Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu içince bel ve kasık ağrısı yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melikebekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
168
123
18
31
Kızlar merhaba,
Adet olamıyorum 43 gün oldu. Adet söktürücü ve yararlı olduğunu okuduğum için hayıt tohumu çayı içmeye başladım adetim sökülsün diye. İçtiğim zaman sanki adet olmak üzereymişim gibi fena bel ve kasık ağrısı yapıyor. Yaşasın oluyorum diyorum içimden ama sonra geçiyor , adet olamadan ağrım geçiyor birkaç saate. Sizde de böyle oluyor mu ? kullanan varsa bilgi verebilir mi ?

Hayıt tohumunu bilmiyorum ama adet için masajlar yapılıyor onun videolarını izleyebilirsiniz etkilide oluyor bende denemiştim

Olur olmadik seyler icmeyin ne kada dogal bitkisel de olsa sizin vucudunuza yarari olmayabilir youtube da Ebru ceylan bir gebenin gunlugu sayfasi var adet söktürücü masajini gun icinde yap ise yariyor bende pcos var ben olamadigim zamanlar onu deniyorum 3 gun icinde oluyorum.

Bende aynı konudan muzdaribim hayıt kullanıyorum 2 ay olcak adet olmadım olacak gibi oluyorum bakıyorum hiç tık yok sonrasında

Bende aynı konudan muzdaribim hayıt kullanıyorum 2 ay olcak adet olmadım olacak gibi oluyorum bakıyorum hiç tık yok sonrasında
Ben 50. günde adet oldum. Bilmiyorum hayıtın bir etkisi oldu mu. 10 gündür kullanıyordum hayıtı. 10. günde adet oldum şükürler olsun. Bu işler çok zor vallahi Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…