- 19 Şubat 2020
- 5.644
- 2.998
- 173
- 40
- Konu Sahibi balbocegi34
Merhaba kızlar ;hayıt tohumu kullanan varmı acaba ? bir zararı varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozabilir, herkese iyi gelmiyor bu tür otlaradetlerim düzenli canım o zaman hiç içmeyim hormonlarımda normal tam tersi bozarmı acaba diye korkuyorum.
o zaman hiç başlamıyım aşılamam tutmadı, tüp bebeğe başlayacağım.Bozabilir, herkese iyi gelmiyor bu tür otlar
Tedaviye başlayacaksanız hiç girişmeyin kist falan olur tedaviyi etkilemesino zaman hiç başlamıyım aşılamam tutmadı, tüp bebeğe başlayacağım.
Hayıt balını nerden aldın yaa organikliği kesin mi ve Trendyolda varmıBen kullandım çay olarak geçen aylarda. Genelde adet düzensizliği olanları düzenliyor. Şimdi de hayıt balı yiyorum.
aynen canım riske atmıyım zaten aşılamada mahvoldumTedaviye başlayacaksanız hiç girişmeyin kist falan olur tedaviyi etkilemesin
En yakın zamanda sağlıkla hayırla evladınızı kucağınıza alın inşallahaynen canım riske atmıyım zaten aşılamada mahvoldum
amin canım inşallah çok sağolEn yakın zamanda sağlıkla hayırla evladınızı kucağınıza alın inşallah
Hayıt balı trendyolda da var eğriçayır sitesinde de var. Ben bulunduğum şehirdeki güvendiğim bir balcı dan aldım. Yiyince gerçek bal anlaşılıyor zaten. Aromalı ve kokulu keskin tadı var.Hayıt balını nerden aldın yaa organikliği kesin mi ve Trendyolda varmı
Hayıt balı trendyolda da var eğriçayır sitesinde de var. Ben bulunduğum şehirdeki güvendiğim bir balcı dan aldım. Yiyince gerçek bal anlaşılıyor zaten. Aromalı ve kokulu keskin tadı var.
Bende bozar diye korkup bıraktım çünkü erken getiriyor adeti. Az miktarda takviye içinde var benim. Tüp bebek öncesi multi vitaminler arı sütü polen kullanöanı tavsiye ederim. Ben kullanmadım sonra üzüldüm şimdi yeni baştan başladıkadetlerim düzenli canım o zaman hiç içmeyim hormonlarımda normal tam tersi bozarmı acaba diye korkuyorum.
Hayıt tohumu fsh ı düşüren tek bitki bn 1 ay kullanmıştım çok faydasını görmüştüm.Doğa da herşeyin ilacı varMerhaba kızlar ;hayıt tohumu kullanan varmı acaba ? bir zararı varmı?
Canım faydası oldu mu gebelik var mı acabaBen kullandım çay olarak geçen aylarda. Genelde adet düzensizliği olanları düzenliyor. Şimdi de hayıt balı yiyorum.
Ben tüp bebek yolundayım sebepsiz infertilite bizim. Bunları takviye olsun kaliteli yumurta için kullanıyorum. İnşaallah opu da göreceğiz.Canım faydası oldu mu gebelik var mı acaba
Ben normalde 35 günde bir adet olurum geçen ay baya gecikti 42. Gün adet oldum çıktıktan sonra yumurtlama gunune kadar 1 hafta kullandım hayıt tohumunu. uzun süreden sonra ilk defa tam gününde 30. Gun regl oldum işe yarıyo bence bende hamile kalmak icin kullanıyorum şuan reglimin 3. Günü tekrar başladım adetin 2. Gunu başlanması gerekiyomuş bakalım hepimiz için hayırlisı...Merhaba kızlar ;hayıt tohumu kullanan varmı acaba ? bir zararı varmı?
Hayıt tohumu hormon düzenleyici hiç bir zararı yok bence ben kullandıktan 1 2 ay sonra gebe kalmıştımMerhaba kızlar ;hayıt tohumu kullanan varmı acaba ? bir zararı varmı?