Hayırsız haine son veda...

Derencigim az kaldi kurtuluyorsun insallah

Bazi insanlar atesle tav olur,
sen de onlardan birisin

Yasadiklarin senin hayata bakis acini oyle guzel degistirmis ki,
artik hayattan ne istedigini biliyorsun ...

Seni yeni bir hayat bekliyor,
sen gucluydun, artik daha da guclendin ...

Her sey gonlunce olsun...

Derencigim az kaldi kurtuluyorsun insallah

Bazi insanlar atesle tav olur,
sen de onlardan birisin

Yasadiklarin senin hayata bakis acini oyle guzel degistirmis ki,
artik hayattan ne istedigini biliyorsun ...

Seni yeni bir hayat bekliyor,
sen gucluydun, artik daha da guclendin ...

Her sey gonlunce olsun...

Cudana'cıgım coooook tesekkurler içten ve güzel yorumların, dusuncelerın ıcın canım...dedıgın gıbı benım bu hayattakı ımtıhanım bu...demek kı sen de bendeki degısımı gozlemledın; ayrılığın ılk zamanları evet bıraz kırılgan ve cok ıncınmıs hıssedıyordum kendımı..ama sonra yaşananları, bana yaptıklarını düşündükçe ıcıme acayıp bır soğuma geldı ve bırden bu adam ıcın mı uzuluyorum, aksıne benı prangalarımı cozup serbest bıraktığı ıcın sevınmelıyım dıye dusunmeye başladım...keza hayattan ne ıstedıgımı de daha ıyı bılıyorum artık ve de evveet bence de daha gucluyum...bu hayatta bır seyler yurumeyebılır, her başlayan sey ılelebet sürecek dıye Allah'la bır anlaşmamız yok tabii...ve ben de secımımı ayrılık yönünde yaptım, kararımın sonuna kdr arkasındayım, inşallah her yenı günle hayata daır güzel ve hayırlı başlangıçlara ılıskın umutlarım daha bır filizlenecek....katılıyorum Cudana'cıgım her sey cok güzel ve dıledıgımızce olacak ıns....

hmm evet haklısın canım gerçi bazen insanın bakışlarından bile anlıyosun nasıl biri olduğunu buna da hareketleri eklenince nasıl biri olduğu ortaya çıkar bi kadın bi erkekten yıkıcı darbeler alınca daha dikkatli davranmaya çalışır hareketlerini daha fazla inceler biri daha sonra biri bizi gerçekten sevse bile ona bi türlü inanamayız sevdiğini kabullenemeyiz

Onun ztn cok seyınden, konuşmalarından (40 yılın bası konuştuğunda tabı..yoksa flörtken de hıc konuşmazdı, ben her buluşmadan once bugun ne konuşsam dıye dusunurdum kös kös) oturuşundan, kalkışından, bahsettıgım gıbı el sıkmamasından, gozlerını kaçırmasından ne denlı guvenılmez, yarı yolda bırakabilecek kaypaklıkta, hinlıkte, yanardöner bırı olduğu bellıydı de işte kader de böyle bır evlılık yasamak varmış...ıns, hayatımın gerı kalan kısmında da onun sayesınde erkeklere karsı oluşturduğum bu güven sorununu da aşarım, olmadı bır uzmandan yardım almaktan da gerı durmam...bakalım zmn ne gösterecek; daha cok yenı bunların uzerınde düşünmek ıcın...

ah canim cikarir rabbim acisini ondan merak etme alma mazlumun ahini cikar aheste aheste bak ben cok ornegini gordum burda parka gide gele rast geldik boyle citir bir kadincagiz daha 19 yasinda 1 cocugu var neyse biraz karanlik olunca 40 yaslarinda biri geldi biz esimle abisi sandik sonra tel al ver ben davet ettim abisi sandigimiz adam esi cikti adam 2 cocugunu birakmis ilk karisini defalarca aldatmis zavalli kadin cocuklarinin hatrina hep affetmis en sonunda adam bu benim tanidigim kizi hamile birakmis buda kizda dunden razi adamda su gibi para kadincagiz yavrularini almis yanina terk etmis evi bu kopek ne aramis ne sormus yillarca kadincagiz universiteye baslamis orda bekar ogretmenlik okuyan biri asik olmus oyle boyle evlenmisler simdi ondandan 2 cocugu var ya bu adam ne oldu dersin 19 luk onu kac kez aldatti adam yakaladi hep affetdi neyse 2 cocuklari oldu kadin memleketine tek gider gelir ve bana anlatir sevgilimle soyle boyle yaptik cocuklarini bile goturmez bu okuz onceki evlatlarina birgun bakmamis yetmemis nafaka vermemis yetmez gibi pazar gunleri bile almamis simdi essek gibi kullaniyor suanda karisi 24 yasinda oda artik yaslanmis omuzlar cokmus parklarda cocuk bakiyor gunduz calisiyor aksam cocuk goturuyor parklara kadinda sinemalarda yada arkadaslariyla partilerde kadin zerre yemek yapmaz ev kokar diye hep disardan yerler azicik kilo alinca liposuction yaptirir adam igrenc pis gezer cocuklarda oyle kadin 2 cekirdek bir dirhem gezinir adam artik babasi gibi duruyor disarda erkekler laf atiormus Kadina gecen esime demiski artik kopekler gibi pisman demekki ah kardes ilk esinin kiymetini bil birgun sana kizip cekip gitmeye kalkarsa sakin on verme gururu bir kenara birak ayaklarina kapan gitmesine sakin izin verme gencken anlamiyorsun ama yas kemale erince uzakdan izliorsun elinle kaybettigin mutlulugu diyormus cunku eski karisi cok mutlu ve kizlari buna baba demiyor digger adama baba diyorlar bos ver tatlim sonlari boyle olacak emin ol o dusunsun sakin sende evlenmem deme hayat bu allah oyle hediyeler gonderirki sana hic ummadigin bir anda karsina cikar elin dilin baglanir dilerimki oyle mutluluklar yasarsin sans senden yana olsun

Ohh o adama cok ıyı olmuş, etme bulma dünyası netıcede, ıcım soğudu valla...ınş. cnm bunun da basını duvarlara vuracağı günler gelecek ama ne fayda, gıden dönmez...ben ınadımdan, ehli keyıflıgımden, hayatımı yasama arzusuyla,mınnetsızlıgımden, hovarda, hercai ruhlu adamın bırı old. ve evlılık adamı olmadığımı dusundugum için aramızda hıc 1 cıddı anlaşmazlık olmadığı halde, sudan sebeplerle boşanmışım da anlayamamışım kıymetını diyecek ama nafıle...onu ozel ulakla yolluyorum kıme gıderse gıtsın, naparsa yapsın.....bu ayrılık sırecınde topu topu 3 kez gorusmustuk, aman Allah'ım her seferınde nasıl bakımlıydı anlatamam......ztn eve eşya almaya gıdısımde de hep yenı kıyafetler, parfumler, kremler almış olduğunu goruyordum kendıne, yani var ya bırlıkteyken kesınlıkle o kdr özenli degıldı; ya hakıkaten ayrılmazdan once bırını bulmuş kendıne veyahutta tam gaz azmış bır sekılde aranıyor....su götürmez yani....adamı vaktiyle cok sımartmısım demekkı kı; bu bırden 'ya bu benı bu kdr sevdıgıne gore ben cok ıyıyım, o halde herkes benı sever, begenır' dıye bır havalara gırmış bu....halbukı; dokuz batman balla yenmez, donuk, meymenetsız, nursuzunı bırısı......ıns. guzelım yaa, ıns. talıhımızın guldugu günler de gelecek....her seyı O'na teslım edıp bekleyecegız....

Son düzenleme:
Onun ztn cok seyınden, konuşmalarından (40 yılın bası konuştuğunda tabı..yoksa flörtken de hıc konuşmazdı, ben her buluşmadan once bugun ne konuşsam dıye dusunurdum kös kös) oturuşundan, kalkışından, bahsettıgım gıbı el sıkmamasından, gozlerını kaçırmasından ne denlı guvenılmez, yarı yolda bırakabilecek kaypaklıkta, hinlıkte, yanardöner bırı olduğu bellıydı de işte kader de böyle bır evlılık yasamak varmış...ıns, hayatımın gerı kalan kısmında da onun sayesınde erkeklere karsı oluşturduğum bu güven sorununu da aşarım, olmadı bır uzmandan yardım almaktan da gerı durmam...bakalım zmn ne gösterecek; daha cok yenı bunların uzerınde düşünmek ıcın...

haklısın bunları düşünmek için çok erken bi süre kafanı dinle istediğin gibi gez dolaş tatil yap :34:

Deren mesaj sayım dolmadığı için mesaj atamadım kusura bakma. Carrie'e de teşekkür ederim sana nasıl ulaşacağımı düşünürken mesajını güncelledi. Çok detaya girmeyeyim seni sıkıntıya sokmamak adına ama "Isıracak köpek dişini göstermez" derler. Ben bu bekleyişin ardından bir şey çıkacağını da sanmıyorum, elinde bir şey olduğunu da. Adam evliliğin sorumluluğunu almamış ki boşanmanın sorumluluğunu alsın. Bir de eşe dosta açıklama yapacak falan. Onun için boş işler yani.... Umarım derdimi seni de zora sokmadan anlatabilmişimdir

Back
X