hayıt tohumu kullanıp hamile kalanlar...??

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0fLu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
12.098
769
213
İstanbul
selam kızlar bir sorum olacak... en son ölçtürdüğümde prolaktinim 28 falandı. doktor önemsemedi ama gün geçtikçe büyük ihtimal yükselmiştir. bu hayıt tohumu ne kadar yararlı... kullansam bi sonuç alabilir miyim... hamile kalmak istiyorum ama bu prolaktinden dolayı kalamıyorum.. bilgi verirseniz sevinirim... kullanmaya başlamalı mıyım?? cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Ben "Agnus Castus (Türkçesi: Hayıt Tohumu) ile hamile kaldım. Ve bu Hayıt Tohumundan birok kişi memnun olduğunu söylemiş. :)

Moral bozmak istemem ama ben kullandim 2 hafta ama etkisi olmadi rahim.filmi sonrasi kaldim.hamile

Nasıl yapıcaz ? Bir de kaç gün içmeliyiz ? Sanırım adet bitince başlanıyor.

Nasıl yapıcaz ? Bir de kaç gün içmeliyiz ? Sanırım adet bitince başlanıyor.
Cnm bemim kardeşiminde adet düzensizliği vardı bir kaç ayda bir oluyordu hayıt tohumu yada suyu hangisini istersen kardeşim suyundan içti 6 ay boyunca hiç bırakmadan adeti düzene girdi zaten adet düzensizliği için 6 ay kadar kullanılması gerekiyor.hamile kalmak için içeceksen sabah akşam aç karnına bir bardak içilecek adet olunca başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanıp bırak bende başladım bu ikinci günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…