HAYIT TOHUMU....

Ben kullandım çay olarak geçen aylarda. Genelde adet düzensizliği olanları düzenliyor. Şimdi de hayıt balı yiyorum.

adetlerim düzenli canım o zaman hiç içmeyim hormonlarımda normal tam tersi bozarmı acaba diye korkuyorum.

Hayıt balını nerden aldın yaa organikliği kesin mi ve Trendyolda varmı
Hayıt balı trendyolda da var eğriçayır sitesinde de var. Ben bulunduğum şehirdeki güvendiğim bir balcı dan aldım. Yiyince gerçek bal anlaşılıyor zaten. Aromalı ve kokulu keskin tadı var.

Eğriçayır çok çıktı karşıma bi bakayım oraya teşekkürler canımmm
Hayıt balı trendyolda da var eğriçayır sitesinde de var. Ben bulunduğum şehirdeki güvendiğim bir balcı dan aldım. Yiyince gerçek bal anlaşılıyor zaten. Aromalı ve kokulu keskin tadı var.

adetlerim düzenli canım o zaman hiç içmeyim hormonlarımda normal tam tersi bozarmı acaba diye korkuyorum.
Bende bozar diye korkup bıraktım çünkü erken getiriyor adeti. Az miktarda takviye içinde var benim. Tüp bebek öncesi multi vitaminler arı sütü polen kullanöanı tavsiye ederim. Ben kullanmadım sonra üzüldüm şimdi yeni baştan başladık

Merhaba kızlar ;hayıt tohumu kullanan varmı acaba ? bir zararı varmı?
Ben normalde 35 günde bir adet olurum geçen ay baya gecikti 42. Gün adet oldum çıktıktan sonra yumurtlama gunune kadar 1 hafta kullandım hayıt tohumunu. uzun süreden sonra ilk defa tam gününde 30. Gun regl oldum işe yarıyo bence bende hamile kalmak icin kullanıyorum şuan reglimin 3. Günü tekrar başladım adetin 2. Gunu başlanması gerekiyomuş bakalım hepimiz için hayırlisı...

Back
X