ben burdurluyum arkadaşlar burdur cok küçük bi yer yaNı bi gördügün insanı gün içerisinde 5 kez görme sansı yuksek olan bi yer ve cok yerde calıştım con insan tanıorum cünkü daha önceleri satıs elemanıydım bi kac magazada neyse önceki konumdada belirttigim gibi nişanlımın askerligi burdura cıktı ve onun ailesiyle bazı sorunlarımız var pazartesi günü ziyarete gittigimde bu ailevi sorunlarını konuşuoken bana agzından bişey kacırdı bu askeriyed4e komutanlar seni nerden tanıo yada nie sana karsı bi ilgileri var dedi bende sastım kaldım cünkü tanıdıgım 2 tane astsubay ve bölük komutanı onlarlada calıştıgım magazalardan müşteri satış elemanı ilişkisi yanı daha farklı bişey olması imkansız bundan 1 hafta once tartıstıgımızda askeriyeden biri nişanlıma demişki üzülme degmez sen burda askersin gibi kelimeler etmiş ve bu nişanlımın kafasında soru işareti olmuş ve sürekli bunu tekrarlayıp duruyordu bende bana güvenin yoksa al yüzüklerini dedim ayrıldım bundan cıktım geldim eve ve 2 saat gecmeden aradı eve vardınmı merak ettim falan dedi benim içime öle bi acı düştükü ne yapcamı bilemedim bugun sabah aradı dedi gel yüzüklerini al böle bitemez akşam gidip konuşucam ama askerlik psikolojisimi nedir bana inanmıcak gibime gelio ne yapmalıyım
(