Merhaba, son zamanlarda canımı sıkan bir durumu paylaşmak istiyorum. Biz 2012 yılında bahçeli ev aldık ve geldiğimizden beri neredeyse 11 sene geçmiş, caprazimizdaki yazlıkçı komşumuz sürekli hayvanlardan rahatsız olduğunu laf çarparak söyleyip duruyor ve daha ilk geldigimiz sene " biz burada hayvan istemeyiz" demis anneme daha tanimadan. Ilk geldigimizde karsi komsumuz " ben bahcemi ekicem" deyip trip atti bize sdf. Sanki kopekler bahcesine giriyor yani butun site bu kadinin yuzunden bizle tartisti. Aldırış etmemeye çalışıyorum fakat canımı sıkmaya başladı bu durum. Yani "ben sevmiyorsam sen de sevmeyeceksin yada bakmayacaksın" demeye getiriyor. Bugün de elinde hayvan şok cihazıyla yürüyen bir adamla bir başka köpeğini gezdiren kadının tartışmasına şahit oldum. Benim kedilerim kimseyi rahatsız etmiyor zaten 4 taneler ve kısırlar hatta bir tanesini kısırlaştırıcam, fakat bu kadının derdini çözemedim. Karsi komsumuz da kopeklerin hicbir zarari olmamasina ragmen baska yere goturtturmustu. Bir tane kedi zehirlendi, bi ara cok zehirlenmeler oldu karsi komsumuz hic orali bile olmamisti o zaman. Bu kisilerin neden surekli hayvanlarla ugrastiklarini cozemedim, simdi sadece yazlikci takmis durumda surekli surekli benim duyacagim sekilde laf soyleyip duruyor. Sevmiyor olabilir ama sizce bukadari fazla degil mi? Umursamamaya calisiyorum ama maalesef can sıkıyor. İnsanların bu hayvanlarla sorununu çözebilen var mi? Gercekten anlam veremiyorum. Icimi dokmek istedim.
Son düzenleme: