Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 haftalik falan olmalı bebişin hayırlı olsun iki gün sonra bhcg iki katı olmalı diyorlar bi baktirirsin istersen![]()
Kan testi yaptir iki uc gunde bir doktor nezaman gelecegini muhakkak der hayirli olsun :) benimkide erken gebelikHerkese merhaba, bugün erken gebelik testi yaptım 2.çizgiyi silik gördüm ve doktora koştum. Evet, hamileyim :) çok kucukmus henüz. Ağlamaktan soramadim beta hcg 143.95. Çıktı. Ne kadarlık hamileyim sizce ve bir daha doktora ne zaman gitmeliyim?
Aynen tam rahime yerlesmediginden goremiyorlarmis banada bakmadilar insallah yarin gozukur benimkide :)Çok teşekkür ederim :) okuyorum ama bazı yerlerde 3 haftaligi gebelikten saymiyorlar1 hafta daha geçmesi lazımmış. Doktor da 1 hafta sonra gel dedi. Yarın kendi doktoruma gidicem sağ kasigimda ağrı var, hem de net bişeyler söyler doktorum.
İnşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur cnm benim pko hastası bi arkadaşım onunki baya ağır hem de hiç kafasına takmadi ilk geceden hamile kaldı oyüzden hastalığına asla kitlenme moralini yüksek tutkizlar selam.ne guzel hamilesiniz.banada dua edin lutfen.pko war bnde..
İnşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur cnm benim pko hastası bi arkadaşım onunki baya ağır hem de hiç kafasına takmadi ilk geceden hamile kaldı oyüzden hastalığına asla kitlenme moralini yüksek tut
Yaa hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucagimiza aldirsin inşallah :) bugün gittik doktora folik asit verdi. 3 haftalik falanmis. 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakarız keseyi goruruz dedi :) sence ne zaman test için gideyim bir daha?Aynen tam rahime yerlesmediginden goremiyorlarmis banada bakmadilar insallah yarin gozukur benimkide :)
Canim bende de pko vardı 6 ay regl olmuyordum bazen. Doktor zor hamile kalırsın demişti, hatta tedaviyle olur dedi. 1 aylık evli 3 haftalik hamileyim. Üzülme, Rabbim en doğru zamanda en hayırlı ve sağlıklı şekilde verir inşallah bir bebek.kizlar selam.ne guzel hamilesiniz.banada dua edin lutfen.pko war bnde..
Ben de henüz bunlar yok. Çok çabuk yoruluyorum, uyku ve sürekli ağlama krizleri var. Bulantilar 2-3 haftaya kadar başlar defiBen de hamileyim 4+2 ama öle mide bulantısı ve baş dönmesi var ki acaba bu kadar erken olması normal mi anlayamadım bilgisi olan var mı
Çok teşekkür ederim :) Amin inşallahBebeğiniz hayırlı olsun darısı isteyen herkese inşallah![]()
Canim bende de pko vardı 6 ay regl olmuyordum bazen. Doktor zor hamile kalırsın demişti, hatta tedaviyle olur dedi. 1 aylık evli 3 haftalik hamileyim. Üzülme, Rabbim en doğru zamanda en hayırlı ve sağlıklı şekilde verir inşallah bir bebek.
Herkes de değişik demekki ben hiç uyuyamıyorum nedense İnternetten baktığım kadarıyla bulantılar hemen olmuyormus ama ben de çabuk başladı ...senin de bebeğin hayırlı olsun Can'ım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız .. Korkuyorum çünküBen de henüz bunlar yok. Çok çabuk yoruluyorum, uyku ve sürekli ağlama krizleri var. Bulantilar 2-3 haftaya kadar başlar defi
ay canim ne guzel tebrik ederim.sen nasil pkoydun peki canim?ilaclami regl oluyodun anca?
Herkes de değişik demekki ben hiç uyuyamıyorum nedense İnternetten baktığım kadarıyla bulantılar hemen olmuyormus ama ben de çabuk başladı ...senin de bebeğin hayırlı olsun Can'ım
umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız .. Korkuyorum çünkü![]()
Ayyy inanmiyorum banada aynisini dedi folik asidi kullaniyordum zaten secim zamanindan sonra gidicem bende kalp atislarini duymaya doktorun dedigi vakit git bn oyle yapicam :)Yaa hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucagimiza aldirsin inşallah :) bugün gittik doktora folik asit verdi. 3 haftalik falanmis. 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakarız keseyi goruruz dedi :) sence ne zaman test için gideyim bir daha?
Ayyy inanmiyorum banada aynisini dedi folik asidi kullaniyordum zaten secim zamanindan sonra gidicem bende kalp atislarini duymaya doktorun dedigi vakit git bn oyle yapicam :)
Amin, çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah