Hayit tohumu, aslanpencesi, adacayi, civanpercemi,cobancantasi

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar

Ahmet maranki nin bir videosunu izlemistim. Orda aynen soyle diyordu.

Kadinda 10 tane hormon vardir. Bu hormonlarin 7 tanesi hayit otunda vardir ama 3 tanesi yoktur. Diger hormonlar da bu saydigim diger caylarda vardir. (Civanpercemi, adacayi, aslanpencesi, cobancantasi)

Bu caylarin hepsini birlikte kullandiginda kadinin tum hormon degerleri duzelecektir. Yuksekse duser, dusukse yukselir.

Bir gun sabah ogle aksam hayit icip ertesi gun sabah civanpercemi, oglen aslanpencesi, aksam cobancantasi yatmadan da adacayi icebilirler. Ertesi gun tekrar 3 kere hayit icsinler filan diye bir konusmasini gormustum ama videoyu su an bulamiyorum.

Sorum su. Yanilmiyosam bu caylarin hepsi ayni anda kullanilabiliyor, ayri ayri yapmaktansa acaba hepsini karistirip bir kokteyl hazirlayip :) gunde 2-3 defa icsek olmaz mi? İsyerinde ayri ayri bunlari yapmak epey can sikici ustelik ogretmenim 10 dk aralarda yapabilirim ancak.

Hepsini birlikte bir cay halinde icen oldumu? Faydasini gordunuz mu?

kizlar

Ahmet maranki nin bir videosunu izlemistim. Orda aynen soyle diyordu.

Kadinda 10 tane hormon vardir. Bu hormonlarin 7 tanesi hayit otunda vardir ama 3 tanesi yoktur. Diger hormonlar da bu saydigim diger caylarda vardir. (Civanpercemi, adacayi, aslanpencesi, cobancantasi)

Bu caylarin hepsini birlikte kullandiginda kadinin tum hormon degerleri duzelecektir. Yuksekse duser, dusukse yukselir.

Bir gun sabah ogle aksam hayit icip ertesi gun sabah civanpercemi, oglen aslanpencesi, aksam cobancantasi yatmadan da adacayi icebilirler. Ertesi gun tekrar 3 kere hayit icsinler filan diye bir konusmasini gormustum ama videoyu su an bulamiyorum.

Sorum su. Yanilmiyosam bu caylarin hepsi ayni anda kullanilabiliyor, ayri ayri yapmaktansa acaba hepsini karistirip bir kokteyl hazirlayip :) gunde 2-3 defa icsek olmaz mi? İsyerinde ayri ayri bunlari yapmak epey can sikici ustelik ogretmenim 10 dk aralarda yapabilirim ancak.

Hepsini birlikte bir cay halinde icen oldumu? Faydasini gordunuz mu?
canım ben iki gün önce aslan pençesi almaya gittim aktara eger cocuk için düşünüyosan karışık bitki çayı var dedi onu verdi hayıt tohumlu bitkisel karişimlı çay yaziyo kapalı pakette satılıyo içeriğinde hayıt meyvesi, rezene ,kırmızı kantaron, civan perçemi, adaçayı ve aslan pençesi var. bakalım iki gündür içmeye başladım inşallah faydası olur

canım ben iki gün önce aslan pençesi almaya gittim aktara eger cocuk için düşünüyosan karışık bitki çayı var dedi onu verdi hayıt tohumlu bitkisel karişimlı çay yaziyo kapalı pakette satılıyo içeriğinde hayıt meyvesi, rezene ,kırmızı kantaron, civan perçemi, adaçayı ve aslan pençesi var. bakalım iki gündür içmeye başladım inşallah faydası olur
Ayni anda karistirip icebiliyoruz o halde. Bende oyle dusunmustum zaten. Tamam canim sagol

Bende aktardan almistim civanpercemli karisik bitki cayi yaziyodu uzerinde. Icerisindw aslan pencesi hayit tohumu civanpercemi papatya falan varmis. 1 ay kullandim ve adetim her ay rn az 15 gun gecikmesine ragmen bu ay hic gecikmedi tam zamaninda oluverdim :)
Icmeye devam ediyorum insallah hamile haberimide alabilirim :)

Canim ben bir macun aldım içinde aslanpancesi civanpercemi hayıt tohumu çörekotu cam balı adaçayı var

Kürtaj oldum 9 ay önce üstüne hamile kalamadim ben onun için aldım belki faydası olur diye adet duzensizligi çikolata kisti Vs Vs herseye iyi geliyormuş 3 gün oldu kullanmaya başlayalı inşallah güzel haber alırım

1tatlı kaşığı civanperçemi ve kekik çay gibi demleyip için saatler sonra adetiniz başlyacaktır

1tatlı kaşığı civanperçemi ve kekik çay gibi demleyip için saatler sonra adetiniz başlyacaktır
Canim bu karisimin tadi cok agir ben dunden beri iciyorum adet olmak icin ama cok zorlabiyorum cok agir:110:

bi sabah bi akşam tok karna içiliyor limon da sıkın kanı sulandırıcı etkisi var

1 ay hic aksatmadan ictim regl olduktan sonra biraktim icmeyi. Uzerine 2. Kez regl oldum ve sasirtici derecede duzenli..
Normalde benim hep gecikirdi 2 seferdir tam zamaninda regl oluyorum.

Ben hamile kalmama yardimcisi olur belki die umit etmistim simdilik bi durum yok insallah bu duzenli hallerinde faydasini gorurum

Kızlar bu karışık bitki çayı nasıl kullanılıyor bi arkadaşıma aldık tasfiye üzerine ama nasıl kullanıcaz bilmiyoruz . Çayın içeriği bu acaba doğru mu aldık??? kirmizigitar kirmizigitar canım sen bu çayın faydasını gördün mü? Kızlar sonuç alan var mı??

Eklentiler

• IMG_5594.webp
    IMG_5594.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 278
Kızlar bu karışık bitki çayı nasıl kullanılıyor bi arkadaşıma aldık tasfiye üzerine ama nasıl kullanıcaz bilmiyoruz . Çayın içeriği bu acaba doğru mu aldık??? kirmizigitar kirmizigitar canım sen bu çayın faydasını gördün mü? Kızlar sonuç alan var mı??
Kuzu ben cayi icmeyi dusundum de:) icmeye firsat kalamadan hamilenkaldim bilmiyom:)

Back
X