Hayvanlar için dünyada cehennem olan Türkiye'yi keşfedin

Hayvan öldürmek de, insan öldürmek de insanlık suçu!Üstelik bunların turizm ya da ticarete konu olması daha büyük insanlık suçu.Yalnız Türkiye de değil, nerede olursa olsun bunlar yaşanıyor. Vahşetin ya da insanlığın milliyeti yok.

ingiltere turkiyeye cehennem diycene gittsin çindeki hayvan katliyanların görsün bizle hiç deilse köpekleri kediler canlı canlı kazanlara atıpta pişirmiyoruz anakarnındaki bebleri yemiyoruz

bugün çok sinirledim facede bi vide o seyrettim resmen o köpeklere nasıl işkence yapıyorlar hayvanlar nasıl bağırıyor ingiltere bidehah düşün hayvan cehhenmi neresi olduğunun

ve o çinin sonun ben hiç iyi görmüyorum o kadar hayvanların ahını alıyor

nasil dogru bir baslik ingilterede yasiyorum burdaki insanlar kadar hayvana saygili insanlar gormemistim turkiyede tam bir vahset insanlikla alakali diyoruzya neden bu kadar fark var o zaman ? turk olarak insanmi degiliz tek lafimiz iyimizde var kotumuzde neden oranlarimiz cok farkli bu adamlardan ?bakiyorum adamlar hiristyan hayvana saygi gosteriyorlar her biri kedi kopek sahibi her pazar aileleri ile birlikteler yalanlari yok dolanlari yok dinimden suphe etmeye baslaidm bir yanlis ama nerde neden musluman tum ulkeler acliktan kiriliyo ? hayvan haklari acilinda gazzeden dem vuran insanlar da ayrica mantik konusu yesil bayraklarla karislanan gruplar toplulugu akillari insalikta yardimda degil yeisl seriat bayraklarinda olan orumcek beyinli grup hayvan sevemeyen insan sevemez diyorum ne diyeyim .
kendimizi kandirmaya devam edelim gazze falanda hikaye yesil bayrakli kafalarin dini uste cikarmasi hatirlatmasi acliktan kirilan ikinci sinif musluman ulkelerinin kendini avutmasi hic biri onune bakmiyo gelistirmeye bakmiyo hepsi yesoil kafa nasil geri gideriz die bakiyo aclikta mustehakl bu tiplere allahda isini biliyo :)

turk milleti olarak ayna alip kendimize bakicagimiz yok o ulke bunu yapiyo yok bu ulke onu yapiyo sonra da aaa pakistan vizryi kaldirmis pakistan zaten ac bu bir gelismemi ? daha cok yururuz bu kafayla bu yolarda onumuze hatalarimiza bakicagimiza hala o ulke bunu yapiyo su bunu yapiyo bok atma pesindeyiz kafalara bak :) masallah .

Hayvan katliamlarının alası Çin'de yapılıyor.Neden onlardan bahsedilmiyor.Dünyanın her yerinde var bunlar.
İngilizler en çok Türkiye'yi tercih ediyorlar,hatta yerleşip müslüman olanların sayısı hızla artıyor.Onların amacı başka.

saadet81, yazdıklarını kınıyorum.sen nasıl bir öfke ve kin duymuşsun gazzelilere,müslüman ülkelere öyle.
Ama senin söylediklerin birbirini tutmuyor güzelim.Hayvan sevmeyen insan sevemez demişsin.ama müslüman ülkeler hakkında atıp tutmuşsun.
Kimse seni bu dinde zorla tutmuyor.niye konuyu dine getirdin anlamadım.
Soyu sopu belli olmayan ingilizler seni sevsinler önce sonra hayvan sevmeyi öğrensinler.
Ya sev, ya da terk et.kimse seni zorla tutmuyor.

Walla bir fotoğrafa bakarak hayvan katliamı yapılıyor diye yola çıkılmaz...

Peki çok ileri görüşlü avrupa nın göbeğindeki İspanyada boğalara yapılan işkence ne oluyor hemde spor adı altında..:(

yok ya çifte standart,birde anlamadığım konu neden dine gelmiş...

Back
X