HAYIT OTU EKSTRATI İLE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ben Ersağnın bitkisel olan gıda takviyesi Hayıtı kullanmaya başladım. Pkoluyum 2 aydır adet görmeyen ben başladığımın 6 günü şükür adet oldum.
Eltim düşük sonrası hamile kalamıyordu.
Çok şükür 1 ay kullanım sonucu hamile kaldı. .
Şimdi ise 2.5 aylık hamile

hayıtın ilaç haline getirilmiş hali mi o? doktor mu yazıyor yoksa biz mi alıyoruz
Yok direk gidip alıyosun agnucaston ilaç gbi hayıt var içinde hormon dengeleyici bnm aldığım ekstrat kapsül içinde bitkisel toz halinde

Bende kullanıyorum arkadaşlar bu ay yumurtalıkların cok aktifmiş doktor öyle söyledi inş faydasını görürüz bende PCO luyum bir düşük yaptım onun öncesinde agnucaston kullanmıştı m

Bende kullanıyorum arkadaşlar bu ay yumurtalıkların cok aktifmiş doktor öyle söyledi inş faydasını görürüz bende PCO luyum bir düşük yaptım onun öncesinde agnucaston kullanmıştı m
Şimdi bu hayıtı nerden alalım eczaneden mi aktardan mı netten mi

Eczaneden hapını alabilirsinz aktardan çayını hatta hazır sisede suyu da var

Ben aktardan hayıt tohumunu alıp demleyip içtim sabah akşam kullandığım 2. ay hamile kaldım

Agnucaston var eczanede herks onu almış bn internettn sipariş ettim hayıt ekstratı yazıyo ama btnce bnde agnucaston alıcm sanırım
Agnucaston bende göğüsteki şişlikler ve ağrı için kullandım faydasını görmedim sonra tekrar genel cerrahisine gittim bana dedi siz e hap vericem o rahatlatır dedi bende adı ney dedim Agnucaston dedi zaten bebek düşünüyorum adet olmadım henüz deyince Aa bunu veremem size o zaman dedi engel dedi agnucaston sadece prolaktin duzenliyormus

Şimdi bu hayıtı nerden alalım eczaneden mi aktardan mı netten mi
Ben zaten Ersağa üyeyim ordan aldım hayıt ekstratı hem adet düzenliyor hemde hamile kalmayi kolaylaştırıyormus yine bir arkadsim menopoza girmişti annesini kaybettikten sonra Hayıtı düzenli 3 ay kullanmış şimdi şükür Adet görüyor. .Aktardakiler Taze olmayabiliyormuş cnm

Agnucaston bende göğüsteki şişlikler ve ağrı için kullandım faydasını görmedim sonra tekrar genel cerrahisine gittim bana dedi siz e hap vericem o rahatlatır dedi bende adı ney dedim Agnucaston dedi zaten bebek düşünüyorum adet olmadım henüz deyince Aa bunu veremem size o zaman dedi engel dedi agnucaston sadece prolaktin duzenliyormus
Bnm bildiğim lh düşürüyo aynı zamanda bnm prolaktin normal sınırlarda zaten hep ne gzl szn doktorlar bnmkiler hiç bşy vermiyo kndi kndme bşyler yapmaya çalışıyorum :s bde hayıtın suyu var çok acı bşy bi kaç arkadaşta öyle kullanıyo. Göğüs ağrısı değilde göğüslrini büyütmek isteyenler kullanıyomuş dolgunluk veriyomuş dediklerine göre bnm dha ne kadar büyür bilemiyorumm :))

Back
X