HAYIT TOHUMU ☆

canim vallahi bi fikrim yok o kadar. Benimde bugün 3.gunum fakat adetim bitti resmen normalde 5 gun surerdi. Kimisi 15 gun icin yumurtlamaya kadar kimisi ara vermeden bir daha ki adet tarihine kadar icin diyor bende napsam bilemedim takipte kalalim
Adet azalması olmamıştı bende bir sonraki adete kadar içtim

Peki ne zaman basladin :) insallah faydasinj gorursun sende adet duzenin icin basladin sanirim. Folik asit almayi bende dusunuyorum aslinda oda önemli faktör :) hakkimizda hayirlisi olsun :)
Hayit hapini 15gundur kullaniyorum ins duzene girer canim,folik asiti 25 26gun oldu bitmek uzere neredeyse onu 3ay kullanmak gerekiyor :işsiz:
Hamile kalmak istiyorsan baslamalisin folik aside canim folidoce u oneririm ben onu kullanıyodum doktorumda onu tavsiye etmisti:spor:

2 ay önce doğum kontrol hapına başlıycaktım çocuk istediğim halde. Artık 40 45 günde bi adet olmaya başlamıştım. Herkes hayıt içiyo bi de ben içeyim haplar şimdilik kalsın dedim. 15 gün içtim sonra bekle bekle adet gelsin tam bu da işe yaramadı dediğimde hamile kaldığımı öğrendim. İnşallah faydasını görürsünüz
Yazali cok olmus ama bn yine yazayim hamile kaldiginizds ki belirtiler nelerdi acaba bn bi 20 gundur hayit iciorum 2 3 gun once adet oldum sandm o derce sancim vardi simdi hafifledi yumurtaliklarim sizliyo hissediom .. adetim 9 gun gecti ne geln var ne giden

Back
X