Rica ederim inşallah da hamilesinizdir rabbim kucağınızı boş bırakmasınİnsallah bu ay hamileyimdir gerek kalmaz ama değilsem. Yapıcam teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim inşallah da hamilesinizdir rabbim kucağınızı boş bırakmasınİnsallah bu ay hamileyimdir gerek kalmaz ama değilsem. Yapıcam teşekkürler
Amin teşekkür ederimRica ederim inşallah da hamilesinizdir rabbim kucağınızı boş bırakmasın
Kullandım. Hayıt tohumu bal mı macun mu ondan kullandım. Adetimin bitiminde her sabah Aç karnına kullandım ve gün içinde Bol su içtim. o ay hamile kaldım. Doktorlar kilodan dolayı çocuk olmadığını söylemişlerdi 3 aydır da diyetisyene gitmiştim. Zayıflamıştım belki zayıflamanında etkisi yüksektir diye düşünüyorum Allah gönlünüze göre versin.Hayıt tohumu yada macunu kullananlar
Kullandım. Hayıt tohumu bal mı macun mu ondan kullandım. Adetimin bitiminde her sabah Aç karnına kullandım ve gün içinde Bol su içtim. o ay hamile kaldım. Doktorlar kilodan dolayı çocuk olmadığını söylemişlerdi 3 aydır da diyetisyene gitmiştim. Zayıflamıştım belki zayıflamanında etkisi yüksektir diye düşünüyorum Allah gönlünüze göre verHayıt tohumu yada macunu kullananlar
Aç karnına bir kaşık mı aldınız sabahları bir de markası neydi acaba? Ben de almayı düşünüyorum Rahmi temizlesin diyeKullandım. Hayıt tohumu bal mı macun mu ondan kullandım. Adetimin bitiminde her sabah Aç karnına kullandım ve gün içinde Bol su içtim. o ay hamile kaldım. Doktorlar kilodan dolayı çocuk olmadığını söylemişlerdi 3 aydır da diyetisyene gitmiştim. Zayıflamıştım belki zayıflamanında etkisi yüksektir diye düşünüyorum Allah gönlünüze göre versin.
Size özellikle tavsiyem Eğer hayıt tohumu macunu kullanırsanız gün içinde bol su tüketiniz etkisi bol suyla daha fazla oluyor kanaatimce.
Evet 1 kaşık. Ama Burada reklama girerse sıkıntı olur mu bilemiyorum. Yeni üyeyim zaten. İnstagramda Kendi plastik kaşık kaşık yapmış bir satıcı vardı üstündeki kapalı jelatini pembe renkli onlardan almıştım.ismi clife. Hala satıp satmadıklarınıbilmşyorum. hatta 10 tanesi kalmıştı onuda arkadaşa vermiştim . Oda hamile kaldığını söyledi o ay .Belki macundan bilemiyoruz ikimizde . aramızda 6 ay var.. Darısı size olsun.Aç karnına bir kaşık mı aldınız sabahları bir de markası neydi acaba? Ben de almayı düşünüyorum Rahmi temizlesin diye
clife duymuştum peki adet düzenlemesi de yaptı mı acaba ben de almayı düşünüyorumEvet 1 kaşık. Ama Burada reklama girerse sıkıntı olur mu bilemiyorum. Yeni üyeyim zaten. İnstagramda Kendi plastik kaşık kaşık yapmış bir satıcı vardı üstündeki kapalı jelatini pembe renkli onlardan almıştım.ismi clife. Hala satıp satmadıklarınıbilmşyorum. hatta 10 tanesi kalmıştı onuda arkadaşa vermiştim . Oda hamile kaldığını söyledi o ay .Belki macundan bilemiyoruz ikimizde . aramızda 6 ay var.. Darısı size olsun.
Adet düzenleme zayıfladığım için oldu. Macun Bence yumurtaları geliştirmesine ve kalite artırmasına yardımcı oldu.clife duymuştum peki adet düzenlemesi de yaptı mı acaba ben de almayı düşünüyorum![]()
Canim peki prolakdini yukseltiyor incir benmde prolakdin yuksekligim var acaba bildin bisey varmi inciri yapamiyorum prolakdinimi yukseltiyor
Canım zaten prolaktin benimde yüksekti ben dostinex kullandım doktor verdi ama incirin bi zararını da görmedimCanim peki prolakdini yukseltiyor incir benmde prolakdin yuksekligim var acaba bildin bisey varmi inciri yapamiyorum prolakdinimi yukseltiyor