Hayırlısı ..

damdagezerhorz

DEEP BLUE
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
71
7
36
Merhaba arkadaslar ..hem birbirimizi sevdiğimiz bir evlilikti bizimkisi hemde kıskançlıklar benım tarafımdan,onun tarafından hesap vermeme tavrı bekar hayatını devam ettirmek istemek..benım kıskançlıklarım onu hep yalana itti atıyorum Antalya ya gider Mardin e gidiyorum der sürekli böyle devametti ilişkimiz.onun sürekli diken üzerinde durması benım ondan uzaklaştıkça huzursuzlaşmam bu evreye getirdi bizi.1 kızımız var ve bu evlilikte kendini huzurlu hissetmiyormuş sürekli paranoyak hallerim varmış hic birşey gittiği gezdiği yerler Mutlu bitmiyormus derken en sonunda ayrılma kararı aldık ..cok korkuyordum ben bu karardan küçük bir yerde yasıyoruz çünkü Nasıl yaparım endişelerim vardı ama 3 haftadır ayrı yaşıyoruz ve huzurluyum ..beni sevdigini söyleyemez kıskançlıklarımda yanımda olamaz sinirle kapatırdı konuyu..malasef evlilikler cok kolay bitiyormus cok üzgünüm ayrı yaşadığımızdan beri sürekli ağlıyorum ama bir karar verildi ve bosanıcaz önümüzdeki hafta işlemleri başlatıyormuş sadece watsap tan konuştuk ..böyle işte arkadaslar hem üzgünüm hemde huzurluyum..benım evliliğim aldatmadan dayaktan biter ancak olursa derdim
ama sadece onlardan bitmiyormus huzur kalmayınca evlilikte bitirmek cok kolay oluyo dayanmıyoruz eskilerimiz gibi caba göstermiyoruz ..bu durumda bana ışık olan tek ve hayatımın en güzel olayını yasadım dünki atamada atandım ( öğretmenin )bundan sonra yoluma bakıcam ..ama sevgisini hala inanılmaz derecede içimde taşıyorum malasef Allah kimseye severek ayrılmak Nasıp etmesin :((((((

Merhaba arkadaslar ..hem birbirimizi sevdiğimiz bir evlilikti bizimkisi hemde kıskançlıklar benım tarafımdan,onun tarafından hesap vermeme tavrı bekar hayatını devam ettirmek istemek..benım kıskançlıklarım onu hep yalana itti atıyorum Antalya ya gider Mardin e gidiyorum der sürekli böyle devametti ilişkimiz.onun sürekli diken üzerinde durması benım ondan uzaklaştıkça huzursuzlaşmam bu evreye getirdi bizi.1 kızımız var ve bu evlilikte kendini huzurlu hissetmiyormuş sürekli paranoyak hallerim varmış hic birşey gittiği gezdiği yerler Mutlu bitmiyormus derken en sonunda ayrılma kararı aldık ..cok korkuyordum ben bu karardan küçük bir yerde yasıyoruz çünkü Nasıl yaparım endişelerim vardı ama 3 haftadır ayrı yaşıyoruz ve huzurluyum ..beni sevdigini söyleyemez kıskançlıklarımda yanımda olamaz sinirle kapatırdı konuyu..malasef evlilikler cok kolay bitiyormus cok üzgünüm ayrı yaşadığımızdan beri sürekli ağlıyorum ama bir karar verildi ve bosanıcaz önümüzdeki hafta işlemleri başlatıyormuş sadece watsap tan konuştuk ..böyle işte arkadaslar hem üzgünüm hemde huzurluyum..benım evliliğim aldatmadan dayaktan biter ancak olursa derdim
ama sadece onlardan bitmiyormus huzur kalmayınca evlilikte bitirmek cok kolay oluyo dayanmıyoruz eskilerimiz gibi caba göstermiyoruz ..bu durumda bana ışık olan tek ve hayatımın en güzel olayını yasadım dünki atamada atandım ( öğretmenin )bundan sonra yoluma bakıcam ..ama sevgisini hala inanılmaz derecede içimde taşıyorum malasef Allah kimseye severek ayrılmak Nasıp etmesin :KK43:(((((
Kusura bakma da Ada'm sana Yalan söylüyormuş sürekli paranoyak olmayacaksın da ne olacaksın Nasıl güveneceksin. Bir de suçu senin üstüne atıyor. Güven vermek için ne yaptı. Onun dürüstlüğünü gördükçe iyileşebilirdin ancak

Allah bir kapıyı kapatır başka kapıyı açar dedikleri bu olsa gerek.Rabbim çok büyük. Allah sana hayırlı güzel bi ömür nasib etsin şimdi üzülüyosun tabiki ama belki hayat sana çok güzel şeyler getirir seni anlayan doğru düzgün bir eş getirir herşeyden önce evlendiğinin farkında olanbir eş getirir yeni işinde hayatında.

Evet su an için cok objektif bakamıyorum olaylara Zaöan Zaöan kendimi suçluyorum ..bir özlüyorum bir nefret ediyorum bunalımdayım çocuğuma bu dönemde hiçc faydalı olamıyorum inanamaz bitkinim ..benim de hatalarım oldu ama onunki malasef tek basına hür yaşamak istemeydi biz diyememekti ..inşallah geçecek ama gecene kadar ben benden geçicem galiba

Kendime inanılmaz kızıyorum hala fotolarına bakıyorum ..watsapta son görülmesine bakıyorum ..normal mi bunlar Nasıl gecicek bu dönem çıldırıcak gibi oluyorum bazen ;(

Birde evden ayrıldıktan sonra ben annesi faln yerleşmiş eve görümcem vardı hic sevmezdik birbirimizi o gelmsş ne alaka dedim daha da sinirlendim hala eşyalarım duruyor orda ..destek olmak için kalıyorlarmış diye duyum aldım ama sinirlendim de cok

belki bana düsmez ama eger ortada cok büyük sorunlariniz yoksa yani konusup halledilebilinirse oturup konussaniz cünkü bi evlat var yeniden deneyebilirsiniz ne biliyim aileler görüsse onlarda size bir yol gösterebilir tabii hayat sizin secim izin Hakkinizda hayirlisi olsun

Bu tarz yoğun kıskançlıklarda yalan söyleyen adama kızarım ama hastalık derecesinde olan kıskançlığa da prim vermem. Yalana iten birazda bu kıskançlıktır benim gözümde.

Öncelikle atamanız hayırlı olsun. Anladığım kadarıyla sizin hatalarınız aşırı kıskançlığınız onu yalana itmiş. Bence çocuğunuz için bir deneme daha teklif edin. kıskançlığınızı öfkenizi yenmeye çalışın. İşte bazı insanlar seviyorum eşiyim diye tapulu malı muamelesi yapıyorlar sonrası hüsran. Çok bunaltıp baskıya almışsınız belli. Gerekirse bir terapiste gidin veya kendinizi telkin edin hatalarınızı gördünüz. Bir şans daha isteyin derim.

Evet su an için cok objektif bakamıyorum olaylara Zaöan Zaöan kendimi suçluyorum ..bir özlüyorum bir nefret ediyorum bunalımdayım çocuğuma bu dönemde hiçc faydalı olamıyorum inanamaz bitkinim ..benim de hatalarım oldu ama onunki malasef tek basına hür yaşamak istemeydi biz diyememekti ..inşallah geçecek ama gecene kadar ben benden geçicem galiba
sevgiliyken de böyle problemler yaşarmıydınız? yani kıskanırmıydınız onu, ve o yalan söylermiydi?

Hayır sevgili döneminde olmazdı kıskançlıklarım çünkü sevgisini gösterirdi kafamda kuracak bir problem olmazdı şimdi sevdiğini biliyordum ama sözle ya da tavırla Nadir gösterirdi.

henüz yakalamamış olabilirsin ama aldatılmış olma ihtimalin çok yüksek.
kim neden eşine mardine deyip antalyaya gezmeye gitsin ki?

Evliliğimizde yıpranmışlık var malasef ..her kavga da tekrar eski konular gündeme geliyor ..ben kendşmi düzelttim eskiye nazaran ama o hic empati kurmayı ya da ne bileyim kadın dilinden anlayan bir Ada'm degıldı ..bşr kaç iltifat gönlümü alıcakken herhangi bşr konuda o günlerce sürdürdü ..haklı da olsa haksız da olsa evliliğimizde haksız olduğunu hic kabul etmedi böyle bir eşle de hayat Nasıl geçerdi bilmiyorum ..hep o haklı o istediğini yapar ben yapamaz işten cok yorulur kızımla ve benle ilgilenmez vs vs..su an cok mutluyum yanlz olmaktan ama sevgim hala cok fazla bunu atamıyorum üstünden ..pişman degılım kesinlikle artı olarak kesinlikle merhameti olan bi insan degıl her konuda düşünün bunu o da benım her yönden hayatımı zorlaştırdı ..iletişim kopuk yani duvar gibi

Bugun çok yogun duygularla idim içim çok doluydu sizlerle paylaşarak biraz olsun rahatladım ,açıldım teşekkürler yorumlarınız için

eşiniz eninde sonunda barışmak isteyecek sizinle ,biliyorsunuz değil mi?
ama bu sizi sevindirmesin, çünkü adam keyfine göre takılacak, paşam hiç hesap vermeyecek, sonra paranoyaksın deyip üste çıkacak, sizde affedeceksiniz , ee nerden bulacak sizin gibisini.Kesin dönecek size eninde sonunda, lütfen güvenmeden affetmeyin böyle birini, tipik türk kadını gibi yok çocuğum babasını özledi, yok çocuk oldumu zor oluyormuş,kısaca ben yapamıyorum demiyorlarda.neyse hazır elinize fırsat geçmiş, ne güzel öğretmen olmuşsunuz, ne güzel başlangıç yapabilirsiniz. bu fırsatı iyi değerlendirin.

Back
X