- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 31
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Hayit tohumu kullananlar var mi ? Nasil yapacağım yardim edermisiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorum. Adetin 2. Günü başladım. Adet sonrası başladığım da olmuştu. 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu biraz ezdiriyorum kokusu burnuma gelene kadar. Sonra 1 kupalık kaynar su ile demliyorum. Pratik olsun diye frenchpresste yapıyorum. Akşamdan akşama içiyorum yemekten birkaç saat sonra. Yumurtlamaya kadar içiyorum ben. Bu arada sabah akşam olarak da yapıyorlar. Ben sabah işte olduğum için yapamıyorum.Hayit tohumu kullananlar var mi ? Nasil yapacağım yardim edermisiniz ?
Canım hayıt tohumunu alıyorsun 1 bardak içme suyuna(çeşme olmasın) kaynayınca 1 tatlı kaşığı tohumu kaynamış suya atıyorsun. 2 3 dakikada kısık ateşte kaynat sonra üzerine kapat demlensin. Ilıyınca süzüp iç günde 2 bardak ben öyle yapıyorum.Hayit tohumu kullananlar var mi ? Nasil yapacağım yardim edermisiniz ?
Hamile kaldınız mı peki? 3 ay kullanımdan sonraHapı da var, benim hormonlarım düzelmişti.
Doktor imkansız demişti ama 3 ay kullanımdan sonra süperdi kan tahlilleri.
Aslan pençesi tinktürü de aynı işlemi görür.
Ikiz olması yüksektir. Yumurtlama iki olabilir.
Alıntı olamış. Böyle haber gider bari size :)Hamile kaldınız mı peki? 3 ay kullanımdan sonra
Evet benimde doktorum hayıti önerdi zaten banada 3 ay kullan dedi hamilelik için ama. 3 ayda sanırım etkisi tam görülüyor ben geçen ay 10 gün kullanıp bıraktım ama 3 ayı doldurmayı düşünüyorum etkisini göstermesi içinBen hamilelik için yapmadım, bende hormon bozukluğu vardı.
Tanıdığım biri ikiz doğurdu aslan pençesi kullanımından sonra. Iki kişinin de hayıt tohumu sonrası çocukları oldu. Ondan önce olmadı.
Doktor tabii ki gidilip gereği yapılması lazım ancak alternatif doğal yollarla denemek isteyenler için, ben işe yaradığın gördüm hormonlarımda bizzat.
On gün bir işe yaramaz.Evet benimde doktorum hayıti önerdi zaten banada 3 ay kullan dedi hamilelik için ama. 3 ayda sanırım etkisi tam görülüyor ben geçen ay 10 gün kullanıp bıraktım ama 3 ayı doldurmayı düşünüyorum etkisini göstermesi için
Çok teşekkür ederim bilgi için çok yönlü kullanımı var ve bende hangisi daha etkili olur diye düşünüyordum hapını değil ama tentürünü kullanmayı düşünüyorum o'da çok etkiliymis ben doğal olsun diye tohumdan devam ettim ama dediğiniz gibi esans olarak az olduğunu hissediyorsunuz. Ben aslanpencesinede başladım onuda demliyorum ikisi birden tam etkili olsun diye şifa rabbimden geçen ay yumurtlama zamani bıraktım burda herkes bırakın falan yazmış korkup bıraktım ama bu ay doktorunda dediği gibi bırakmadan devam edicem rabbimin bitkisinin ne gibi yan etkisi olabilir ki. Insanlar o kadar zararlı şeyleri içiyor bu bitkiler şifa gerçekten o niyetle içiyorum hepOn gün bir işe yaramaz.
Aslan pençesinin veya hayıt tohumunun çaydaki esans miktarı az zaten. Olur mu olur yine de bilemem.
Tinktür 100 % ya da eczaneden hapını kullanmıştım dozajı daha yüksek diye.
Ama ikizi olan arkadaşın annesi de aslan pençesinden dolayı hamile kalmış. Onların bahçesinde çıkıyormuş ve çay ya da tinktür yapıyorlarmış.
Kesinlikle 3 ay kullanmalısınız ve bırakmayın.
Rabbim her şeyin şifasını verdik diyor, bu düşünceyi hep kalbinizde bulundurun.![]()
Haklısınız. Fakat ikisini bir arada yüksek dozajda kullanmayın. Birinden birini kullanın tek.Çok teşekkür ederim bilgi için çok yönlü kullanımı var ve bende hangisi daha etkili olur diye düşünüyordum hapını değil ama tentürünü kullanmayı düşünüyorum o'da çok etkiliymis ben doğal olsun diye tohumdan devam ettim ama dediğiniz gibi esans olarak az olduğunu hissediyorsunuz. Ben aslanpencesinede başladım onuda demliyorum ikisi birden tam etkili olsun diye şifa rabbimden geçen ay yumurtlama zamani bıraktım burda herkes bırakın falan yazmış korkup bıraktım ama bu ay doktorunda dediği gibi bırakmadan devam edicem rabbimin bitkisinin ne gibi yan etkisi olabilir ki. Insanlar o kadar zararlı şeyleri içiyor bu bitkiler şifa gerçekten o niyetle içiyorum hep![]()
mrb bende bu şekilde yapıyorum bırde civanperçemli karışık poset cay koyuyorum ıcerken.ama caydan sonra hafif agrı oluyor kasık ve belimde adet ağrısını andıran.sizdede oldumu böyle birşey.devam etmeye korkuyorum.Canım hayıt tohumunu alıyorsun 1 bardak içme suyuna(çeşme olmasın) kaynayınca 1 tatlı kaşığı tohumu kaynamış suya atıyorsun. 2 3 dakikada kısık ateşte kaynat sonra üzerine kapat demlensin. Ilıyınca süzüp iç günde 2 bardak ben öyle yapıyorum.
Canım ilk ay bende de özellikle regl döneminde baya sancı girip çıktı hatta hamile sandım kendimi.. sanırım bu hayıtin temizleme özelliğinden kaynaklanıyor miyom kist vs temizlemeye yardımcı özelliği olduğundan ilk ay o sancıları ona yordum ben şimdi bu ay adetim 0 sancı hiç acım sancim olmadi kistim vardı belkide gitti kist bilmiyorum 3 aylık süremi tamamlicam doktor bana 3 ay ara vermeden kullan dedi. Korkman gerekn bir şey yok bence çünkü bu hayıtin kötü özelliği yok aktar bana sadece günde 2 bardak yerine 5 bardak içersen etki yapar dedi yani olması gerektiği kadar içersen bi problem olmaz zaten öyle 10 günde etki gostericek kadar tesirli değilmrb bende bu şekilde yapıyorum bırde civanperçemli karışık poset cay koyuyorum ıcerken.ama caydan sonra hafif agrı oluyor kasık ve belimde adet ağrısını andıran.sizdede oldumu böyle birşey.devam etmeye korkuyorum.
yorum için teşekkür ederim .inan içimi rahatlattın.ilk kullandığın ay bi kaç gün erken adet oldunmu sende.benm öyle oldu bu ay erken oldum.ama sanki eskisi kadar baş ağrım ve diğer adet ağrılarım yok.kullanmaya devam edıyorum.inşallah iyi sonuçlar alırız hep beraber.sizlere de dua ediyorum.Canım ilk ay bende de özellikle regl döneminde baya sancı girip çıktı hatta hamile sandım kendimi.. sanırım bu hayıtin temizleme özelliğinden kaynaklanıyor miyom kist vs temizlemeye yardımcı özelliği olduğundan ilk ay o sancıları ona yordum ben şimdi bu ay adetim 0 sancı hiç acım sancim olmadi kistim vardı belkide gitti kist bilmiyorum 3 aylık süremi tamamlicam doktor bana 3 ay ara vermeden kullan dedi. Korkman gerekn bir şey yok bence çünkü bu hayıtin kötü özelliği yok aktar bana sadece günde 2 bardak yerine 5 bardak içersen etki yapar dedi yani olması gerektiği kadar içersen bi problem olmaz zaten öyle 10 günde etki gostericek kadar tesirli değil
Valla canım 2 aydır ben yumurtlamalarim öne geldi normalde 17 18. Gün yumurtlardim şimdi tam olması gerektiği gibi 14 15. Gün yumurtluyorum yani dediğin gibi önceye çekti adetimi bu iyi bişey bence döngüyü düzenliyor geç yumurtlamayı öne çekiyor. Ve benimde hiç sancim kalmadı adet olurken hiç kasık agrım bile olmuyor çok iyi hissediyorum ama öyle 1 2 haftada hemen etki göstermiyor 3 ay düzenli kullanım istiyor tadı biraz acı ama ben saf ve doğal olduğu için korkmuyorum rabbimin yarattığı bitki olması gerektiği kadar ictigimde bana kötü bi etki yapıcağını düşünmüyorumyorum için teşekkür ederim .inan içimi rahatlattın.ilk kullandığın ay bi kaç gün erken adet oldunmu sende.benm öyle oldu bu ay erken oldum.ama sanki eskisi kadar baş ağrım ve diğer adet ağrılarım yok.kullanmaya devam edıyorum.inşallah iyi sonuçlar alırız hep beraber.sizlere de dua ediyorum.
Merhaba hayıt suyu nasıl günde nekadar kullandınız?Ben hayıt suyu almıştım bir ara kullanıp bıraktım sonra düzenli kullanmaya başladım bende çikolata kisti yumurtalık kistleri vardı ama ben kilo vermeye odaklanmıştım o arada da hayıt suyunu adetlerimi düzenler diye içiyordum 1 yada 1 buçuk ay içinde hamile kaldım belki yardımcı olur size düzenli kullanın ve stres yapmayın aslında bu işin çoğu beyinde bitiyor
Ben kadınlar için olan Multivitamin de kullandım onun içinde de hayıt otu vardı hayıt suyunu aksamlari bır yemek kaşığı bir bardak suya karıştırıp ictimMerhaba hayıt suyu nasıl günde nekadar kullandınız?
Merhaba gebelik imzanızı gördüm gebeymişsiniz sanırım, konuyu da takip ettim okudum, nasıl bir yol izlediniz acaba?Kizlar hepinize cok tesekkur ederiim. Gec kaldim sanirim adetim biteli 5 gün oluyor hemen baslayayim. Tek tupluyum bu arada dis gebelik ameliyatinda sol tupum alindi malesef. Ameliyattan bi kac ay sonra adetlerim duzensizlesti. O yuzden deneyecegim insallah hepimiz saglikli evlat sahibi oluruz ❤