 4 gün sonra bakıldığında da 116 olarak görüldü sorun bu işte benim anlamadığım bir dengesizlik var sanki![]()
27 şubatta adet gördüysen 1 haftada gebelik ortaya cıkmZkiŞöyle ki. Ben 27 Şubat'ta adet oldum. 4 gün sürdü doktorum hormon testi için adetin. 4 günü gelmen lazım demişti o zaman bakıldığında 8'di ondan 4 gün sonra bakıldığında da 116 olarak görüldü sorun bu işte benim anlamadığım bir dengesizlik var sanki![]()
Evet ondan dolayı şüpheliyim. Yerleşme olması için çok az adet görürsün benim fazlaydı. Ondan garipsedim tuhaf birşey benimkisi?27 şubatta adet gördüysen 1 haftada gebelik ortaya cıkmZkio yerleşme kanaması olmasın
Hmm bu konuda fikrim yok malesefGerçektwn mi? Ben
Gerçekten mi? İnşallah öyle Dr ya. Önce kimyasal görünce tekrar acaba mi dedm? Ama anlamadığım birşey daha var adetimin 4 günü tset tuttuğumda 8. Di. Yani geçen hafta adet gördüm nasıl olur ki? Adet öncesi yumurtlamaya denk getirip de tutturmuş olabilir miyim acaba ?