- Emoji Skoru
- 6.613
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
3. Maddede de yazdığı gibi, polis kendi evinin güzergahında besleyebilirsin dedi bana. Arabayla çıkınca sıkıntı. Ben 35 km uzağa gideceğimSokağa Çıkma Kısıtlamalarında "Sokak Hayvanlarını Besleyecek Olanlar İstisna Kapsamındadır." - Haykonfed - Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu
https://www.icisleri.gov.tr/koronavirus-ile-mucadele-kapsaminda-sokaga-cikma-kisitlamalari---yeni-kisitlama-ve-tedbirler-genelgeleriwww.haykonfed.org
Evimin yakınındakilere her saat verebiliyorum, onlarda sorun yok. Ama uzakta beslediğim köpeklere gidemiyorumBen evimin sokagindaki hayvanlara her gün veriyorum. Bir sorun olmadi. Büyük şehirdeyim
Bir kaç dernek aradım açmadı ama haytapı hiç denemedim. Yarın onu da arayım. SağolunHaytap ı arasanız. Geçen yıl kaymakamlığa dilekçe ve isim listesi vermiştik.
Mutlaka aydınlatırlar. Bir de İnternet sitesine bakin. Mutlaka bilgi vardır.Bir kaç dernek aradım açmadı ama haytapı hiç denemedim. Yarın onu da arayım. Sağolun
10 gundur aclar mı ?Polısı arayın.Bimer yada cimere yazın .Aranızda arabayla hayvan beslemeye gidebilen var mı? Çevirme sırasında sorun oldu mu?
2 haftadır karakola gidiyorum, 199 u arayın diyorlar, asla düşüremedim. Belediyeyi arıyorum, biz bir defaya mahsus besleriz diyor. Kaymakamlığa ve valiliğe ulaşmak mümkün değil.
Polise mama kabı, et arabada olursa olmaz mı diyorum, su istimal etti herkes, mamasını alan yola çıkıyor dedi. Ceza yememek için beslediğim hayvanlar 10 gündür açbu haftayı beklemek istemiyorum, bilgisi olan var mı?