Hayit suyu kullananlar

Verdaguleren

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
163
145
23
36
Kızlar merhaba. Bugün hayıt suyu aldım. Adetinden sonra kullanmaya başlıcam ve bu ay yumurtalarını çatlatmak için de ilaca baslicak doktorum. Sormak istediğim şey şu. İkisini ayni anda kullanmam bi sıkıntı oluşturur mu. Bu şekilde hamile kalan var mi.

Cnim bende pkoyum.mecitefendi hayit suyu warmis hazir.ole biseymi aldin?birde doktor ne icin baslicak ilaca?

Cnim bende pkoyum.mecitefendi hayit suyu warmis hazir.ole biseymi aldin?birde doktor ne icin baslicak ilaca?
Evet canım mecitefendi aldım. Benim yumurtalar çatlamasını için kist oluşup adetle atılıyo. Hayitsuyunun buna iyi geldiğini duydum. Doktor da zaten çatlama için ilaca baslicak tatlum

Bitkisel kürleri başka kürlerle aynı anda almayı bile önermiyolar canım sen doktora güven canım bence.

ben bu ay eşime keçiboynuza başladım ve dr sordum çunku sebep yok ve 9 yaşında bir kızım var
evet yaşım biraz ileri 41 yaşındayım ama birsürü ornek var , dr bana yap faydasını görebilrisnizi dedi,
kendim içinde preesed aldım onu kullanacam dedim baska bir ilaç adı söyledi yok o değil bu spermleri alıp hızla ılerletiyor dedim

tamam onuda kullan dedi ,

bu ay ikisinide kullandık şimdi beklemedeyiz.Rabbim inşallah nasip eder bu ay

ben bu ay eşime keçiboynuza başladım ve dr sordum çunku sebep yok ve 9 yaşında bir kızım var
evet yaşım biraz ileri 41 yaşındayım ama birsürü ornek var , dr bana yap faydasını görebilrisnizi dedi,
kendim içinde preesed aldım onu kullanacam dedim baska bir ilaç adı söyledi yok o değil bu spermleri alıp hızla ılerletiyor dedim

tamam onuda kullan dedi ,

bu ay ikisinide kullandık şimdi beklemedeyiz.Rabbim inşallah nasip eder bu ay
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlısını canım. Preesed ilk defa duydum nasıl bisi

İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlısını canım. Preesed ilk defa duydum nasıl bisi

genelde sebepsiz kısırlıkta kullanılıyor inşallah bana bu ay fayda edecek kalben böyle inanıyorum. :)

google yaz net bilgiyi alırsın canım hatta burda da kullanan çok var,

jel şeklinde spermleri alıp hızla yerine ulaştırıyor kısaca

genelde sebepsiz kısırlıkta kullanılıyor inşallah bana bu ay fayda edecek kalben böyle inanıyorum. :)

google yaz net bilgiyi alırsın canım hatta burda da kullanan çok var,

jel şeklinde spermleri alıp hızla yerine ulaştırıyor kısaca
Hemen araştırıcam canım. Coook tesekkur ederim. İnşallah senin de hayırlı haberlerini aliriz

Slm kizlar bende bu ay adetimde dr. Femera ve klomen verdi. Bugun dr gittim yumurtam cok guzel buyumus. Rahimde kalinmis e2 testi istedi sonuc cok dusuk gelince bu ay ki yumurtam kalitesiz oldugunu soyledi benim de cocugum olmuyor. Malesef. Burda kullanan varsa veya kullanmayi dusunenler bizzde bir topik olusturularim ne dersiniz

Ben bir hafta kullandim gecen ay hayit suyunu sonra ishal oldum bir hafta gecmedi enfeksiyon doktoru sudan oldugunu soyledi bende biraktim adette gordum bende olumlu bir etki yaratmadi tabi kisiden kisiye degisir

Canım bende hayit suyuna başladım Mecit efendi bir şişe bitti ikinciyi siparis verdim ancak ilk şişeye göre tadı biraz değişik geldi sizde de oldu mu acaba neyden kaynaklanıyor normal mi

Kızlar merhaba. Bugün hayıt suyu aldım. Adetinden sonra kullanmaya başlıcam ve bu ay yumurtalarını çatlatmak için de ilaca baslicak doktorum. Sormak istediğim şey şu. İkisini ayni anda kullanmam bi sıkıntı oluşturur mu. Bu şekilde hamile kalan var mi.

Canım bende hayit suyuna başladım Mecit efendi bir şişe bitti ikinciyi siparis verdim ancak ilk şişeye göre tadı biraz değişik geldi sizde de oldu mu acaba neyden kaynaklanıyor normal mi

Back
X