hayıttan mıdır nedendir bilemedim..

mavi00

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
269
3
296
İstanbul
öncelikle bu yazıyı yazıp bir kaç yere kopyalayacağımı bilmenizi isterim, 4 ay evvel fsh sorunum yüzünden forumları takip etmeye başladım, 9-10larda seyreden fshım kasımda evlendikten sonra 28 sonrada 32ye çıktı, çok iyi doktorlar ve çok iyi hastaneler beni tüp bebeğe almadılar ve daha yeni evlenmiştim ve hala da evliliğimden hiç birşey anlamadım. Neyse bir gün önce kıbrısı araştırmaya başladım, bu sürede de canım sıkıldıkça test yapıyordum. Dün annemlere geçerken eski evimin şansına bi daha yaptım, bir çizgi daha görünüyor ama ben inanamadım, koştum farklı 2 test daha aldım, onlarda da 2 çizgi, hemen kan testine koştum... 6 haftalık hamileyim bayanlar.. dün öğrendim, burada benim gibi bir umut arayan çok kişi gördüğüm için yazıyorum, ailem bile bilmiyor daha. yaptığım birkaç şeyide yazayım, akzenin hazır hayıt suyunu aldım, kuru kayısı bal ile meyve suyu yaptım, 15 gün fln her sabah aç karına bir bardağın dibine hayıt üstüne meyva suyu koyarak içtim. Sonra ne yalan söyleyim sıkıldım bıraktım. son 2 aydır yapay ostorejen için hormon tedavisi görüyordum ayrıca. Duphaston isimli ilacı kullanıyordum. ne yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ama doktorumun doğum kontrol kullan en azından regl olursun ısrarı üzerine mucizelere inanıyorum ben demiştim. Ve sağlıkla kucağımıza almayı da nasit etsin rabbim ki kavuştuk..

:nazar::nazar:
inş..rabbim tamamına erdirsin..sağlıkla bebeğini kucagına almanı dilerim...:nazar::nazar:
hayıt otu bende pek düzenli içemesemde adet düzensizliği için kullanmaya başladım..
ve azda olsa işe yarıyor sadece çay olarak tüketiyorum..
rabbim hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır değilmi?
kullananlara şifa olsun..:16::16::16:

ay cnm hyrlısı olsun ya bnmde adet duzenszlıgım var hayıtı denesem mı dyrm? tek sorunum o. pkoluyum yanı. ıncırı denedım ters tepkı yaptı .sımdı cesaret edemıyorum denesem mı dyrm? bnde

:nazar::nazar:
inş..rabbim tamamına erdirsin..sağlıkla bebeğini kucagına almanı dilerim...:nazar::nazar:
hayıt otu bende pek düzenli içemesemde adet düzensizliği için kullanmaya başladım..
ve azda olsa işe yarıyor sadece çay olarak tüketiyorum..
rabbim hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır değilmi?
kullananlara şifa olsun..:16::16::16:

cnm nsl kullanıyosun adetlern nsl ? nekdr ıse yarıyor .

canım bende burada okudum ve kullanmaya başladım tadı çok iğrenç olsada karışık bitki çayı aldım aktardan iç.inde hayıt ve civanperçemi de var onu içmeye çalışıyorum şimdi sıcak suyun içine bu ot karışımından atıp demliyorum sonrada içiyorummm :34: yavaş yavaş düzene giriyor birde ben menepoz a girmemek için kullanıyorum açıkcası..buarada bal+tarçın+çörektu karışımı yaptım günde bir iki kaşıkta ondan yutuyorum..
ayrıca yeşil cay ve adaçayınıda eksik etmemeye çalışıyorum..inş. sende şifa bulursun..:54:

canım bende burada okudum ve kullanmaya başladım tadı çok iğrenç olsada karışık bitki çayı aldım aktardan iç.inde hayıt ve civanperçemi de var onu içmeye çalışıyorum şimdi sıcak suyun içine bu ot karışımından atıp demliyorum sonrada içiyorummm :34: yavaş yavaş düzene giriyor birde ben menepoz a girmemek için kullanıyorum açıkcası..buarada bal+tarçın+çörektu karışımı yaptım günde bir iki kaşıkta ondan yutuyorum..
ayrıca yeşil cay ve adaçayınıda eksik etmemeye çalışıyorum..inş. sende şifa bulursun..:54:

hmm cnm senın adetlerın nasıldı? bnde pko varda tek sorun adet duzenszlıgı. her ay gelır ama gunlerı bllı degıl .3 5 gun atıyo baznde atmıyo ıste... bnde alayımda ıceyım belkı ıncır gıbı ters tepmez.... :)

canım benim kullanmadan bilemiyecegiz..bu bir gerçek herkesin vücudu farklı işliyor :1: sana ii gelen bana ii gelmeyebilir o açıdan sen özellikle civanperçemi ve hayıt otunu kullan dediğim gibi bal+çörekotu tarçın karışımı yapıp ye..
birde sürekli kafaya takmaaa inan psikolojidee etki yapıyor bünyeyeeee şimdi benimde birkaç aydır düzensizlik vardııı ve adet günümde azalma..şimdi tam zamanında oldum ama bakalım kaç gün sürecek bende bunu merak ediyorum..:18::18:
inş. düzenli kullanımdaaa sende bir fayda görürsün..iii haberlerini alırım inş..:54:

canım benim kullanmadan bilemiyecegiz..bu bir gerçek herkesin vücudu farklı işliyor :1: sana ii gelen bana ii gelmeyebilir o açıdan sen özellikle civanperçemi ve hayıt otunu kullan dediğim gibi bal+çörekotu tarçın karışımı yapıp ye..
birde sürekli kafaya takmaaa inan psikolojidee etki yapıyor bünyeyeeee şimdi benimde birkaç aydır düzensizlik vardııı ve adet günümde azalma..şimdi tam zamanında oldum ama bakalım kaç gün sürecek bende bunu merak ediyorum..:18::18:
inş. düzenli kullanımdaaa sende bir fayda görürsün..iii haberlerini alırım inş..:54:

evet cnm hrkesde aynı olmuyor. ıncır suyu ıctm herkes hamıle kalıyo cogu yanı bnde 19 gun gecıkme yptı. sgl cnm denıcem hayıt otu ve cıvanpercemınıu. ıkısını alıp demlıcem ıccem bkym. su rahım fılmını atlayımda... off o takmamak elde deqıl :( ıns cnm ya.

rabbim kalbine göre versin..umudunu yitirmeee rabbim büyük..neler okuyoruz bu forumdaaaa demi...:nazar:
tatlım birde kendini sıcak tut..özellikle ayaklarını ve belini..üsütmemeye dikkat et oldumu aradaa hatta yapabiliyorsan hamama git derim..büyüklerimiz özellikle söyler ki kendini sıcak tut yoksa çocugun olmaz derler ;)

Son düzenleme:
rabbim kalbine göre versin..umudunu yitirmeee rabbim büyük..neler okuyoruz bu forumdaaaa demi...:nazar:

evet cnm rbbm dedıgın gıbı buyuk yasımda 20 daha. ama cok ıstıyrm ıste 2 bucuk ylldr ... evet ne mucızeler var :) sagol paylastıkların ıcın .tatlım.

geçmiş olsun canım..
en kısa sürede tedaviye başlayıp inş. bir an öncede güzel haberlerini de alırız...:nazar::nazar:
ben elma yağı diye bişey duymuştum ama iyi geliyormuş bir araştırsann tesadüfen okumuştum.. yumurtalık kanallarını açıyormuşşş
yüce rabbim kalbine göre versin lütfen sıkma canını :54:

ama sen bir araştır bu elma yağınııı inş. seni yalnış bilğilendirmemişimdir..:50:

ama sen bir araştır bu elma yağınııı inş. seni yalnış bilğilendirmemişimdir..:50:

sagol cnm bklm cuma gunu gtcem ne dıcek doktor :(:( bn yazılan kagıttan anladım . dayanamadım acısına belkı acılcak gbdır ama fena oldum

inş. açılır tatlım..:nazar::nazar::nazar: umarım zor bir süreç olmaz senin için..
bu arada haber vermeyi unutma olur mu..

Back
X