- 15 Haziran 2012
- 71
- 7
- 36
- Konu Sahibi damdagezerhorz
Merhaba arkadaslar ..hem birbirimizi sevdiğimiz bir evlilikti bizimkisi hemde kıskançlıklar benım tarafımdan,onun tarafından hesap vermeme tavrı bekar hayatını devam ettirmek istemek..benım kıskançlıklarım onu hep yalana itti atıyorum Antalya ya gider Mardin e gidiyorum der sürekli böyle devametti ilişkimiz.onun sürekli diken üzerinde durması benım ondan uzaklaştıkça huzursuzlaşmam bu evreye getirdi bizi.1 kızımız var ve bu evlilikte kendini huzurlu hissetmiyormuş sürekli paranoyak hallerim varmış hic birşey gittiği gezdiği yerler Mutlu bitmiyormus derken en sonunda ayrılma kararı aldık ..cok korkuyordum ben bu karardan küçük bir yerde yasıyoruz çünkü Nasıl yaparım endişelerim vardı ama 3 haftadır ayrı yaşıyoruz ve huzurluyum ..beni sevdigini söyleyemez kıskançlıklarımda yanımda olamaz sinirle kapatırdı konuyu..malasef evlilikler cok kolay bitiyormus cok üzgünüm ayrı yaşadığımızdan beri sürekli ağlıyorum ama bir karar verildi ve bosanıcaz önümüzdeki hafta işlemleri başlatıyormuş sadece watsap tan konuştuk ..böyle işte arkadaslar hem üzgünüm hemde huzurluyum..benım evliliğim aldatmadan dayaktan biter ancak olursa derdim
ama sadece onlardan bitmiyormus huzur kalmayınca evlilikte bitirmek cok kolay oluyo dayanmıyoruz eskilerimiz gibi caba göstermiyoruz ..bu durumda bana ışık olan tek ve hayatımın en güzel olayını yasadım dünki atamada atandım ( öğretmenin )bundan sonra yoluma bakıcam ..ama sevgisini hala inanılmaz derecede içimde taşıyorum malasef Allah kimseye severek ayrılmak Nasıp etmesin
(((((
ama sadece onlardan bitmiyormus huzur kalmayınca evlilikte bitirmek cok kolay oluyo dayanmıyoruz eskilerimiz gibi caba göstermiyoruz ..bu durumda bana ışık olan tek ve hayatımın en güzel olayını yasadım dünki atamada atandım ( öğretmenin )bundan sonra yoluma bakıcam ..ama sevgisini hala inanılmaz derecede içimde taşıyorum malasef Allah kimseye severek ayrılmak Nasıp etmesin