• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt otu kullanıp hamile kalan oldu mu

Ciceksaclikizz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2024
22
5
6
28
Hayıt otuna denk geldim az önce instagramda kullanıp hamile kalan var sanırım reglim düzenli herhangi bir problemim yok ama bu ay gebelik olmadı acaba kullanmaya başlasam mı diye düşünüyorum

Hayıt otuyla hacamatı duydum gerçekten bu sayede hamile kalan çok insan var. Ben hacamat yaptırmayı düşünüyorum 6 aydır deniyorum olmuyor reglim de düzenli. Siz kaç aydır deniyorsunuz, ilk bir iki ayınız ise hemen bitkisel şeylere yönelmeyin biraz vücudunuz alışsın. Sonra denersiniz🙏🏻

Hayıt otuyla hacamatı duydum gerçekten bu sayede hamile kalan çok insan var. Ben hacamat yaptırmayı düşünüyorum 6 aydır deniyorum olmuyor reglim de düzenli. Siz kaç aydır deniyorsunuz, ilk bir iki ayınız ise hemen bitkisel şeylere yönelmeyin biraz vücudunuz alışsın. Sonra denersiniz🙏🏻
Teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻 yaklaşık 3 aydır deniyoruz bizde en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız inşallah

Tamam o zaman söyle söyleyeyim 3 ay deneme kısa bir zaman gereksiz hiçbir ürün kullanma bende kafama çok takıyordum 9 ay denedim olmadı o sırada işe girdim kendimj saldım fazla düşünmedim anda oldu ama sonra düşük yaşadım 2 aylıktı şuan yine 6 haftalık hamileyim o yüzden akışına bırak biliyorum çok zor geliyor birşeyler yapmak istiyorsun ama Allah ne zaman vermek isterse o zaman veriyor sağlıcakla kal 🤗

Back
X