Hayko Cepkin’e kadına şiddetten, tartıştığı kadına ‘ırkçı söylem’den para cezası

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698

Rockçı Hayko Cepkin’e bundan iki yıl önce bir kadını dövdüğü için bin TL para cezası verildi.

Karşılıklı suçlamalar vardı

İki yıl önce Beyoğlu’nda bir bar çıkışında Cepkin’in Gülşen A. ile tartıştığı, ardından bir başka kadına kafa attığı güvenlik kameralarına yansımıştı. Gülşen A.’nın şikayetçi olmasıyla olay yargıya taşınmıştı. Cepkin hakkında ‘kasten yaralama’ suçundan üç yıl, tartıştığı Gülşen A. hakkında ise ‘ırkçı söylemle hakaret’ ten iki yıl hapis cezası istenmişti.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada mahkeme, Cepkin’in ‘basit yaralama’ suçundan günlüğü 20 TL olmak üzere 120 gün adli para cezasına çarptırdı. Cepkin’in haksız tahrik altında bu eylemi işlediğine kanaat getiren mahkeme, cezayı toplamda bin TL olmak üzere 50 gün adli para cezasına çevirdi.

Duruşmaya katılan sanık Gülşen A.’nın ‘şantaj’ suçundan beraatine hükmeden mahkeme, ‘ırkçı söylemle alenen hakaret’ suçundan ise toplamda 1240 TL olmak üzere 62 gün adli para cezası verdi.

1240 mi?
Ay ben yanlis duymusum 240 sandim, ne kadar az dediydim kendi kendime

Hayko sen tatlı bir adamsındır aslında, ırkçı sözler yüzünden sinirlenmişsin büyük ihtimalle ama yine de yapmamalıydın, kadını hakaretten şikayet edebilirdin onun yerine.

Haberlerde izledim. Irkçı söylemden falan bahsedilmedi. Çok daha farklı yansıtıldı.

İrkindan dolayi kufur, hakaret duymak tahammül edilir şey değildir bilirim fakat yine de şiddet olmamaliydi. Hakaretten dava aç geç...

Hayko sen tatlı bir adamsındır aslında, ırkçı sözler yüzünden sinirlenmişsin büyük ihtimalle ama yine de yapmamalıydın, kadını hakaretten şikayet edebilirdin onun yerine.

Bide hayranının teki. Sarılmaya geliyordu heralde ona kafa attı ben sok oldun

Hayko sarılmaya gelen birine kafa atmaz, çok tatlıdır ve samimidir, Çekim yaptığı bir mahallenin kahvesine girip hemen sohbete dalacak kadar cana yakındır, ırkçı birşey söylenmiş olma ihtimali yüksek, yine de vurmasına bahane değil, vurmasını asla onaylamıyorum, onun yerine ordan hemen uzaklaşıp sonrasında dava açmalıydı.

Ne hayrani? Ne sarılması ya hu? Adam kadını yere seriyor karşı gelen adama yumruğu gömüyor ayıriyorlar sonrasında kafayı surata yiyen kadın koşarak üstüne çullanıyor.. Bi daha izle istersen...

Ne hayrani? Ne sarılması ya hu? Adam kadını yere seriyor karşı gelen adama yumruğu gömüyor ayıriyorlar sonrasında kafayı surata yiyen kadın koşarak üstüne çullanıyor.. Bi daha izle istersen...
m

Kavga bittikten sonra . Başka birinden bahsediyorum . Kavgabittikten hemen sonra. Giderkeneden bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…