Hayr olsun

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Kizlar merhaba ben 5 yillik evli 1 cocuk var.Esimin cimriligine alistim.Yadirgamiyorum.İlgisizligine hic alisamadim.Biz Ailesiyle birlikte yasiyoruz.Acaba ondan dolayimi ilgisiz bilmiyorum. Severek evlendik bu arada.Aramiz acik 1 haftadir salonda uyuyor.Bu sefer kadinlik gururum cook incildi. Hic konusmuyor.bende yuzune bakmiyorum.Keske annem yasasaydi giderdim.Allah askina akil verin bosanirsam gidecek yerim yok.pandemi nedeni ile isten cikarildim. Iş de bulamiyorum. Ölüyorum mutsuzluktan. Bir tek oglumla napicam akil verin lutfen

Salonda uyumak nedir ya tek tartışmada?

Ailesiyle yaşadığınız için siz ayrı bir aile olamamışsınız. Tez zamanda ayrı bir eve çıkmaya bakın.

İlgi tek taraflı olmaz. Siz ilgi gösterin, sevdiğinizi belli edin. Çok büyük sorunlarınız yok anladığım kadarıyla. Çaba göstermek lazım evliliği ayakta tutmak için de.

Baktınız karşı taraftan hala ses yok o zaman ayrılmayı düşünün derim.

Salonda uyumak nedir ya tek tartışmada?

Ailesiyle yaşadığınız için siz ayrı bir aile olamamışsınız. Tez zamanda ayrı bir eve çıkmaya bakın.

İlgi tek taraflı olmaz. Siz ilgi gösterin, sevdiğinizi belli edin. Çok büyük sorunlarınız yok anladığım kadarıyla. Çaba göstermek lazım evliliği ayakta tutmak için de.

Baktınız karşı taraftan hala ses yok o zaman ayrılmayı düşünün derim.
Bilmiyorum gururum incildi. Simdi nasil ilgi gosteririm hic icimden gelmiyor

niye ailesiyle yaşıyorsunuz , ev ev üstüne olmaz ki.evde herkesin arası mükemmel olsa bile evde cümbür cemaat yaşayınca olmuyo bazı şeyler
Basta durum boyle degildi borcu vardi.o yuzden kabul ettim.Tamam simdide var. O kadar degil. Kesinlikle ayri ev acmaz

Böyle kayınvalidelerle aynı evde yaşayan gelinlere çok üzülüyorum çünkü karın tokluğuna onların hizmetini yapan bir çalışan gibi geliyorlar. Siz bir de bu döneme kadar çalışışıyormuşsunuz ne için çalışıyorsunuz? Öğrenci bursuyla ayrı evde yaşayabiliyor siz çalıştığınız halde neden kendi eviniz eşyanız olmuyor

Böyle kayınvalidelerle aynı evde yaşayan gelinlere çok üzülüyorum çünkü karın tokluğuna onların hizmetini yapan bir çalışan gibi geliyorlar. Siz bir de bu döneme kadar çalışışıyormuşsunuz ne için çalışıyorsunuz? Öğrenci bursuyla ayrı evde yaşayabiliyor siz çalıştığınız halde4 neden kendi eviniz eşyanız olmuyor
Es kisisi kirada oturup elaleme para yediremem Ev almadan olmaz diyor. Ev almak da hayal gibi

Böyle kayınvalidelerle aynı evde yaşayan gelinlere çok üzülüyorum çünkü karın tokluğuna onların hizmetini yapan bir çalışan gibi geliyorlar. Siz bir de bu döneme kadar çalışışıyormuşsunuz ne için çalışıyorsunuz? Öğrenci bursuyla ayrı evde yaşayabiliyor siz çalıştığınız halde neden kendi eviniz eşyanız olmuyor
Borc yuzunden calistim simdi de issisizim

Siz en iyisi iş aramaya devam edin, şimdilik dişinizi sıkın. İşe başladığınızda ve kenara yeterince para koyduğunuzda ayrı eve çıkın direk, böyle hayat geçmez.

İlgisizliği yüzünden kavga ediyorsunuz ama adam hepten iletişimi kesip salonda uyuyor çok garip

Back
X