hayit tohumu kullananlar veya kullanip hamile kalanlar?

askim_0277

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
73
11
18
35
Arkadaslarrr yaklasik bir aydir hayit iciyorum ... bunu icip hamile kalan varmi .. ictikten sonra ne kadar surede hamile kaldiniz... insallah bende fayda etmistir adetime bir hafta var goguslerim hasaslasti kasik batmasi ve hafif bel agrisi var

Arkadaslarrr yaklasik bir aydir hayit iciyorum ... bunu icip hamile kalan varmi .. ictikten sonra ne kadar surede hamile kaldiniz... insallah bende fayda etmistir adetime bir hafta var goguslerim hasaslasti kasik batmasi ve hafif bel agrisi var

Canim ben varim. Hayit hapi ictim yalniz, otunu falan icemezdim zaten tadindan dolayi. Hayiti kullandigim ay hamile kaldim. Bu yazdigin belirtiler bende de vardi. Adetime 1 gun kala dayanamadim test yaptım pozitif cikti. 5 haftaligim cok şükür. Yalniz gebe oldugunu öğrenince birakmalisin hayiti

Canim ben varim. Hayit hapi ictim yalniz, otunu falan icemezdim zaten tadindan dolayi. Hayiti kullandigim ay hamile kaldim. Bu yazdigin belirtiler bende de vardi. Adetime 1 gun kala dayanamadim test yaptım pozitif cikti. 5 haftaligim cok şükür. Yalniz gebe oldugunu öğrenince birakmalisin hayiti

nasıl kullandınız, adetin kaçıncı günü başlayıp kaç gün ne miktarda içtiniz? ayrıca ne zamandır hamile kalamıyordunuz?

nasıl kullandınız, adetin kaçıncı günü başlayıp kaç gün ne miktarda içtiniz? ayrıca ne zamandır hamile kalamıyordunuz?

10 aydır bırakmıştk korunmayi olmadı bi türlü. Bi kızım var bu arada :) ikinciyi düşündük planladik, evdeki hesap çarşıya uymadi tabii, bu ikinci baya ugrastirdi. Bi tanidigim tavsiye etti, onun da yakininin 7 yıldır çocuğu olmuyomus. O ilacı kullandığı ay hamile kalmış. Bnde o aralar klomen+ catlatma ignesi falan yapmistim sonuc alamadim. Arkadasa dedim her yolu denedim bi de bunu deniyim ne kaybederim. Bitkisel bi ilaç üstelik. Hayit Özünden yapılmış. Hayit zaten şifalı bi bitki aktarlarda bile var otu. Ilac hayit ozuyle olustugu icin aldım adetimin başladıgi gun icmeye basladim. Gunde 1 tane aldim tok karina. Zaten icinde 30 tane var bi aylik. 25 gün filan kullandim, adetime 1 gun vardi kalkip test yaptim poztif gorunce ilaci bıraktım hemen :)

Canim konuyu açmışsin da takip etmiyorsun sanırım. Ne oldu bebis varmi

yusra63 sadece bu hapı mı içtin onun yanında yaptığın başka kürler vb. bi şeyler var mı?

yani bu hapla mi hamile kaldin.zarari olur mu acaba. bi de gunde kac kere iciliyo

evet bununla kaldım. hatta cok popüller bir topiğim var, konularıma girersen bakarsın. agnuyu kullanarak hamile kaldım. ve o topikte sayemde ılaca baslayıp bana dua eden gebeyım dıyen 7-8 kişi oldu. istersen okuyabilirsin :) tabii farklı bi hastalığın yok ise senin de gebeliğini kolaylastırır die dusunuyorum. benim sade prolaktin hormonum yüksekti bu yüzden kalamıyodum bu ilaç kadınlık hormonıu salgılıyo vucuda o ay prolaktın düştü ve kutu bitmeden hamile kaldım. günde 1 tane atıyosun ve adetın 1.günü başlıyosun kullanmaya

evet bununla kaldım. hatta cok popüller bir topiğim var, konularıma girersen bakarsın. agnuyu kullanarak hamile kaldım. ve o topikte sayemde ılaca baslayıp bana dua eden gebeyım dıyen 7-8 kişi oldu. istersen okuyabilirsin :) tabii farklı bi hastalığın yok ise senin de gebeliğini kolaylastırır die dusunuyorum. benim sade prolaktin hormonum yüksekti bu yüzden kalamıyodum bu ilaç kadınlık hormonıu salgılıyo vucuda o ay prolaktın düştü ve kutu bitmeden hamile kaldım. günde 1 tane atıyosun ve adetın 1.günü başlıyosun kullanmaya
merhaba
bende dün yani reglin 4.günü başladım ilacı kullanmaya.Rabbim vesile kılar inşaallah.
18 veya 20.güne kadar kullanmayı dusunuyorum inş.
benim hormon degerlerim normal dr um sadece biraz yumurta tembelliği var demişti.
20 aydır bekliyoruz..inş buraya hayıtın mucizesini yazmak banada nasip olur.
bu arada eşim 3 ay once varikosel ameliyatı oldu asıl sorunumuz o..şimdi değerlerin yukselmesini bekliyoruz

sahi hayıt hapıyla birlikte soğan kürüde yapabilir miyiz?bir zararı olur mu sizce

ayy insalahh canim yaaa. umutlandim :) topiginin linkini at ben de ordan takip edeyim

Canım ben hayıtla hamile kaldım. Sabah akşam bir bardak aç karnına içtim. Ayrıca içine adaçayı ve civanperçemide koydum. Sonra adaçayı elma yağı yaptım. Ayrıca çok ağır kanamalı dış gebelik geçirdim. Sağ tüpüm alındı. Yoğun bakımlarda kaldım. Birde çok dua ettim . Allah a sığının canlar.

Nasıl kullandın canım? Günde kaç kez ve kaç gün?

Sadece hapı ictim çünkü pko sorunum yoktu. Sadece prolaktin (süt hormonum) yuksekti buda gebeliğe engeldi. O sebeple sadece hap içtim. Pko olanlar cesitli kürler yapiyolar bildigim kadar
Merhaba bir sorum olacak size.Ben de sizin gibi ikinci çocuğa hamile kalmaya çalışıyorum 1 buçuk yıldır.Ben de sorun yok eşimde sperm hızı düşük çıktı.Suan vitamin takviyesi ve bitkisel şeyler uyguluyoruz.Fakat ben her ihtimale karşı kendime de bir şeyler yapmak istedim.Suan vitamin takviyesi ve hayıt suyu kullanıyorum.Suan adetimin 5. Günü yani yumurtlamaya daha var ama sağ kasığımda batma hissi var.Acaba hayıt kist falan yapar mı bir bilginiz yada duyumunuz var mı bununla ilgili.

Back
X