Hayırlı kandiller kardeşlerim. Size bı konu hakkında sorum olacakti.

snglkubra

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
40
15
8
29
Screenshot_2023-03-06-19-53-01-757_tr.gov.saglik.enabiz.webp

Hamilesiniz :) soru buysa

Ayın 2 de kann testinde 8 çıkmıştı. Bugün bakınca 116. Sizce bunda bı gariplik yojmu. ?
Ben dahaa önce kimyasal gebelik geçirdim tekrar mi aynı şey oluyor acaba ? Bu konuda hakkında bilgisi olan varsa yazabilirler mi
2 katı artması beklenir ortalama. Böyle olunca sorun yok artışta :)

Hamilesiniz tebrikler

Hamilesiniz :) soru buysa
Gerçektwn mi? Ben
2 katı artması beklenir ortalama. Böyle olunca sorun yok artışta :)
Gerçekten mi? İnşallah öyle Dr ya. Önce kimyasal görünce tekrar acaba mi dedm? Ama anlamadığım birşey daha var adetimin 4 günü tset tuttuğumda 8. Di. Yani geçen hafta adet gördüm nasıl olur ki? Adet öncesi yumurtlamaya denk getirip de tutturmuş olabilir miyim acaba ?

Gerçektwn mi? Ben

Gerçekten mi? İnşallah öyle Dr ya. Önce kimyasal görünce tekrar acaba mi dedm? Ama anlamadığım birşey daha var adetimin 4 günü tset tuttuğumda 8. Di. Yani geçen hafta adet gördüm nasıl olur ki? Adet öncesi yumurtlamaya denk getirip de tutturmuş olabilir miyim acaba ?
Değerin güzel artışı önemli şimdi adetin kaçıncı bugün kaçmgün geciktin?

Değerin güzel artışı önemli şimdi adetin kaçıncı bugün kaçmgün geciktin?
Şöyle ki. Ben 27 Şubat'ta adet oldum. 4 gün sürdü doktorum hormon testi için adetin. 4 günü gelmen lazım demişti o zaman bakıldığında 8'di ondan 4 gün sonra bakıldığında da 116 olarak görüldü sorun bu işte benim anlamadığım bir dengesizlik var sanki 😏

Şöyle ki. Ben 27 Şubat'ta adet oldum. 4 gün sürdü doktorum hormon testi için adetin. 4 günü gelmen lazım demişti o zaman bakıldığında 8'di ondan 4 gün sonra bakıldığında da 116 olarak görüldü sorun bu işte benim anlamadığım bir dengesizlik var sanki 😏
Yani adetin 4 günü gidildiğinde Beta HCG nasıl 8 çıkar ki? Ve 4 gün sonra da 116 olarak görülmesi acaba bir anormallik mi

27 şubatta adet gördüysen 1 haftada gebelik ortaya cıkmZki 🤔 o yerleşme kanaması olmasın

Gerçektwn mi? Ben

Hmm bu konuda fikrim yok malesef

Back
X