Hayvanlara Eziyet

selayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
142
3
96
İstanbul
yan komşumuz yawru siwas kangalı almış ewde beslemek için. bakamamış sokağa bırakmış daha 2 aylık. arka komşumuzda dayanamadı köpeği aldı şimdi herkes ona bakıyor. süt weriyoruz daha ayakta duramıyo minik haywan. anne sütünü tam almadan satın almış köpeği. arkadaşlar anne sütünü almamış köpek almayın sakın. insanları bilinçlendirin. bakamayacağınız köpekleri de sokağa atmayın. barınağa bırakın en makbulu bu. ülkemizde böle cahil insanlar ne yazıkki war.

Yahu allah bazılarına akıl versin..sivas kangal evde beslenir mi?Bakmış bile olsaydı,o hayvana yine eziyet etmiş olacaktı,o hayvancağızın asıl görevi bekçiliktir,korumadır..Kırlara,geniş bahçelere salacaksın onu,evin etrafını dört dönecek,kimseye göz açtırmayacak..
Eve almışmış....fino mu o?
Canım protestonu haklı buluyorum.Yazık yavruya.Bari siz götürüp barınağa bırakın,belki hakettiği bir yaşam için ordan bir aile bulur kendisini alıp besleyecek.

ne vıjdansız ınsanlar var bakamıyacaksan nıye alıyorsun gunah degılmı ben bunlara ınsan dıyemıyorum kımbılır ne tatlıdır o sımdı sevgıler

ewi bahçeli almasına almış ama hem çok küçük anne sütü almamş daha ayakta duramıyo haywan yürüyemiyor bide sokağa atmış. biraz kendine geldi haywan biraz büyüsün zaten barınağa wericez ewde bakılmaz dew gibi oluyo. bi görseniz arkadaşlar o kadar sawunmasız ki canım benim yürüyemiyor daha.

Back
X