hayvanlara tahammulu olmayan insanlardan nefret ediyorum

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.431
168
apartmanın kapısının onunde baktıgımız kediler bile millete batıyor az once bu yuzden apartmanın uyuz bi yaslıysa tartıstım yaslılara bile bu yuzden saygı duyamıyorum bu kadar tahammulsuzluk bu kadar huysuzluk.. kedilere bakmayın apartmana giriyorlar bıdı bıdı yaptı kediler apartmana girmiyor zaten urkekler sikayet edicem sizi dedi patladım orda terbiyesiz yasa bak konusmaya bak diyip yuzune kapadım :KK67: acayip sinirimi bozdu :KK62:

En hassas olduğum konu.. Belki de bütün komşularımızla kavga etmişimdir bu yüzden.. Ben sarmışım kedileri başlarına. Çöpleri karıştıryorlarmış, sen o çöpe yemek artıkları tavuk kemikleri atarsan karıştırır tabi. Çöpe dökene kadar bir kaba koysan hem onlar doyar hem sen azıcık insanlık öğrenirsin hem de çok değerli çöplerin karıştırılmaz dedim cevap veremedi.. Benim bahçemde gün geliyor 10 tane kedi oluyor. Bu kadar zor mu onlara bakmak yardım etmek..

hayvanları ben de severim ancak severken etrafı rahatsız etmemek lazım .
Onlara bıraktığımız yiyecekler sinek böcek üretiyorsa ve özellikle giriş katlar bundan rahatsız oluyorsa tepki göstermekte haklılar .
Seven pisliğini de çekiyorsa tamam sevsin ama sadece seviyorsa emek vermiyorsa sevmesin .

En hassas olduğum konu.. Belki de bütün komşularımızla kavga etmişimdir bu yüzden.. Ben sarmışım kedileri başlarına. Çöpleri karıştıryorlarmış, sen o çöpe yemek artıkları tavuk kemikleri atarsan karıştırır tabi. Çöpe dökene kadar bir kaba koysan hem onlar doyar hem sen azıcık insanlık öğrenirsin hem de çok değerli çöplerin karıştırılmaz dedim cevap veremedi.. Benim bahçemde gün geliyor 10 tane kedi oluyor. Bu kadar zor mu onlara bakmak yardım etmek..
bakmasınlar onuda gectimde bakana engel olmasınlar..problemli insanlar ya nerden birsey bulsamda pislik yapsam baktırmaam su hayvanlara diye oturup dusunuyorlar daha inat ettim bende butun mahallenin kedileri topluycam kapıya:KK14:

bakmasınlar onuda gectimde bakana engel olmasınlar..problemli insanlar ya nerden birsey bulsamda pislik yapsam baktırmaam su hayvanlara diye oturup dusunuyorlar daha inat ettim bende butun mahallenin kedileri topluycam kapıya:KK14:
olur toplayın .Bu nedenle açılan davalardan haberiniz yok galiba .Benden söylemesi .

hayvanları ben de severim ancak severken etrafı rahatsız etmemek lazım .
Onlara bıraktığımız yiyecekler sinek böcek üretiyorsa ve özellikle giriş katlar bundan rahatsız oluyorsa tepki göstermekte haklılar .
Seven pisliğini de çekiyorsa tamam sevsin ama sadece seviyorsa emek vermiyorsa sevmesin .
yok kuru mama veriyoruz zaten..pislik falanda olmuyor bizim apartmanda boyle bu aksi yaslılar sitenin diger apartmanlarında millet kulube yapmıs

Su hayvanların insanlardan çektiği nedir ....
Sırf muhtaclar ve konusamayip haklarini arayamadiklari için her şey mubah göruluyor...

Halbuki gözlerinde ki yalvarisi yemek verdiğinde ki minnetini gorseler kendilerinden utanirlar...

Ama ben inanıyorum ki bu insanlar için büyük bir sinav... Elbet hesabi sorulacak...

apartmanın kapısının onunde baktıgımız kediler bile millete batıyor az once bu yuzden apartmanın uyuz bi yaslıysa tartıstım yaslılara bile bu yuzden saygı duyamıyorum bu kadar tahammulsuzluk bu kadar huysuzluk.. kedilere bakmayın apartmana giriyorlar bıdı bıdı yaptı kediler apartmana girmiyor zaten urkekler sikayet edicem sizi dedi patladım orda terbiyesiz yasa bak konusmaya bak diyip yuzune kapadım :KK67: acayip sinirimi bozdu :KK62:
Hayvana merhameti olmayanın, insana da merhameti olmaz. Boşverin, hiç duymamazlıktan gelin. Gülün geçin, daha çok bozulurlar, emin olun.

Aynen bende bekarken oturdugum yerde yavru kedi bulmustum disiydi :) onun yavrulari oldu yavrularinin yavrulari filan hep baktim butun komsular laf edio birde ayipmis gibi kinadilar bizi pis gorduler :) umrumdamiydi yok bizimkiler hala bakiyor aileme gittigimizde seviyorum hepsini yine bakarim yine yine

Bu tiplere kanunu hatırlatın :)
Sokak hayvanlarını beslemek görevdir ve bakan kişiyi rahatsız etmek suçtur
Apartmanda hayvan bakılamaz, yok oy birliğine bağlı vs.. kanunu kaldırılmıştır
Gitsin şikayet etsinde kapak olsun, bakim kime şikayet edecek

baska bakanlarda var ama biz battık gozune adamın heralde..apartmanın icine sokmuyoruz kedileri zaten hep kapının onundeler 2 veya 3 tane vardır tas catlasın huzursuzluk cıkarmak amacları bunların hasta insanlar

Bir hayvan doyurmakla bir insan doyurmak arasında fark yok.
Bir hayvana zulmetmekle insana etmek arasında da fark yok.
Çöplerin yanında hızlı hızlı dolaşan, orada bir şey bulamayınca çaresizlik içinde hızlı pati yürüyen köpekler insanın içini acıtmıyorsa komşusu açken tok yatan komşu gibidir bu insan.

Bir taraflarına batıyor hayvancıklar o yüzden böyle yapıyorlar..Vicdansız insanlar..Bende çok severim hayvanları bugune kadar ne kavgalar ettim bu tip insanlarla bu sebeplerden..Çok var böyleleri..Haklısın sinirlenmekte..

baska bakanlarda var ama biz battık gozune adamın heralde..apartmanın icine sokmuyoruz kedileri zaten hep kapının onundeler 2 veya 3 tane vardır tas catlasın huzursuzluk cıkarmak amacları bunların hasta insanlar

Her yerde var bunlar, geçen akşam bir tanede bana çattı, 4.katın merdivenlerinde bulgur pilavı varmış, beslemeyin bunları diye nasıl bağırıyor; insanca anlatmaya çalışıyorum ben giriş kattayım, hayvanlar dışarıda 4. katta ne işimiz var diye, baktım ciddi ciddi bağırıyor :) elimdeki kuru mama poşetini kafasında patlatıverdim, iki de sağlam tokat yerleştirdim kaçıp gitti. Bir saat sonra gelmiş ben aslında kedileri severim diyor :) İnsanı şiddete teşvik ediyorlar, sabrım taşıyor artık, onbeş senede sabır miadımı doldurdum. Artık gelene basıyorum kalayı, benim içimde kalana kadar, onların içinde kalsın

20141122_123031.webp
Bizim buralarda her taraf kedi-köpek. Sadece sokak aralarında değil kaldırımlarda dahi yatıp kalkabiliyorlar. Ne kasap kışt diyor ne gelen geçen tekme atıyor.

Olabiliyormuş demek ki...

Ben Karşıyakadayım .Sokak köpeklerinden yana hiç bir kaygım yok ama sahipli köpeklerin pisliği inanın çekilmiyor .Önceki evimin sokağında petshop vardı hala da var ve oranın köpekleri genelde tasmasız ve tuvaletlerini oraya buraya yapıyorlar .Leş gibi kokar .Park halinde bir araç var hep onun altına dışkılıyorlar .Bir gün araç yoktu ve oradaki dışkı yığınını görünce kokunun nedeni anlaşıldı . Her gün işe gidip gelirken markete çarşıya giderken o pis kokuyu çekmemek için sokağın karşı tarafına geçmek zorunda kalırdım .Ev alıp taşınınca o sokaktan geçmedim ama hala orada otursa idim önce kendileri ile konuşacaktım dinlemezlerse belediyeye şikayet edecektim .
Hayvanları çok severim özellikle de kedi ve köpekleri ama bunun da olmaması lazım .

Back
X