Hayirlisiyla ben de Anne oluyorum

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
427
133
İstanbul
Herkese merhaba, bugün erken gebelik testi yaptım 2.çizgiyi silik gördüm ve doktora koştum. Evet, hamileyim :) çok kucukmus henüz. Ağlamaktan soramadim beta hcg 143.95. Çıktı. Ne kadarlık hamileyim sizce ve bir daha doktora ne zaman gitmeliyim?

3 haftalik falan olmalı bebişin hayırlı olsun iki gün sonra bhcg iki katı olmalı diyorlar bi baktirirsin istersen:anneadayı::110:

3 haftalik falan olmalı bebişin hayırlı olsun iki gün sonra bhcg iki katı olmalı diyorlar bi baktirirsin istersen:anneadayı::110:

Çok teşekkür ederim :) okuyorum ama bazı yerlerde 3 haftaligi gebelikten saymiyorlar :( 1 hafta daha geçmesi lazımmış. Doktor da 1 hafta sonra gel dedi. Yarın kendi doktoruma gidicem sağ kasigimda ağrı var, hem de net bişeyler söyler doktorum.

Herkese merhaba, bugün erken gebelik testi yaptım 2.çizgiyi silik gördüm ve doktora koştum. Evet, hamileyim :) çok kucukmus henüz. Ağlamaktan soramadim beta hcg 143.95. Çıktı. Ne kadarlık hamileyim sizce ve bir daha doktora ne zaman gitmeliyim?
Kan testi yaptir iki uc gunde bir doktor nezaman gelecegini muhakkak der hayirli olsun :) benimkide erken gebelik

Çok teşekkür ederim :) okuyorum ama bazı yerlerde 3 haftaligi gebelikten saymiyorlar :KK43: 1 hafta daha geçmesi lazımmış. Doktor da 1 hafta sonra gel dedi. Yarın kendi doktoruma gidicem sağ kasigimda ağrı var, hem de net bişeyler söyler doktorum.
Aynen tam rahime yerlesmediginden goremiyorlarmis banada bakmadilar insallah yarin gozukur benimkide :)

kizlar selam.ne guzel hamilesiniz.banada dua edin lutfen.pko war bnde..

İnşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur cnm benim pko hastası bi arkadaşım onunki baya ağır hem de hiç kafasına takmadi ilk geceden hamile kaldı oyüzden hastalığına asla kitlenme moralini yüksek tut

Ben de hamileyim 4+2 ama öle mide bulantısı ve baş dönmesi var ki acaba bu kadar erken olması normal mi anlayamadım bilgisi olan var mı

İnşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur cnm benim pko hastası bi arkadaşım onunki baya ağır hem de hiç kafasına takmadi ilk geceden hamile kaldı oyüzden hastalığına asla kitlenme moralini yüksek tut

ins canim amin.bi becerebilsem takmamayi olcakta..

Aynen tam rahime yerlesmediginden goremiyorlarmis banada bakmadilar insallah yarin gozukur benimkide :)
Yaa hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucagimiza aldirsin inşallah :) bugün gittik doktora folik asit verdi. 3 haftalik falanmis. 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakarız keseyi goruruz dedi :) sence ne zaman test için gideyim bir daha?

Canim bende de pko vardı 6 ay regl olmuyordum bazen. Doktor zor hamile kalırsın demişti, hatta tedaviyle olur dedi. 1 aylık evli 3 haftalik hamileyim. Üzülme, Rabbim en doğru zamanda en hayırlı ve sağlıklı şekilde verir inşallah bir bebek.

Ben de hamileyim 4+2 ama öle mide bulantısı ve baş dönmesi var ki acaba bu kadar erken olması normal mi anlayamadım bilgisi olan var mı
Ben de henüz bunlar yok. Çok çabuk yoruluyorum, uyku ve sürekli ağlama krizleri var. Bulantilar 2-3 haftaya kadar başlar defi

Canim bende de pko vardı 6 ay regl olmuyordum bazen. Doktor zor hamile kalırsın demişti, hatta tedaviyle olur dedi. 1 aylık evli 3 haftalik hamileyim. Üzülme, Rabbim en doğru zamanda en hayırlı ve sağlıklı şekilde verir inşallah bir bebek.

ay canim ne guzel tebrik ederim.sen nasil pkoydun peki canim?ilaclami regl oluyodun anca?

Ben de henüz bunlar yok. Çok çabuk yoruluyorum, uyku ve sürekli ağlama krizleri var. Bulantilar 2-3 haftaya kadar başlar defi
Herkes de değişik demekki ben hiç uyuyamıyorum nedense İnternetten baktığım kadarıyla bulantılar hemen olmuyormus ama ben de çabuk başladı ...senin de bebeğin hayırlı olsun Can'ım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız .. Korkuyorum çünkü :(

ay canim ne guzel tebrik ederim.sen nasil pkoydun peki canim?ilaclami regl oluyodun anca?

Doğum kontrol hapiyla regl oluyordum kilo yapmaya başlayınca bıraktım. Bazen 2 ayda bazen 3 ayda 3 gün regl oluyordum. Nasıl hamile kaldım ben de şaşırdım :)

Herkes de değişik demekki ben hiç uyuyamıyorum nedense İnternetten baktığım kadarıyla bulantılar hemen olmuyormus ama ben de çabuk başladı ...senin de bebeğin hayırlı olsun Can'ım
umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız .. Korkuyorum çünkü :KK43:

Benim hormonlarim çıldırdı. Durup dururken ağlıyorum sonra konuşurken uyuya kalıyorum. Sağ tarafimda ağrım var, normal dedi doktor. Bulantim henüz yok, cok şükür. Ben de çok korkuyorum, ilk 3 ay çok onemliymis çünkü :KK43: sürekli aklımda bişey olur mu diye. İnşallah canım, Allah herkesin yavrusunu bağışlasın, sağlıkla dünyaya getirsin

Yaa hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucagimiza aldirsin inşallah :) bugün gittik doktora folik asit verdi. 3 haftalik falanmis. 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakarız keseyi goruruz dedi :) sence ne zaman test için gideyim bir daha?
Ayyy inanmiyorum banada aynisini dedi folik asidi kullaniyordum zaten secim zamanindan sonra gidicem bende kalp atislarini duymaya doktorun dedigi vakit git bn oyle yapicam :)

Ayyy inanmiyorum banada aynisini dedi folik asidi kullaniyordum zaten secim zamanindan sonra gidicem bende kalp atislarini duymaya doktorun dedigi vakit git bn oyle yapicam :)

Ben de bugun başladım. Off 2 hafta hiç bu kadar uzun gorunmemisti gözüme :)

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah
Amin, çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun

Back
X