hayırsız kuzenlerim

requiemforadream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
9
1
3
İzmir
herkese iyi günler olsun.

iki ay önce babam vefat etti akciğer kanserinden. yeni yeni kendimize gelirken bazı şeylerin de farkına varmaya başladım kendi açımdan. iki aydır inanın tanıdığım tanımadığım o kadar çok insan evimize geldi ki inanamazsınız. en son çocukluğumda gördüğüm eski komşularımızı bile gördüm. babamın gençlik arkadaşlarından tutun, lisedeki öğretmenlerime kadar herkes evimize geldi. bugün facebook'a girdiğimde fark ettim ilk kez. teyzemin ve amcamın oğlu telefon dahi etmedi. ablama ise facebook'tan yazmışlar. bu kalabalıkta fark etmemiştim ama şimdi yeni yeni algılayabiliyorum. ben yedi kat yabancı olsa bile cenaze gibi şeylerde mutlaka ev ziyareti yaparım, en kötü gelemiyorsam telefon ederim üzüntülerini paylaştığımı belirtirim en azından karşı taraf benim onun yanında olduğumu bilsin isterim. ama bunların yaptığını aklım hala almıyor. teyzemin oğlu yurtdışında yaşıyor, gelmesini zaten beklemiyorum ancak bir telefon etmek de hiç de zor bir şey değil bence. ben şimdi bunu görmeden mi geleyim yoksa yüzlerine mi çarpayım? kin tutmuyorum çünkü yaşadığımız dünyada ince ruh, düşünceli olmak az rastlanır bir şey ama bu yaptıkları ayıbı da görsünler istiyorum. ne yapayım ben?

Öncelikle başınız sağolsun. Kuzen konusunda ben de çok dertliydim. Evlenmeden önce uzaktaydım. Şimdi onlara yakın bir yere taşındım. Fakat ne arıyorlar ne soruyorlar. Ben e gitmiyorum artık. Eşimin ailesine geçiş yapmış durumdayım. Benimkilerden kimse aramaz sormaz. (Anne baba kardeş hariç.) Eşimin kuzenleri beni arar sorar. Gördükleri yerde boynuma sarılırlar. Kan bağı önemli değilmiş demek ki. Çok umursamamanızı tavsiye ederim. Hele hele böyle bir zamanda hiç takmayın. Ben Face'ten de sildim. Ne yaptıkları beni çok da ilgilendirmiyor....:19:

Başın sağolsun canım...Ben de kuzenlerimle özellikle baba tarafımla çok mesafeliyim..Kardeşimin cenazesinde seninle benzer şeyler yaşadım.Sonra onların cenazesi olduğunda ki anneleri ölmüştü aynısını onlara yaptım...Kötü yaptım belki bana yakışmadı ama onla gibi davrandım...Şu anda da iletişimimiz sıfır...

:ssz:
herkese iyi günler olsun.

iki ay önce babam vefat etti akciğer kanserinden. yeni yeni kendimize gelirken bazı şeylerin de farkına varmaya başladım kendi açımdan. iki aydır inanın tanıdığım tanımadığım o kadar çok insahen evimize geldi ki inanamazsınız. en son çocukluğumda gördüğüm eski komşularımızı bile gördüm. babamın gençlik arkadaşlarından tutun, lisedeki öğretmenlerime kadar herkes evimize geldi. bugün facebook'a girdiğimde fark ettim ilk kez. teyzemin ve amcamın oğlu telefon dahi etmedi. ablama ise facebook'tan yazmışlar. bu kalabalıkta faaneye yattım rk etmemiştim ama şimdi yeni yeni algılayabiliyorum. ben yedi kat yabancı olsa bile cenaze gibi şeylerde mutlaka ev ziyareti yaparım, en kötü gelemiyorsam telefon ederim üzüntülerini paylaştığımı belirtirim en azından karşı taraf benim onun yanında olduğumu bilsin isterim. ama bunların yaptığını aklım hala almıyor. teyzemin oğlu yurtdışında yaşıyor, gelmesini zaten beklemiyorum ancak bir telefon etmek de hiç de zor bir şey değil bence. ben şimdi bunu görmeden mi geleyim yoksa yüzlerine mi çarpayım? kin tutmuyorum çünkü yaşadığımız dünyada ince ruh, düşünceli olmak az rastlanır bir şey ama bu yaptıkları ayıbı da görsünler istiyorum. ne yapayım ben?

öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun seni en iyi anlayan benim heralde 5 yıl önce 2 kez hastaneye yattım baba tarafındn kimse yoktu ala amca kuzenler hala oğlu evlndi geçmiş olsun diyen davetiye gönderen olmadım amcaoğluu hiç yanımda olmadıki

anne tarafıda yoktu ama onlara kızamıyorum ayn dönem anneannemle aynı hastaneye yattık teyzelerim onun yanındaydı annem benim yüzümden rahmetli annesiyle helalleşemedi ben hepsini sildim

Oncelikle basın sağolsun canım.bende 2.5 sene önce babamı akciğer kanserinden kaybettim.benim baba tarafımda arayıp sormuyor buna rağmen.acıni paylasmalari gerekrkn seni arayıp sormuyorlarsa yaptıkları çok büyük ayıp olmuş.sana benzer durum içindeyim hala da.senin onlara ıhtiyacn yok aramylrsa annen ve ablan var herseyden önce.ben öyle yaptım anneme ve diğer sevdiklerime sıkı sıkı sarıldım.iyi ve kötü gününde kimler yanındaysa onlar senin gerçek sevenlerindir.gerisi boş.tekrardan basın sağolsun seni çok iyi anlayabiliyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşimin çocukları var iyi olanda kötü olanda kötü olan odaya çekilir sürekli elinde kitap kendisini bizden soyutlar beğenmiyor herhalde hamfendi odtü kazanacakmış kazansın ama insan ilişkileri sıfır yarın yönetici olduğunda bu insanları nasıl yönetecek veya evlendiğinde kesin iletişimi bozuk diye bunun evliliği 2 yıldan fazla sürmez ahı buraya yazıyorum

Eşimin çocukları var iyi olanda kötü olanda kötü olan odaya çekilir sürekli elinde kitap kendisini bizden soyutlar beğenmiyor herhalde hamfendi odtü kazanacakmış kazansın ama insan ilişkileri sıfır yarın yönetici olduğunda bu insanları nasıl yönetecek veya evlendiğinde kesin iletişimi bozuk diye bunun evliliği 2 yıldan fazla sürmez ahı buraya yazıyorum

yanlış düşünüyorsunuz bence.

belli ki kız kendine hedef koymuş bunun için çalışıyor. o yaşlarda bence sosyal olmaya gerek yok. iyi bir üniversite kazanması için çok çalışması lazım.

elinden kitap düşmüyormuş ne güzel çalışıyor kötü bir şey yapmıyor ki.

o asosyal dediğiniz kişiler üniversitede öyle bir değişiyorlar ki. şimdi böyle olması geleceği için daha iyi.

üniversitede iletişimi her şeyi değişir gelişir. daha liseye giden bir kız için böyle konuşmanızı anlayamadım daha şimdiden yöneticilik yapamaz evlense anlaşamaz. o daha bir yetişkin değil.

konu sahibi bence sen de hiç tepki verme boşver. insanların kendi ayıbı. yapacak bir şey yok.:19:

Back
X