inş..rabbim tamamına erdirsin..sağlıkla bebeğini kucagına almanı dilerim...
hayıt otu bende pek düzenli içemesemde adet düzensizliği için kullanmaya başladım..
ve azda olsa işe yarıyor sadece çay olarak tüketiyorum..
rabbim hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır değilmi?
kullananlara şifa olsun..
canım bende burada okudum ve kullanmaya başladım tadı çok iğrenç olsada karışık bitki çayı aldım aktardan iç.inde hayıt ve civanperçemi de var onu içmeye çalışıyorum şimdi sıcak suyun içine bu ot karışımından atıp demliyorum sonrada içiyorummmyavaş yavaş düzene giriyor birde ben menepoz a girmemek için kullanıyorum açıkcası..buarada bal+tarçın+çörektu karışımı yaptım günde bir iki kaşıkta ondan yutuyorum..
ayrıca yeşil cay ve adaçayınıda eksik etmemeye çalışıyorum..inş. sende şifa bulursun..
canım benim kullanmadan bilemiyecegiz..bu bir gerçek herkesin vücudu farklı işliyorsana ii gelen bana ii gelmeyebilir o açıdan sen özellikle civanperçemi ve hayıt otunu kullan dediğim gibi bal+çörekotu tarçın karışımı yapıp ye..
birde sürekli kafaya takmaaa inan psikolojidee etki yapıyor bünyeyeeee şimdi benimde birkaç aydır düzensizlik vardııı ve adet günümde azalma..şimdi tam zamanında oldum ama bakalım kaç gün sürecek bende bunu merak ediyorum..:18::18:
inş. düzenli kullanımdaaa sende bir fayda görürsün..iii haberlerini alırım inş..
rabbim kalbine göre versin..umudunu yitirmeee rabbim büyük..neler okuyoruz bu forumdaaaa demi...
ama sen bir araştır bu elma yağınııı inş. seni yalnış bilğilendirmemişimdir..
sagol cnm ama morelım cok bozuk sag tupum tıkalı cıktı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?