Anne babanın ceza alacak olmasi benim vicdanimi hiç sizlatmiyor. HayvaNat bahçesine sirklere giden insanlara hiç aciyamiyorum.Hepimizin küçükken başına bir çok talihsizlik geliyor ve en dikkatli anne bana bile bazen bu tür kazaları engelleyemiyor, anlık bir şey bu, herkesin başına gelebilir ama çocuk düştü goril öldürüldü anne baba suçlu, ceza alsın nasıl bir vicdan ürünüdür? Sanırsın aile gorile bakıp ayyy ne sevimsiz şey, çocuğu atalım aşağı, goril saldırır, görevliler de öldürür dediler. Yok yani direk ailenin suçlu olması için durumun bu şekilde gelişmesi gerekir.
Bir kere en büyük suçlu orada önlem almayan hayvanat bahçesi yönetimidir. Hiç bir koşulda oraya çocuk ne düşmeli, ne girmeli. Bu İSG kanunlarına aykırı bir durum. İkincisi orada çocuk canıyla uğraşırken durun durun ailesi suçlu, çocuk önemli değil hayvan yaşasın mı diyecek bu görevliler yahu? Koca goril bir doz iğneyle uyuyana kadar bir hamleyle çocuğa pençe atsa ne olacak? O hayvan hakları savunucularının çocuğu düşse demek ki, aman hayvana bir şey olmasın, çocuk önemli değil diyecekler sanırım.
Keşke olay hiç olmasaydı, gorilin hiç mi hiç suçu yok olayda, en suçsuz iki birey goril ve çocuk ama madem oldu, bu şekilde çözülebilirdi ancak. H. Bahçesi yönetimi yargılanmalı.
Anne babanın ceza alacak olmasi benim vicdanimi hiç sizlatmiyor. HayvaNat bahçesine sirklere giden insanlara hiç aciyamiyorum.
İşkence gören hayvanları seyrettirmeye gidiyorlar çocuklarına. Zikkimin dibini izlesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?