hayıt tohumu prolaktini arttırır mı düşürür mü?

haticenurrr

Rabbim sana hamd olsun
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
981
375
123
:cry:arkadaşlar yardım :cry: tecrübesi olan, hayıtı kullanan varsa lütfen prolaktininizi arttırdı mı düşürdü mü?

Prolaktini bilmem ama surekli tansiyonumu dusurdu 2 ay kullandim hayatimi mafetti surekli halsizlik bas donmesi yasadim.

benim göğsümden süt geliyordu fakat prlaktinim 17 idi. doktor normal zamanla geçer dedi. ben o ara burdan okuyup hayıt içtim ama süt daha da arttı. anladım ki hayıt arttırdı. bıraktım sonra içmedim. herkeste aynı etkiyi yapmıyor sanırm. şimdi bir sıkıntım yok. prolaktin için adaçayı da deneyebilirsin daha zararsız ama yumurtlamadan sonra içme. adetle başla 10 gün falan iç.iyi gelecektir Allahın izniyle.

benim göğsümden süt geliyordu fakat prlaktinim 17 idi. doktor normal zamanla geçer dedi. ben o ara burdan okuyup hayıt içtim ama süt daha da arttı. anladım ki hayıt arttırdı. bıraktım sonra içmedim. herkeste aynı etkiyi yapmıyor sanırm. şimdi bir sıkıntım yok. prolaktin için adaçayı da deneyebilirsin daha zararsız ama yumurtlamadan sonra içme. adetle başla 10 gün falan iç.iyi gelecektir Allahın izniyle.[/Q

aslında 17 bana göre iyi bi rakam ,demek ki prl.belirtileri için her zaman yüksek olması gerekmiyor aynen dediğin gibi kişiden kişiye değişiyo. ya ne yapacağımı şaşırdım artık ben :KK42:

Fsh yuksekligim vardi o ay onun icin 2 ay kullandim.hamile kalamasigim icin.sonuc kac ay gecti hala hamile kalamadim.fsh hormonumda yuksek degilmis o ay d.kontrol verdi dr 1 ay kullandim o yukseltmis
herkeste aynı etkiyi göstermiyor galiba ,bazılarında bazı hormonları yükseltiyo bazılarında daha farklıları..... bakalım daha fazla kişi yazarsa daha net anlayacağım ama şuan için kafam allak pullak ,moral bozuk bu da mı olmadı diye ...

peki onu kullanma sebebin neydi canım?

Fsh yuksekligim vardi o ay onun icin 2 ay kullandim.hamile kalamasigim icin.sonuc kac ay gecti hala hamile kalamadim.fsh hormonumda yuksek degilmis o ay d.kontrol verdi dr 1 ay kullandim o yukseltmis
herkeste aynı etkiyi göstermiyor galiba ,bazılarında bazı hormonları yükseltiyo bazılarında daha farklıları..... bakalım daha fazla kişi yazarsa daha net anlayacağım ama şuan için kafam allak pullak ,moral bozuk bu da mı olmadı diye ...

Kullan dene yani herkese kotu gelecek degil.bnde bu sitede biri yazmis ondan gordum.once hayit suyu ictim kac ay.sonra hayit tohumu aldim kaynatip ictim o iyi glmedi.

Kullan dene yani herkese kotu gelecek degil.bnde bu sitede biri yazmis ondan gordum.once hayit suyu ictim kac ay.sonra hayit tohumu aldim kaynatip ictim o iyi glmedi.
hormon dengesiyle alakası var sanırım ,herkesin farklı farklı .Rabbim sana da başka bir şeyden şifa verir inşallah çare aramaktan başka yapacak bişey yok

hormon dengesiyle alakası var sanırım ,herkesin farklı farklı .Rabbim sana da başka bir şeyden şifa verir inşallah çare aramaktan başka yapacak bişey yok

Aynen oyle allah buyuk vakti zamani var heralde.caresini ariyalimda.zamani gelince olucak inaniyorum.

Aynen oyle allah buyuk vakti zamani var heralde.caresini ariyalimda.zamani gelince olucak inaniyorum.
olur olur inşallah sıkıntı yapma sen ,bak ben de aynı durumdayım dertlerime çare arıyorum .kafaya takıp sıkıntı yaparsak hasta oluruz Allah muhafaza

Ben hayıt tohumu için saraçoğlunun sitesini aradım ordakiler bana hormon değerleri normal olan ve düzenli adet gören kadınlara önermiyoruz dedi. Kafanıza göre kullanmayın yani arkadaşlar

Merhaba neyle hamile kaldiniz
Uzun zamandır bebek istedin galiba bebeğin nasıl oldu hangi tedavi sonucu öldü yardımcı olursanız sevinirim
Çanlar öncelikle Rabbimden hayirli bir zamanda isteyin bebisinizi , stres ten uzak durun ve her zaman içinizde bir gün olacak inşallah diyin. doğal beslenin kesinlikle bu çok önemli hazır gıdaya Hayır diyorum . Doğal bal ve polen yedim onun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum. Araştırma çok yapın ben en ufak rahatsizligimda hemen araştırıp derdime care bulmaya çalışır aynı zamanda Dr lara da guvenirdim, aşılama öncesi doğal beslenmeye özen gösterdim aşılama yaptirdik, olabildiğince en az stresle o günleri geçirdim Rabbim de nasıp etti .kendi kendine adet olmayıp birsürü sıkıntısı olan ben binlerce kez sukrediyorum sukrunuzu eksik etmeyin :nazar::KK36:

Back
X